Vysledky na 8G

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
29.4.19 10:44

@Jeremi

Tak to je opravdu rozdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.4.19 10:59

Ted zverejnila Spotalska a posledni prijaty 81b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.4.19 11:33
@Jeremi píše:
gymnázium Holešov 37 bodů (tam tedy poslední má z testů 40 bodů, ale zase měl méně za vysvědčení než ten s 37 body za testy)

jestli dobře koukám, tak poslední přijatý má 33 bodů - 24 za češtinu a 9 za matiku (jsem se musela přesvědčit, jestlis náááhodou nekoukla na 4G, tam ty výsledky bývají slabší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.4.19 11:36

@sagina

To si delas srandu! To ta skola nema min. hranici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.4.19 11:41
@79jana píše:
@saginaTo si delas srandu! To ta skola nema min. hranici?

já nevím, já se na ni proklikla až z této diskuze… ale zjevně ne :nevim:
ale víš co, mě dělala holka přijímačky loni, na odbornou školu. její obor mají některé školy jako doplňkový, protože se dá napasovat prakticky na cokoli (ekologie a životní prostředí - přispůsobíš ho zdrávce, zemědělce, průmyslovce, ekonomce…) a tehdy mě překvapilo, že z matiky měla v oboru percentil 100, i když jsem bodový výsledek za žádnou slávu nepovažovala. a tak jsem projížděla některé školy s jejím oborem, jestli to nějak špatně nepochopila. a co mě překvapilo na těch školách - ekonomické lyceum, tedy přípravka na vejšku ekonomického směru - a přijatý byl i uchazeč se 3 body za matiku 8o no, i tak to na středních chodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4948
29.4.19 12:27
@79jana píše:
@saginaTo si delas srandu! To ta skola nema min. hranici?

Nemá. Vloni nakonec na odvolání vzali i dítě, které to napsalo na 13 bodů z češtiny a 8 z matematiky. Ale to holt jsou místa, kde to jdou děti jen tak zkusit prakticky bez přípravy. Na základkách jsou to jedničkáři a samotné studium pak zvládnou celkem bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4948
29.4.19 13:05

A pokračujeme - Benešov 69 bodů, Louny 44 body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.4.19 13:24

@Jeremi no proti Praze je to fakt uplne jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.4.19 13:24

A my stale na zverejneni vysledku cekame :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
29.4.19 18:56
@79jana píše:
A my stale na zverejneni vysledku cekame :zed:

Uz víte aspoň jednu školu? Pražské gymply už výsledky většinou zveřejnily (kromě “našeho”, kam ale stejně nechce :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.4.19 18:58

@Inge to vis, ze nevime :zed:

Na jaky cekate? Jestli to nejsou ty same :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
29.4.19 19:04
@79jana píše:
@Inge to vis, ze nevime :zed:Na jaky cekate? Jestli to nejsou ty same :lol:

Myslím, ze ne. Náš je na západním břehu Vltavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.4.19 19:07

@Inge tak to si mi moc nenapovedela.

My cekame na Ceskolipskou a Litomerickou. Na Litomerickou chodi od letosniho roku na 8g starsi dcera a je tam moc spokojena, tak uvidime, jestli se dostane i ta mladsi. To cekani me nebavi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
29.4.19 19:30
@79jana píše:
@Inge tak to si mi moc nenapovedela.My cekame na Ceskolipskou a Litomerickou. Na Litomerickou chodi od letosniho roku na 8g starsi dcera a je tam moc spokojena, tak uvidime, jestli se dostane i ta mladsi. To cekani me nebavi 8o

Tak snad se rano dočkáte, to čekání nezávidím. Syn je na preferovaný gympl přijat, to víme od včerejška. Vysledek na tom druhem je mi celkem jedno, zapisovy lístek už máme dokonce vyplněný 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.4.19 19:32

Stribro 8G dneska zverejnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin