Výškový rozdíl – je výška u žen důležitá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.20 20:03

Chlap je o 5 cm menší než já. A můj první byl asi o 20 cm menší než já. :mrgreen: Mně se líbí malé ženy, jsou takové něžné. Závidím jim velký výběr bot. :mrgreen: Ale je fakt, že dlouhé nohy jsou dlouhé nohy.

• Citovat
  • Upravit
25897
14.6.20 20:04

@klamonožka Díky za rozbor, to nám žirafám moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3366
14.6.20 20:04
@Hanka1 píše:
@sirikit @AlladinaMam to stejne, libi se mi kdyz muzu k muzi vzhlizet a vzit si kdykoliv podpatky a ne se hrbit nad trpaslíkem…nevim, jestli jsem mela smulu, ale vsechny mrnavi chlapi, ktere jsem odmitla - tak meli nejaky Napoleonsky komplex. Takze odpuzujici bylo hlavne jejich chovani…

Možná, že kdyby ses o těch menších mužích nevyjadřovala tak hanlivě + další xy lidí - nebyli by zakomplexovaní ;). Vše je o tom okolí a když jsou lidi okolo idioti, tak i sebelepší charakter a sebedůvěra se těmito řečmi dá pochroumat.

Ani jako žena se 160 cm jsem to neměla ve společnosti snadné, ani mezi spolužáky to nebyla výhra, nechci ani vědět, co prožívá muž, kterému nebyly dány do vínku vysoké geny. Moje děti zdědily, kromě té nejmladší, geny spíše po manželovi, upřímně, jsem ráda, že nebudou muset poslouchat blbé řeči rádoby vtipálků :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
14.6.20 20:10

@Gituš To jako, že tě se 160 cm šikanovali? Co mám říkat já? Žirafa, může šacovat letadla, Čára a to jsou ty slušné přezdívky. Ale už jsem si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78068
14.6.20 20:11
@Hanka1 píše:
@sirikit @AlladinaMam to stejne, libi se mi kdyz muzu k muzi vzhlizet a vzit si kdykoliv podpatky a ne se hrbit nad trpaslíkem…nevim, jestli jsem mela smulu, ale vsechny mrnavi chlapi, ktere jsem odmitla - tak meli nejaky Napoleonsky komplex. Takze odpuzujici bylo hlavne jejich chovani…

Můj (vysoký) kamarád tvrdívá (obecně, nejenom ohledně vztahu ženská - chlap):
"Dávejte si pozor na malý lidi. Oni mají srdce blízko pr.dele a podle toho jednaj. :nevim: "
(Sorry holky, na Vás menší to určitě nemyslel. :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.6.20 20:18

Já jsem 176,5 cm a manžel 185 cm, a přijde mi, že jsme tak stejně vysocí. Menší bych být nechtěla, vyšší taky ne. Nevýhodu to mělo jen při shánění kalhot a minišatů, ale tak posledních 5 let se to hodně zlepšuje.

Jinak myslím, že každá výška má výhody i nevýhody. :) Vysoké ženy mají dlouhé nohy, všude líp dosáhnou, vidí přes davy, sluší jim víc typů oblečení. Nevýhody zase jsou, že narážíte hlavou v dopravních prostředcích, blbě se shání kalhoty, máte větší číslo bot, nevejdou se do některých atrakcí v zábavních parcích (aneb otlačená kolena). U těch malých je výhoda ta roztomilost, malinká nožka, taky vypadáte mladší, mít vel. 34/36 vám nedělá žádný problém, můžete předstírat, že jste dítě a mít vstup zdarma. Nevýhody zase jsou to, že nikam nedosáhnete, jste hůř vidět, a nepustí vás na některé akrakce v euro Disneylandu (ale v Asii by to prošlo), asi se blbě shání oblečení, a hůř si získáte autoritu. Prostě vždycky je nejlepší (bezproblémové) být tak akorát - dneska je průměr žen v ČR 169 cm, tak dejme tomu 165-175 cm je to optimum.

Všechno kolem (oběma směry) je u ženy asi takové, jako když je chlap plešatý - většina řekne, že je to fuk, další skupině to přijde vyloženě sexy, a jiní si z toho tropí nejapné žerty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.6.20 20:19
@Gituš píše:
Možná, že kdyby ses o těch menších mužích nevyjadřovala tak hanlivě + další xy lidí - nebyli by zakomplexovaní ;). Vše je o tom okolí a když jsou lidi okolo idioti, tak i sebelepší charakter a sebedůvěra se těmito řečmi dá pochroumat.Ani jako žena se 160 cm jsem to neměla ve společnosti snadné, ani mezi spolužáky to nebyla výhra, nechci ani vědět, co prožívá muž, kterému nebyly dány do vínku vysoké geny. Moje děti zdědily, kromě té nejmladší, geny spíše po manželovi, upřímně, jsem ráda, že nebudou muset poslouchat blbé řeči rádoby vtipálků :).

Nemuzu za to, ze prcci, na ktere jsem narazila, meli Napoleona jak vysiteho.

Mozna kdybys lepe cetla, tak jsem psala, ze prvni me odpudilo jejich chovani a pak teprve v kontrastu se svoji nevelikosti.

A nemuzu za to, ze me pritahuji chlapi nad 180. Muz ma 185 cm a rada nosim podpatky.

Ja teda nikdy na maly vzrust narazky neslysela. Zato moje o 15 cm vyssi kamaradka jo…

• Citovat
  • Upravit
3366
14.6.20 20:19
@divine woman píše:
@Gituš To jako, že tě se 160 cm šikanovali? Co mám říkat já? Žirafa, může šacovat letadla, Čára a to jsou ty slušné přezdívky. Ale už jsem si zvykla.

Neřekla bych, že by mě šikanovali, ale „blbé kecy“ si na to člověk vyslechl :). A pro citlivější povahu to může být velmi náročné. Flegmouši to mají asi snazší ;). Ono je to blbé na obě strany, i jsem to psala, je jedno, jestli někdo někomu říká hobite/trpaslíku nebo žirafo či, že by mohla dotyčná osoba lovit husy hráběmi. Je to nepříjemné obojí a tomu člověku to tak jako tak nepřidá na sebevědomí :). Také jsem si zvykla, po té pětadvacítce jsem to i přijala a už jsem to neřešila, ale dřív ty časy byly krušný :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.6.20 20:23
@divine woman píše:
Jo, je. My žirafy potřebujeme chlapy nad 180. Vy trpaslice si rozeberte zbytek.

Sorry jako, ale jsme s mužem od sebe pres 30 cm, chci velkého chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3366
14.6.20 20:24
@Hanka1 píše:
Nemuzu za to, ze prcci, na ktere jsem narazila, meli Napoleona jak vysiteho.

Mozna kdybys lepe cetla, tak jsem psala, ze prvni me odpudilo jejich chovani a pak teprve v kontrastu se svoji nevelikosti.

A nemuzu za to, ze me pritahuji chlapi nad 180. Muz ma 185 cm a rada nosim podpatky.

Ja teda nikdy na maly vzrust narazky neslysela. Zato moje o 15 cm vyssi kamaradka jo…

Jenže většinou ti menší chlapi to chování mají, protože mají v okolí pitomce ;). Hele, mě taky přitahují vysocí chlapi, jednoho mám doma ;), takže v tom ten problém není. Ale vyjadřovat se o komkoliv jako o trpaslíkovi/žirafě (či použít jinou hanlivou formu), není oukej a nesvědčí to zrovna o vyrovnanosti a extra super charakteru ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.6.20 20:24

K te autorite - ma posledni sefova meri 165 cm, je ji pres 40, jemna drobna blondynka, ktera sefuje skoro sto lidem a prirozenou autoritou bez jeceni a hysterie srovna i chlapy o generaci starsi. Ted ma slusne nakroceno byt v predstavenstvu nadnarodniho korporatu, kde jsou sami muzi. Takze o autorite a male vysce bych dost polemizovala… :palec: :potlesk:

@listento píše:
Já jsem 176,5 cm a manžel 185 cm, a přijde mi, že jsme tak stejně vysocí. Menší bych být nechtěla, vyšší taky ne. Nevýhodu to mělo jen při shánění kalhot a minišatů, ale tak posledních 5 let se to hodně zlepšuje.

Jinak myslím, že každá výška má výhody i nevýhody. :) Vysoké ženy mají dlouhé nohy, všude líp dosáhnou, vidí přes davy, sluší jim víc typů oblečení. Nevýhody zase jsou, že narážíte hlavou v dopravních prostředcích, blbě se shání kalhoty, máte větší číslo bot, nevejdou se do některých atrakcí v zábavních parcích (aneb otlačená kolena). U těch malých je výhoda ta roztomilost, malinká nožka, taky vypadáte mladší, mít vel. 34/36 vám nedělá žádný problém, můžete předstírat, že jste dítě a mít vstup zdarma. Nevýhody zase jsou to, že nikam nedosáhnete, jste hůř vidět, a nepustí vás na některé akrakce v euro Disneylandu (ale v Asii by to prošlo), asi se blbě shání oblečení, a hůř si získáte autoritu. Prostě vždycky je nejlepší (bezproblémové) být tak akorát - dneska je průměr žen v ČR 169 cm, tak dejme tomu 165-175 cm je to optimum.

Všechno kolem (oběma směry) je u ženy asi takové, jako když je chlap plešatý - většina řekne, že je to fuk, další skupině to přijde vyloženě sexy, a jiní si z toho tropí nejapné žerty.
  • Citovat
  • Upravit
19388
14.6.20 20:25

@Gituš já mám 163 cm a dobirali si mě kvůli velkému nosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.6.20 20:31
@Gituš píše:
Jenže většinou ti menší chlapi to chování mají, protože mají v okolí pitomce ;). Hele, mě taky přitahují vysocí chlapi, jednoho mám doma ;), takže v tom ten problém není. Ale vyjadřovat se o komkoliv jako o trpaslíkovi/žirafě (či použít jinou hanlivou formu), není oukej a nesvědčí to zrovna o vyrovnanosti a extra super charakteru ;).

Jsem asertivni flegmatik a jestli to nekoho urazi, jeho problem. Ja jako cervnove dite byla vzdy s detmi cervencovymi a srpnovymi skoro nejmladsi a nejmensi ve tride a zadny komplex z toho nemam. Treba vyraz prcek pro male lidi mi neprijde nijak hanlivy ani urazlivy.

O super charakteru spis vypovida to, ze nekdo nema elementarni slusnost, jak se chovat k zene/kolegyni/podrizene/spoluzacce a paradoxne to byli nebo jsou vzdy Napoleoni.

Zamerne nepisu trpaslici, kdyz te to tak popuzuje… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
78068
14.6.20 20:33
@Anonymní píše:
Chlap je o 5 cm menší než já.A můj první byl asi o 20 cm menší než já. :mrgreen: Mně se líbí malé ženy, jsou takové něžné. Závidím jim velký výběr bot. :mrgreen: Ale je fakt, že dlouhé nohy jsou dlouhé nohy.

A tak na druhým stupni ZŠ to tak chodívá, kluci se vytáhnou později. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
14.6.20 21:08
@klamonožka píše:
Snad všichni kamarádi v mém okolí upřednostňují drobné holky oproti těm vysokým. Když na toto téma občas přijde řada, tak několikrát už i zaznělo, že „vyšší, než jsem já, bych fakt nechtěl“, případně „jako přežil bych to, ale prostě se mi spíš líbí ty menší“, popřípadě občas slyším „tamhleta holka je dost pěkná, akorát škoda, že je tak vysoká“. Vlastně jsem ještě nikoho ve svém okolí neslyšela říkat, že by dával přednost vysokým holkám oproti těm malým, maximální prohlášení v tomto smyslu je, že jim je to celkem jedno. Jakože, jistě že nějací dlouho-holko-milci existují, ale z mého pozorování usuzuji, že jich bude menšina.Takže malou výšku u holky považuju za velkou výhodu, co se pozornosti mužů týče, pokud to tedy není dotyčná „asymetrická“ - asi metr na výšku, asi metr na šířku. ;)

To se pohybuješ snad v komunitě trpaslíků, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria