Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@cecetka Máš větší možnost výběru. Chlapa o hlavu menšího snese jen silná osobnost.
Jako že v pase silná?
Byvalemu to „nevadilo“??? To mluvis o nejakem hendikepu, treba o hrbu, nebo jsi slepa, nemuzes mit deti…to by spouste chlapu vadit mohlo… ale normalni, i kdyz trochu mensi, vyska?
Jestli je nekdo zatizeny na dlouhonohe blondyny, at se dava dohromady s takovymi divkami, ale proto se ja prece nemusim omlouvat, pokud jsem kratkonoha bruneta, jako bych byla neco horsiho… ![]()
@divine woman píše:
Jo, je. My žirafy potřebujeme chlapy nad 180. Vy trpaslice si rozeberte zbytek.
My máme taky rady vysoké ![]()
Hlasim se z Kraje
. Nejvetsi rozdil jsem zazila 45 cm, nejmensi 29 cm. Zadnemu me podmiry nevadily.
@divine woman píše:
@cecetka Máš větší možnost výběru. Chlapa o hlavu menšího snese jen silná osobnost.
Tady souhlasím.
Jako mladice jsem odmítla kluka, který byl menší, než já. Ano, někdo to může označit za hloupé, ale mně to příšerně vadilo ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A máte přehled, zvlášť když máte mužský rozkrok v úrovni očí
Já s přítelem rozdíl 30 cm a 30 kg (v jeho prospěch
) a no problem, aspoň můžu nosit tak vysoké podpatky, na jakých se jen dokážu udržet. ![]()
Ale je fakt, že s předsudky vůči holkám pod 155 jsem se už setkala. ![]()
Což se mě netýká, jsem 165 cm čahoun. ![]()
Manzel ma 1,85 a je tedy o dvacet centaku vyssi. Trpaslici me nikdy nebrali a neberou. Libi se mi chlapi nad 180 cm se sirokyma ramenama… ![]()
@Alladina píše:Úplně chápu. Jsem povrchní, ale tenhle detail prostě nepřekonám.
Tady souhlasím.Jako mladice jsem odmítla kluka, který byl menší, než já. Ano, někdo to může označit za hloupé, ale mně to příšerně vadilo
@Prof. Farnsworth píše:
Jako že v pase silná?
To taky a láme železa ![]()
@Venetia píše:
My máme taky rady vysoké
Pro tebe je vysoký i 170, pro mě 200cm. ![]()
@Alladina píše:
Tady souhlasím.Jako mladice jsem odmítla kluka, který byl menší, než já. Ano, někdo to může označit za hloupé, ale mně to příšerně vadilo
Myslim, ze vzhled pri vyberu partnera hraje dost podstatnou roli. Taky jsem se vzdy vyhybala muzum pod 180 cm ![]()
Mam to stejne, libi se mi kdyz muzu k muzi vzhlizet a vzit si kdykoliv podpatky a ne se hrbit nad trpaslíkem…nevim, jestli jsem mela smulu, ale vsechny mrnavi chlapi, ktere jsem odmitla - tak meli nejaky Napoleonsky komplex. Takze odpuzujici bylo hlavne jejich chovani…
Snad všichni kamarádi v mém okolí upřednostňují drobné holky oproti těm vysokým. Když na toto téma občas přijde řada, tak několikrát už i zaznělo, že „vyšší, než jsem já, bych fakt nechtěl“, případně „jako přežil bych to, ale prostě se mi spíš líbí ty menší“, popřípadě občas slyším „tamhleta holka je dost pěkná, akorát škoda, že je tak vysoká“. Vlastně jsem ještě nikoho ve svém okolí neslyšela říkat, že by dával přednost vysokým holkám oproti těm malým, maximální prohlášení v tomto smyslu je, že jim je to celkem jedno. Jakože, jistě že nějací dlouho-holko-milci existují, ale z mého pozorování usuzuji, že jich bude menšina.
Takže malou výšku u holky považuju za velkou výhodu, co se pozornosti mužů týče, pokud to tedy není dotyčná „asymetrická“ - asi metr na výšku, asi metr na šířku. ![]()