Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alestra pokud mas vysoke amh tak mas jisto jiste pco… ja mela pry vzdy malych foliku 20-30 na kazdem vajecniku. Rikam stacil zkuseny dr v caru a na druhy pokud s femarou to vyslo.
Jinak jolky ovu testy jsou nepresne. Kdyz uz doporucuju merit bazalku..
@zuz1206 píše:
@alestra pokud mas vysoke amh tak mas jisto jiste pco… ja mela pry vzdy malych foliku 20-30 na kazdem vajecniku. Rikam stacil zkuseny dr v caru a na druhy pokud s femarou to vyslo.
Jinak jolky ovu testy jsou nepresne. Kdyz uz doporucuju merit bazalku..
no právě, že tomu vůbec nerozumím, na všech kontrolách mi vždycky říkali, že mám 1 dominantní folikul, o žádném větším počtu nikdy nepadla řeč, proto mě to překvapilo…
@alestra proto nechapu ze nezkusi stimulovat jen ovitrelle. To je nejmensi “zlo”. Chce se to doptat at do sebe zbytecne necpes neco.. ![]()
Ahoj je tu někdo? kdo právě začíná stimulovat? nebo bude v brzké době? dnes nám konečně schválily ivf, v pondělí jdu na agulotin a ve středu do centra pro léky a pristi týden bych měla zácit
Ahoj tak už si začala? ja už ano zatím to je dobry akorát po fraxiparinu je mi nějak divné ![]()
Ahoj, ano, včera, zatím dobrý, mám Clexane a Pergoveris, ve čtvrtek kontrola
@alestra ahoj jak si na tom kvůli tomu amh? me dnes paty den pichani gonalu ukončili stimulaci, bohuzel jich mam tolik ze mi hrozí prasknutí
vaječníky skoro 8cm a hromada folikulu
@Janča3030 já jsem dnes po 1.UZ, dr. říkala, že jich je hodně, ale malé, mírně mi navýšila stimulaci a v pondělí další kontrola… To je mi líto, jak budeš pokračovat? Já píchám Pergoveris, prý je vhodnější pro ženy s rizikem OHHS.
V pondělí mam jít ráno na ultrazvuk a rozhodne se co se bude dít, slyšela sem ze je to lepší..tak at ti to dobře dopadne 😊
Tobě také, ať ti to naplánují jinak a lépe
, moje dr. říkala, že musíme jít opravdu opatrně, měla jsem jen 125j, teď 150
@alestra ahoj tak jak si dopadla? dokoncila si stimulaci? ja začínám pristi týden znova ale s rekovelle prý si mam v práci už omluvit protože mě pak pošlou hned do nemocnice
@Janča3030
Ahoj, dopadlo to dobre a ted jsem 20tt
. Nicméně nastimulováno a odebráno bylo přes 20 vajíček, do 5. den přežila jen 2 a ty jsme nechali vložit, těhotenství je jednočetné, zdravé…trochu mě mrzí, že nemáme nic v mrazáku…Tak přeju, ať to má co nejpřijatelnější průběh a výsledek potěší ![]()