Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Billi Plenku používám Pampers, na ní používám body, ale na cvočky mezi nohama a to si umí rozepnout. Natahovací plínu neznám.
@mama.tata.mimi natahovací dělá taky Pampers, natáhne se jako kalhotky.
Náš cvočky ještě nezvládá.
@mama.tata.mimi píše:
@Billi Plenku používám Pampers, na ní používám body, ale na cvočky mezi nohama a to si umí rozepnout. Natahovací plínu neznám.
Dala bych tepláčky s kšandama
Nebo teplákové lacláče…
Já to neřeším. Malá si taky sundava čepici, ale má jednu, kterou si nechá, líbí se jí. Občas si sundá kalhoty, tak ji pochvalim, ze se umí svlict a pak ji je normálně obleču zpátky. Máme pár modelu ala svěrací kazajka a to fakt nehrozí, ze sundá.
20 měsíců a striptér hroznej
nejradši se svlíká, když jde po oběd ě spinkat, to ho slyším v chůvě, jak si povídá, pak usne, a když ho jdu budit, tak nestačím koukat, rozepne si bodyno a vytáhne kolikrát i pampersku a spí s holým zadkem. přes den se svlíká pravidelně, sundá si tepláčky a ponožky a pak mi to i přinese, abych mu to zas nandala.
Dělala to i naše starší. Ta se ostatně po obědě svlíká taky jen do spoďárků
i když jí nutím si nechat tričko, aby jí nebylo ve spánku zima ![]()
@Descent to je dítě od dítěte. Prvnímu jsem čepičku vysvětlila hned, udělala jsem tytyty, pleskla přes ruku a byl klid. Malého bych musela umlátit, protože čepici za hodinu sundá i 44× (chlap mi to počítal), a protože je čerstvě po zánětu středního ucha, tak na ní trvám. Takže má kapucu a tu sice taky udolá, ale trvá to déle. Pak jedině koupit kuklu.
@mama.tata.mimi používáš natahovací plínu a na to body? To je u nás celkem jistota, že zůstane, kde má. A pak jedině jak jsem psala s punčocháčema na baleťáka a je to