Výsledky Prenatal Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
403
11.7.23 17:49

Dobrý den,
jdu do prenatalu na 1 screening. Budu čerstvě ve 13.tydnu, byla jsem seznámena akorát s tím že budu platit 1800kc. Tak se chci zeptat co mám tedy čekat, nevím k jakému lékaři jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 17:57
@Kamikaczi píše:
Dobrý den,
jdu do prenatalu na 1 screening. Budu čerstvě ve 13.tydnu, byla jsem seznámena akorát s tím že budu platit 1800kc. Tak se chci zeptat co mám tedy čekat, nevím k jakému lékaři jdeme.

Já byla na jaře a platila jsem teda 1500 Kč, i když na ceníku (včetně recepce) mají 1 800 Kč :think: :D A co víc k tomu napsat? Vezmi sebou klidně partnera, kolikrát se tam sejde celá rodina :lol: je možné, že i když jsi objednaná na čas, tak budeš několik desítek minut čekat, bohužel je to ovlivněno "nespoluprací mimin na UZ :lol: ". Napřed si tě sestřička zavolá vedle do ordinace, předáš jí průkazku, vyptá se tě na různé údaje, zdravotní stav, pak vezme krev na NT+ (já si ještě připlácela krev na preeklampsii, myslím, že je to dost důležité a doporučuji každému, za ty peníze to stojí!), dá ti lísteček s webovou stránkou a tvým heslem k registraci kam přijdou výsledky celkového NT+, pak si zase na chvíli sedneš do čekárny a pak si tě lékař zavolá na UZ, to trvá cca 10 minut - prohlédne vše co potřebuje, změří, pokud bude dobře vidět pohlaví, tak ti ho nastíní, vytiskne fotku a hotovo. Pokud jdeš na vyšetření v dopoledních hodinách, tak výsledky se na webu objeví ještě ten večer (bývá to až po 19h, spíše po 21h :D ), pokud jdeš odpoledne, tak ti výsledky dojdou až večer další den, pokud jsou ok, pokud ne, tak ti volají a řeknou co dál. Já mám zkušenosti s lékaři - Mudr. Vlašín (TOP lékař), Mudr. Franc a Mudr. Beneš. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej, z určitých důvodu jsem tam bývala dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.7.23 18:09

@korn123
Ahoj já jdu příští čtvrtek na 16.hodinu. Celková částka teda i s tou preeklampsii?
Prý to proplácí pojišťovna já mám teda VZP pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 18:12

@Kamikaczi Taky jsem byla tak nějak okolo 16h a výsledky byly až další den večer. Cenu za preeklampsii mají v ceníku, tak jukni. Už je to doba a nepamatuji si to z hlavy. Jojo, dají ti účtenky. Jednu na NT+, druhou na preeklampsii, ať to máš zvlášť. A ty si NT+ pak můžeš nechat proplatit u pojišťovny v rámci toho balíčku pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.7.23 18:16

@korn123
Zatím ti děkuji a když bych si na něco vzpomněla ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 18:19

@Kamikaczi Klidně napiš :-) i do SZ. Je dobré se ještě ten den objednat i na 2.screening, zvlášť pokud by jsi chtěla výhradně k Vlašínovi, ten to má narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.7.23 18:41

@korn123
Dobře děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
18.7.23 11:21

@korn123
Ahoj mám takový menší dotaz. Ten screening v prvním trimestru byl zevnitř nebo zvenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.7.23 11:25
@Kamikaczi píše:
@korn123
Ahoj mám takový menší dotaz. Ten screening v prvním trimestru byl zevnitř nebo zvenku?

Přes břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
18.7.23 13:41

@korn123
Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
20.7.23 09:24

@korn123
A když ti řekly to pohlaví tak to tak bylo až do porodu nebo to odhadly špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.7.23 09:30

@Kamikaczi U syna se lékař trefil, ale při 1.screeningu to neřekl na 100%, jen nastínil a že nám to na dalším screeningu potvrdí. Teď nám bylo řečeno, že asi holka, plodovka holku potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
20.7.23 09:44

@korn123
Jj no já se zeptam a kdyžtak mi to pak řekne můj gynekolog.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
20.7.23 10:12

Při prvním screeningu jsem byla u Mudr. Vlašína a je to fakt borec. Rovnou mě objednali na druhy screening, dali mi termín a čas rovnou s přihlašovacími údaji a nemusela jsem se o nic starat. Bohužel na druhém jsem byla u paní doktorky (myslím) Benešové? Teď si nejsem jistá, ale byla jsem zklamaná přístupem, byla taková hodně chladná občas až arogantní… prcek se nechtěl ukázat tak mi mačkala a štouchala do břicha a to moc příjemný nebylo. Mrzelo mě, že jsem nešla znovu k Vlašínovi, ale nikdy mi nedali na výběr.

Jinak první jsem platila a ten mi pak proplatila pojistovna na základě dokladu. A u druhého jsem platila jen DVD, i kdyz mi moje paní doktorka rikala, ze budu platit znovu i vyšetření. 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
20.7.23 10:25

@d.evca11
Já vůbec nevím ke kterému dnes půjdu, nechám se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí