Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klamonožka píše:
Snad všichni kamarádi v mém okolí upřednostňují drobné holky oproti těm vysokým. Když na toto téma občas přijde řada, tak několikrát už i zaznělo, že „vyšší, než jsem já, bych fakt nechtěl“, případně „jako přežil bych to, ale prostě se mi spíš líbí ty menší“, popřípadě občas slyším „tamhleta holka je dost pěkná, akorát škoda, že je tak vysoká“. Vlastně jsem ještě nikoho ve svém okolí neslyšela říkat, že by dával přednost vysokým holkám oproti těm malým, maximální prohlášení v tomto smyslu je, že jim je to celkem jedno. Jakože, jistě že nějací dlouho-holko-milci existují, ale z mého pozorování usuzuji, že jich bude menšina.Takže malou výšku u holky považuju za velkou výhodu, co se pozornosti mužů týče, pokud to tedy není dotyčná „asymetrická“ - asi metr na výšku, asi metr na šířku.
Tak tohle jsem poznala tak možná na základce. To jsem byla takové hubené dlouhé bidlo s rovnátky
. Ale na střední už o mě zájem byl, a to jsem superžirafa 186 cm
Na VŠ už jsem měla zájemců rozhodně víc než moje „normálně“ vysoké nebo menší kamarádky. A to menší i větší kluky a pány. Jednou se mi stalo, že se kluk se mnou rozešel, protože byl o trochu menší. Dost často o tom mluvil. Pak ho to dodatečně mrzelo, když už si mě našel manžel.
Manžel má 197cm. Takže pro mě ok.
![]()
@sarusa4…mate deti? ja mam 180 cm, partner 198 a nas „malej“ ve treti tride 158 cm a noha 40
…sam rika- mami, ja bych chtel bejt mensi nez tata
…190 cm dle me ideal, ale to jsou holt jen takova nesmyslna prani
@lajovka píše: @sarusa4…mate deti? ja mam 180 cm, partner 198 a nas „malej“ ve treti tride 158 cm a noha 40…sam rika- mami, ja bych chtel bejt mensi nez tata
…190 cm dle me ideal, ale to jsou holt jen takova nesmyslna prani
Máme a to holky, takže větší průšvih
Kluci velcí být můžou
Ale jsme všechny docela štíhlé. Holky až hubené, jako jsem byla já. Takže jsme vysoké, ale ne obrovské, to je podle mě pak horší. Starší dcera má oproti kamarádkám zatím tak 3 cm navíc, nohu má o číslo větší. Ale nijak se jí neposmívají. Je hezká. Obdivují její vlasy a oči. Mladší to zatím neřeší.
@sarusa4 píše:
Máme a to holky, takže větší průšvih![]()
Kluci velcí být můžou
Ale jsme všechny docela štíhlé. Holky až hubené, jako jsem byla já. Takže jsme vysoké, ale ne obrovské, to je podle mě pak horší. Starší dcera má oproti kamarádkám zatím tak 3 cm navíc, nohu má o číslo větší. Ale nijak se jí neposmívají. Je hezká. Obdivují její vlasy a oči. Mladší to zatím neřeší.
spis zalezi na tom, jak jsou- budou holky samy se sebou srovnane, sebevedome… kamosky holcina total kocka, foti, stihla,,,meri 188 cm a chlapa jeste ve svych 23 letech nemela…je to urcite o tom vnitrnim nastaveni…hlavne at jsou zirafky a muj eifel zdravi, o nic vic prakticky nejde…a stastni k tomu-znacka ideal
![]()
Měřím 161 cm a má výška je rozhodně plus
Chlapa pod 180 cm bych nebrala.
150 cm už je docela málo, ale za to máš ještě větší rozptyl. Většina chlapů má raději malé ženy.
Mám 160 cm a vždycky jsem měla muže 180 cm plus. Dle kolegyně (180 cm) vždycky malé ženy vyžerou ty velké muže a a ty velké pak nemají z čeho vybírat.
Já mám 178 a měla jsem průřez - od 170 do 195, které má nyní můj muž. Nikdy jsem s výškou nic neřešila ani nevnímala
. Snad jen u toho menšího partnera mě asi jednou napadlo, zda to není blbé. Ale celkem rychle mě to přešlo
. A ještě tedy nedávno narazil manžel na téma, že se mu strašně nelíbí malí lidé - že mu přijdou jako Ti malí protivní uštěkaní psi
. Za mě teda výška nehraje roli - měla jsem spolužačku 180 cm, která tohle vždy strašně řešila a byla hromádka neštstí, přitom baba jak lusk. Tak kdo by takovou chtěl? To už je pak jedno, zda ma 160 nebo 180
![]()
@TrueIsFalse píše:
Přesně tuhle zkušenost mám se ženami s malými prsy. Vždy měly nějaký komplex…ty s větším poprsím byly v pohodě.
Hmmm sice mam velky prsa od puberty, ale nijak jsem si nevsimla, ze by zenske sva mala prsa resila. Kdyz je nekdo zakomplexovany, tak nejak celkove a ne diky malym nadrum, zvlast v dobe vyberu uzasneho kvalitniho pradla nebo kvalitni esteticke chirurgie…
Jo velky prsa a jak to blve vypada tady virtualne to opet resil mistni troll neurceneho veku a pohlavi vystupujici pod nickem Izquierdo (drive Kaliopa).
![]()
@TrueIsFalse píše:
Přesně tuhle zkušenost mám se ženami s malými prsy. Vždy měly nějaký komplex…ty s větším poprsím byly v pohodě.
Vetsinou clovek touzi po tom, co nema. Me narostly prsa behem prazdnin ve 12 letech. Ani jsem se nechtela vracet do skoly
Od te doby touzim mit mala prsa, i kdyz vim, ze se mi to prirozene nesplni
![]()
Mam 178cm a mala prsa a nemenila bych. Oboje mi max vyhovuje.
Co ja se tady jeste nedozvim. ![]()
A nohu 40, zadne lode.
@divine woman píše:
Jo, je. My žirafy potřebujeme chlapy nad 180. Vy trpaslice si rozeberte zbytek.
Správně co je malé, to je trapné. Teda, platí to jen na chlapy.
@Hanka1 …aaaa, diky za osvetleni, Kaliopa
… ja jsen si rikala, ze ty texty maji takovy nejaky spolecny ekvivalent
ted se teda specializuje na sex, driv skakal-a z leknnu na blatouch, nekdy uz mam i pocit, ze si ten nick pujcuji i psychousi 2, bo si ty texty nekdy total rozporuji
tak hlavne ze maj spass, o to jde
![]()
Mám 160 cm a veliká prsa. Ani nevím, jestli jsem si vyslechla víc hloupých narážek na tu výšku nebo na ty prsa
Obojí mě v životě limituje, za 10 cm výšky navíc bych vraždila. Bohužel mi nebyla dána křehká stavba kostí, takže nejsem éterická, ale jenom zakrslá. ![]()
Chlapy mám ale ráda vyšší, kolem 180 cm ideál, víc jak 190 už ne.
@Elenloth píše:
Mám 160 cm a veliká prsa. Ani nevím, jestli jsem si vyslechla víc hloupých narážek na tu výšku nebo na ty prsa![]()
Obojí mě v životě limituje, za 10 cm výšky navíc bych vraždila. Bohužel mi nebyla dána křehká stavba kostí, takže nejsem éterická, ale jenom zakrslá.
Chlapy mám ale ráda vyšší, kolem 180 cm ideál, víc jak 190 už ne.
Já moc nechápu, v čem to může člověka limitovat?
Teda pokud nechceš být basketbalistka, nebo naopak já s mou výškou baletka
. Ale tam je zas pravděpodobnost, že takové věci člověk vzhledem ke své fyziognomii vůbec neděla 😂