Výškový rozdíl – je výška u žen důležitá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6701
16.6.20 18:17
@Hamouzka píše: :mrgreen: :mrgreen: Kolik mají žirafy? Mám 170 a připadám si taky prťavá, ale chlap mi říká, že nejsem malá. A to má 185. Žirafám závidím, kdyby aspoň 177, ale příroda štědrá nebyla :pocitac:

Podle statistiky z roku 2010 má průměrný muž v ČR 180 cm a žena 168 cm.
Takže nad 168 jsi žirafa, pod 168 prťavka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.6.20 18:20

Muj muz je o 23cm vyssi, ja merim 162. S moji vyskou nemel zadny z mych ex problem, ale ze nekteri muzi maji radi vysoke zeny, to jsem uz par krat slysela. Ale urazi me to asi tak stejne, jako kdyz chlap rekne, ze ma rad prsate zenske.

Chlapu je na svete jako smeti a jejich preference jsou natolik ruznorode, ze co jako? Nic. Kazdy si najde to svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14250
16.6.20 18:24
@warita píše:
Muj muz je o 23cm vyssi, ja merim 162. S moji vyskou nemel zadny z mych ex problem, ale ze nekteri muzi maji radi vysoke zeny, to jsem uz par krat slysela. Ale urazi me to asi tak stejne, jako kdyz chlap rekne, ze ma rad prsate zenske.Chlapu je na svete jako smeti a jejich preference jsou natolik ruznorode, ze co jako? Nic. Kazdy si najde to svoje.

Presne tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.6.20 18:26

@klamonožka ty seš tak hodná :hug:, děkujuuu, ale stejně si připadám prťavá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.6.20 18:30
@pe-terka píše:
no je to jednoznačná výhoda, mezi vrcholovými sportovkyněmi těch prsatých moc nebude.
Ale mimo sport zas nemám důvod si stěžovat :mrgreen: Vždycky je něco za něco, no…

Kdyby ses chtěla zbavit aspoň jedný velikosti, jsem vážnej zájemce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.6.20 18:51
@_.Emilyyy píše:
@pe-terka
Ma to i vyhody urcite :kytka:Taky miluji, hlavne lyzovani :).
Ale zahraju si i ten beach voleyball, zabeham si na bežícím páse a tak :lol:

brrr, ja volejbal nesnasim uz od dob skoly, kdy to byla jedina napln telocviku. Od te doby nesnasim kolektivni sporty a takove to zpocene objimani, no to bych :poblion:
a behani taky ne, asi kvuli tem kozam… :mrgreen: :mrgreen: :P a nezlepsilo se to ani po revoluci s nabidkou kvalitniho sportovniho pradla. Ja si teda kupuju podprsenky Panache, pry nic lepsiho na sport neni, maji i krasne funkcni plavky…

• Citovat
  • Upravit
14250
16.6.20 19:02
@Hanka1 píše:
brrr, ja volejbal nesnasim uz od dob skoly, kdy to byla jedina napln telocviku. Od te doby nesnasim kolektivni sporty a takove to zpocene objimani, no to bych :poblion:
a behani taky ne, asi kvuli tem kozam… :mrgreen: :mrgreen: :P a nezlepsilo se to ani po revoluci s nabidkou kvalitniho sportovniho pradla. Ja si teda kupuju podprsenky Panache, pry nic lepsiho na sport neni, maji i krasne funkcni plavky…

Mně baví hrát na plazi ten plazogy volejbal 8), bez objimani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.6.20 19:37
@Hamouzka píše:
Kdyby ses chtěla zbavit aspoň jedný velikosti, jsem vážnej zájemce :mrgreen:

to by ten můj asi nerozchodil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.6.20 19:40
@Hanka1 píše:
Tak, mozna proto ja tak miluju zimni sporty jako sjezdovky, brusle a bezky :P

je fakt, že ta prsa zahřejou a v nejhorším případě tlumí dopady :mrgreen:
Ale já jsem bohužel na zimní sporty dost gramlavá celkově. To s prsama nijak nesouvisí, prostě preferuju pohyb a sporty, kdy mám na nohou boty - cítím se nejstabilněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26641
16.6.20 22:15
@Hanka1 píše:

Tak to mas presne obracene. Volejbal dokonce kdysi davno zavodne, dorostenecka liga. Ale je fakt, ze ja do site prsama nebrnkala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.6.20 07:37
@Lenka_Hal píše:
Tak to mas presne obracene. Volejbal dokonce kdysi davno zavodne, dorostenecka liga. Ale je fakt, ze ja do site prsama nebrnkala. :lol:

Paradoxne mi sel a z kolektivních sportu nejvic bavil basket. Vzdycky jsem se tam nejak mezi zirafama propletla a skórovala.
U volejbalu mi prijde prible, ze cílem neni zadny gól nebo kos, ale aby nespadl mic na zem a vcas se přehodil vedle :mrgreen:
No a pak samozrejme to zpocene kolektivni objimani… :poblion:
Na hřišti mame kurt na beach a tam si obcas z donuceni pinknu, kdyz jim nekdo vypadne… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2603
12.9.20 17:38
@lajovka píše:
spis zalezi na tom, jak jsou- budou holky samy se sebou srovnane, sebevedome… kamosky holcina total kocka, foti, stihla,,,meri 188 cm a chlapa jeste ve svych 23 letech nemela…je to urcite o tom vnitrnim nastaveni…hlavne at jsou zirafky a muj eifel zdravi, o nic vic prakticky nejde…a stastni k tomu-znacka ideal :pankac: :mavam:

Větší výška u žen je nevýhoda, co se týče výběru partnera. Pokud je ona dosti štíhlá, gracilní typ, tak to není tak zlé. Pokud je ona ještě mohutná, nemusí být obézné, ale prostně robustní typ, tak to je horší. Jednak ty ženy mnohdy chtějí muže vyšší nebo aspoň stejně vysoké, při nejhorším menší, ale jen o kousek. Potom podobně muži, vyšší ženě se vyhnou, nejen kvůli odmítnutí, ale jak by to vypadal, atd. Přitom z mého pohledu jsou ženy s delšíma nohama hezčí. Malé můžou být taky hezké, ale při srovnání s vyšší ta vyšší má prostě výhodu. Jenže zas v sexu, ne každý muž má nadprůměrnou velikost, u mohutné ženy může být problém, když bude naopak menší, tak si líp sednou. On i Japonec může mít černošku, ale přece jen to není ono. Ideál není ani Afričan a asijská žena, ale to se bere, že časem se velikost přizpůsobí. Takže chtít ženu o něco menší, v podstatě stejná velikostní kategorie s tím, že ženy jsou celkově menší a lehčí, to odpovídá přírodě. Dodržet se to nemusí striktně, třeba bych se nebál ženy vyšší o 5 cm, o 15, tak asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
12.9.20 17:47
@akavi píše:
Mám 160 cm a vždycky jsem měla muže 180 cm plus. Dle kolegyně (180 cm) vždycky malé ženy vyžerou ty velké muže a a ty velké pak nemají z čeho vybírat.

Takových případů znám plno, ona cca 160cm, on 185 a více. Podobně to říkala matka jednoho kluka, on cca 190, ona o chlup méně a nebyla nadšená, když si vzal holku, co má sotva 160 cm. Kdo si pak vezme ty velké holky. Její muž je menší o min. 5cm, ale podstaditý. Ona není ani vyloženě statná či tlustá, ale ani hubená, takový střední typ postavy, on je o přírody takový rozložitý typ postavy, nejen svaly, ale i silné kosti třeba zápěstí ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
13.9.20 08:34
@Náhodný host píše:
Takových případů znám plno, ona cca 160cm, on 185 a více. Podobně to říkala matka jednoho kluka, on cca 190, ona o chlup méně a nebyla nadšená, když si vzal holku, co má sotva 160 cm. Kdo si pak vezme ty velké holky. Její muž je menší o min. 5cm, ale podstaditý. Ona není ani vyloženě statná či tlustá, ale ani hubená, takový střední typ postavy, on je o přírody takový rozložitý typ postavy, nejen svaly, ale i silné kosti třeba zápěst
@Náhodný host píše:
Takových případů znám plno, ona cca 160cm, on 185 a více. Podobně to říkala matka jednoho kluka, on cca 190, ona o chlup méně a nebyla nadšená, když si vzal holku, co má sotva 160 cm. Kdo si pak vezme ty velké holky. Její muž je menší o min. 5cm, ale podstaditý. Ona není ani vyloženě statná či tlustá, ale ani hubená, takový střední typ postavy, on je o přírody takový rozložitý typ postavy, nejen svaly, ale i silné kosti třeba zápěstí ap.

Mně se třeba moc líbí vysocí chlapi, sama mám 172, no a mám bohužel sestupnou tendenci, první kluk byl vysoký skoro 190 ale nynější přítel má s bídou 176 ale neva, když je alespoň o něco vyšší.. znám hodně případů vysokých kluků co mají holky prtata, právě že jsem myslela, že se jim líbí více než vyšší ženské..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
13.9.20 08:42
@Náhodný host píše:
Takových případů znám plno, ona cca 160cm, on 185 a více. Podobně to říkala matka jednoho kluka, on cca 190, ona o chlup méně a nebyla nadšená, když si vzal holku, co má sotva 160 cm. Kdo si pak vezme ty velké holky. Její muž je menší o min. 5cm, ale podstaditý. Ona není ani vyloženě statná či tlustá, ale ani hubená, takový střední typ postavy, on je o přírody takový rozložitý typ postavy, nejen svaly, ale i silné kosti třeba zápěstí ap.

Na druhou stranu aby někdo vypruzoval, že si jeho syn bere někoho menšího 8o Co jí je do toho? Pokud je holka hodná a jemu vyhovuje, tak to je příklad toho, ze některé snachy, i kdyby byly pozlacené, tak si tchyně vždycky něco najde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí