Výtok v těhotenství, při milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
22.2.14 19:28

Ahoj, taky mě toto dost trápí. Měním vložky i 7× za den. Jednou je to výtok vodnatý, jednou hlenovitý. A dokonce dnes po sexu výtok trochu nahnědlý. Myslíte, že se nic neděje, že ten výtok je po sexu trochu nahnědlý. Nechci hned v pondělí kvůli tomu k doktorovi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.2.14 19:29

A jsi teda těhotná? Asi je to jen překrvený podrážděný čípek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.2.14 19:33

A v kolikatem jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 19:35

@Mata132 nahnědlý výtok? mírné krvácení - podrážděný čípek. Vše ostatní je v těhotenství normální - pokud tedy těhotná jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.2.14 19:35

Nebo pokud je to jo sopel, tak to může být hlenová zátka, ale já bez ní byla týdny, takže není nic co by tě mělo znepokojovat. Pokud se teda nepřidají pravidelné bolesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.2.14 19:37

Aha, jsem to nenapsala. Jsem ve 26. týdnu. Je to druhé těhotenství. Při prvním jsem měla taky dost výtoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.2.14 19:41

@Sibyla0 O hlenové zátce jsem jsem kdysi bavila na porodnici.cz s Mudr. Kouckým a o hlenové zátce mi napsal toto : " hlen odchází celé těhotenství. Žádná hlenová „zátka“ tedy neexistuje.Jen ho občas, zejména v termínu porodu, odchází více"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.2.14 19:42

@martina.se Výtok byl asi tak 5 hodin po pohlavním styku. Snad to tedy bude z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 19:42
@Mata132 píše:
Aha, jsem to nenapsala. Jsem ve 26. týdnu. Je to druhé těhotenství. Při prvním jsem měla taky dost výtoky.

výtoky jsou celkem nomrální - tělo produkuje víc sekretu - chrání to, čistí to :mrgreen: pokud nic nebolí, nesvědí, nepálí, netřeba řešit. Max ten nahnědlý - asi bude s lehkou příměsí krve :think: možná fakt ten podrážděný čípek. Kdyby se opakovalo, zeptej se dr, oni Ti řekne, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 19:43
@Mata132 píše:
@martina.se Výtok byl asi tak 5 hodin po pohlavním styku. Snad to tedy bude z toho.

jj, to by plus mínus i odpovídalo :think: jednoznačně - pokud váháš, navštiv doktora, zeptej se ho. On Tě rozhodně nevyhodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.2.14 19:46

@martina.se Bude to asi tím čípkem, dost jsem na to trpěla i před těhotenstvím. V prvním trimestru se mi dokonce objevil na něm i polyp a teď už je pryč. Uvidím, jak to bude vypadat zítra. Zas tak toho výtoku dnes nebylo. Díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí