Výsledky imunitního vyšetření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
18.5.12 18:03

každá máme zprávu v jiným formátu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.5.12 22:07

Ahojky. Mě byla zjištěna mírně pozitivní buněčná imunita, nasazen prednison a gumysex na 6 týdnů a potom zkoušet v době ovulace. Dali jsme tak dva cykly. V CARu nechali rozhodnutí na nás, s tím, že takové výsledky by měl skoro každý. Oni na imunologii problém třeba zjistí, ale horší je to s léčbou :nevim: Proto jdeme do IVF, taky nejsem nejmladší a nechci to pořád odkládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.5.12 22:13

Pinqin,díky za názor. V CARU mě už do IVF tlačí, jen nevím zda to ještě nemám víc přeléčit,ale nechci už čekat. Navíc mi imunoložka řekla, že pokud budu mít za 3 měsíce podobné výsledky, že prednison vysadíme, asi není dobré brát prednison déle než 6 měsíců. Držím palce, aby Ti IVF vyšlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
19.5.12 09:15

@handa30 a kdy jdeš na kontrolní odběry? Mě akorát napsali, že mám přijet na kontrolu v 8-9 týdnu těhotenství a prednison brát pořád. Začala jsem brát 1 tabletu a teď už jen půlku, takže to asi není nic hrozného. Na IVF mi to vychází až někdy v polovině července, tak uvidíme no snad už to konečně vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.5.12 10:51

Já brala dva týdny 2 tabletky denně a teď 6 týdnu beru jednu, v pondělí si jdu ještě pro Pentomer. A kontrolní odběry mám červenec-srpen. Ale do té doby už zkusím IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
19.5.12 11:46

Tak budu taky držet palce aby ti to vyšlo :kytka: A na co je pentomer, to slyším poprvé :nevim:
Koukám, že se snažíme skoro stejně dlouho a taky máš za sebou několik IUI, tak by mě opravdu zajímalo proč se nedaří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.5.12 20:22

Nedaří se určitě kvůli imunitě :( IVF nám pomůže, věřím tomu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.5.12 20:56

pentomer zvyšuje účinek prednisonu :*

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.5.12 21:25
@handa30 píše:
Nedaří se určitě kvůli imunitě :( IVF nám pomůže, věřím tomu!!

4roky jsem se léčila s imunitou .. :* změnila jsem i imunologa,na karlově náměstí dělají mnohem podrobnější vyšetření :kytka:

• Citovat
  • Upravit
891
21.5.12 11:55

Já taky chodím na Karlák.

Napíšeš mi, prosím (klidně do zprávy) jaké jsi měla hodnoty protilátek a proč to léčíš tak dlouho? Byla jsi na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.5.12 11:57
@handa30 píše:
Já taky chodím na Karlák.Napíšeš mi, prosím (klidně do zprávy) jaké jsi měla hodnoty protilátek a proč to léčíš tak dlouho? Byla jsi na IVF?

mám za sebou 3IVF a ty papíry ti najdu,tak za hodinku jestli vydržíš ..písnu ti to pak do SZ

• Citovat
  • Upravit
891
21.5.12 12:26

Jsi zlato, díky!! Teda 4 roky…ty mě děsíš.
Plánuješ 4.IVF? Nebo se některé to IVF povedlo? Nemáš nic v podpisu a já jsem zvědavá. Snad nevadí. Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.5.12 13:00
@handa30 píše:
Jsi zlato, díky!! Teda 4 roky…ty mě děsíš.
Plánuješ 4.IVF? Nebo se některé to IVF povedlo? Nemáš nic v podpisu a já jsem zvědavá. Snad nevadí. Děkuju :mavam:

mě to nevadí ,neplánuji.. :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí