Vysvléká si tepláčky, plínku, čepičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
5.10.15 09:17

@Descent to je dítě od dítěte. Prvnímu jsem čepičku vysvětlila hned, udělala jsem tytyty, pleskla přes ruku a byl klid. Malého bych musela umlátit, protože čepici za hodinu sundá i 44× (chlap mi to počítal), a protože je čerstvě po zánětu středního ucha, tak na ní trvám. Takže má kapucu a tu sice taky udolá, ale trvá to déle. Pak jedině koupit kuklu.
@mama.tata.mimi používáš natahovací plínu a na to body? To je u nás celkem jistota, že zůstane, kde má. A pak jedině jak jsem psala s punčocháčema na baleťáka a je to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5.10.15 09:51

@Billi Plenku používám Pampers, na ní používám body, ale na cvočky mezi nohama a to si umí rozepnout. Natahovací plínu neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.10.15 10:05

@mama.tata.mimi natahovací dělá taky Pampers, natáhne se jako kalhotky.
Náš cvočky ještě nezvládá.

• Citovat
  • Upravit
3486
5.10.15 10:19
@mama.tata.mimi píše:
@Billi Plenku používám Pampers, na ní používám body, ale na cvočky mezi nohama a to si umí rozepnout. Natahovací plínu neznám.

Dala bych tepláčky s kšandama :oops: Nebo teplákové lacláče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.15 10:30

@Billi Naše si právě umí sundat i ty dětské kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.10.15 10:46

Já to neřeším. Malá si taky sundava čepici, ale má jednu, kterou si nechá, líbí se jí. Občas si sundá kalhoty, tak ji pochvalim, ze se umí svlict a pak ji je normálně obleču zpátky. Máme pár modelu ala svěrací kazajka a to fakt nehrozí, ze sundá.

• Citovat
  • Upravit
9040
5.10.15 10:46

20 měsíců a striptér hroznej :mrgreen: nejradši se svlíká, když jde po oběd ě spinkat, to ho slyším v chůvě, jak si povídá, pak usne, a když ho jdu budit, tak nestačím koukat, rozepne si bodyno a vytáhne kolikrát i pampersku a spí s holým zadkem. přes den se svlíká pravidelně, sundá si tepláčky a ponožky a pak mi to i přinese, abych mu to zas nandala. :mrgreen: Dělala to i naše starší. Ta se ostatně po obědě svlíká taky jen do spoďárků :zed: i když jí nutím si nechat tričko, aby jí nebylo ve spánku zima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.10.15 10:47
@mama.tata.mimi píše:
@Billi Naše si právě umí sundat i ty dětské kalhotky.
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí