Vytržení posledního zubu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
6.11.24 19:29

Vytržení posledního zubu

Dobrý den, je mi 21 a pravděpodobně se mi bude trhat spodní 8čka. Která ale nahrazovala již X let vytrhlou 7čku. Předpokládám že doktorka mi bude navrhovat implantát ale na to jako student momentálně nemam peníze. Tak se chci zeptat jestli je implantát potřeba nebo jestli se dá platba rozložit na splátky. Či jinou možnost. Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21518
6.11.24 19:39

No a proč jde ten zub ven? Nejde nějak zachránit? Trhání je až poslední možné řešení. Jinak na splátkách za implantát se musíš domluvit tam, kde by ti nový zub dělali. A rodiče ti toto nezafinancují? Já bych své dítě bez zubů fakt nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.11.24 19:49
@nozu píše: Více

Máma by mi určitě minimálně přispěla, ale býva to kolem 50 tisic což je velká částka a ja nechci mámu finančně zatížit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
6.11.24 19:51

Já mám taky jednu osmičku, která mi nahradila sedmičku, ani není poznat, že je to osmicka :) mám to tak už docela dost let, proč by měla jít ven, je špatná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.11.24 20:00
@lucynka25 píše: Více

Bohužel první doktorka našla kaz, ale nechtěla ho bez ochranné blány vrtat takže mi byl vrtán až o rok později jinou doktorkou a ta rikala že kdyby bolel tak bude muset ven. Teď začal bolet tak mám trochu strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
6.11.24 20:00

No a je nutný, tam něco cpát? Já už léta nemám dvě šestky. Ničemu to nevadí- zuby se mi neposouvaji, v úsměvu to vidět není. Zvlast když je to poslední zub ani tam nebudeš mít mezeru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.11.24 21:23

Nepotřebuješ tam nutně implantát. Já mám na jedné straně poslední šestku. Osmičku jsem neměla vůbec, sedmičku jsem si nechala vytrhnout, protože rostla křivě. Nikdy mi tam ten zub nechyběl. Implantát můžeš dát kdykoliv později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
7.11.24 23:39

Implantát není nutností – mnoho lidí dokáže fungovat i bez něj, zvlášť pokud se jedná o zadní zuby. Platbu za implantát lze často řešit splátkovým kalendářem, záleží na zubní klinice, takže doporučuji se na možnosti splátek přímo zeptat. Alternativou může být i můstek, který je obvykle levnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.