Rady jak vyvolat porod do termínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
2.7.11 19:49

to bych se podelala :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.7.11 21:56
Monny89 píše:
majsinka píše:
Babe007 píše:
ahoj holky, doktoři z www.porodnice.cz doporučují klystýr, protože ten Yal gel někomu bohužel zabere až při porodu nebo po něm :wink:
a to se pak vyplati :D
mě zabral hned.. po půl minutě už jsem chtěla letět na záchod… ale sestra mě držela a říká, musíte vydržet 10minut 8-o :mrgreen:

a to ses nechala udrzet? hihi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
2.7.11 22:14

já bych taky byla spíš pro klystýr…myslela jsem si, kdoví, co to bude, jestli se nepos… při tom a vpohodě, za chvíli jsem letěla na záchod a snad do 10 minut jsem už neměla co ,,srát,, a vpohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.7.11 22:22
majsinka píše:
Monny89 píše:
majsinka píše:
Babe007 píše:
ahoj holky, doktoři z www.porodnice.cz doporučují klystýr, protože ten Yal gel někomu bohužel zabere až při porodu nebo po něm :wink:
a to se pak vyplati :D
mě zabral hned.. po půl minutě už jsem chtěla letět na záchod… ale sestra mě držela a říká, musíte vydržet 10minut 8-o :mrgreen:
a to ses nechala udrzet? hihi :D

No, musela jsem… 10minut jsem stepovala po pokoji sem a tam a rudla v obličeji až se manžel smál… ale stejně mi to k ničemu nepomohlo, když jsem měla 12hodin na to císaře viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
2.7.11 22:28

Já zažila klystýr dva dny po sobě… poprvé my ho PA dala a řekla, že to mám v sobě udržet co nejdýl a že mám u toho chodit… :-D nevydržela jsem ani minutu… a druhý den jsem se ptala jiné PA jestli mám po klystýru chodit a ona se smála a říkla, že nechápe jak by chtěl někdo v sobě při chůzi tu vodu udržet :mrgreen: … a klystýr jako takový mi nevadil vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
2.7.11 22:48
Xhnip píše:
Já zažila klystýr dva dny po sobě… poprvé my ho PA dala a řekla, že to mám v sobě udržet co nejdýl a že mám u toho chodit… :-D nevydržela jsem ani minutu… a druhý den jsem se ptala jiné PA jestli mám po klystýru chodit a ona se smála a říkla, že nechápe jak by chtěl někdo v sobě při chůzi tu vodu udržet :mrgreen: … a klystýr jako takový mi nevadil vůbec…

tak ono se říká, že by jsi to měla rozchodit, ikdyž mě to teda taky nepomohlo a moje ,,chození,, bylo to, že jsem letěla na záchod :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
2.7.11 23:51

marpam Moje cesta právě taky vedla jen k záchodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.7.11 07:05

Holky, tak já ani nevím, jak dlouho jsem to v sobě po klystýru udržela, ale deset minut určitě ne!!!Nejhorší bylo, že to ze mě lítalo horem, spodem. Ještě , že bylo naproti míse umyvadlo!! :roll: :roll: Teď se tomu musím smát, když si vzpomenu, jakej na mě musel být pohled!!!!!! :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.7.11 10:39

já mám taky pěkný vzpomínky na klystýr,sestři mi natočila budík a řekla,že dřív ne!!netušila jsem ,co to obsahuje :mrgreen: ..ještě před klystýrem jsem byla na záchudku a tam nápis,,umyjte si po sobě záchod"milion vykřičníků,jsem si říkala,co za prasata ženský jsou v nemocnici,když jim toto personál musí psát a po klystýrku už jsem věděla a byla jsem šťastná za velké okno,které tam bylo,musela jsem ho otevřít dokořán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
3.7.11 10:58

tak to jsou teda zážitky :-D já oproti vám teda byla na wc jen jednou, pak jsem si myslela, že už není potřeba, že ze mě už všechno vyšlo a jak jsem se vrátila na pokoj, tak jsem letěla znova a pak už to tedy opravdu vše bylo…

Xhnip:tak hlavně, že jsme se ,,procházeli,, :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.7.11 13:52

teda jak vidim tak se mam na co tesit :D jen aby se uz raubir konecne uracil ven…nehcat se prenaset by se mi taky libilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vidi2
4.7.11 21:25

Mám zkušenost se spontánním (jako prvorodička) a vyvolaným porodem a za mě mnohem lepší vyvolaný porod. Ovšem já měla porodní cesty úplně připravené (stačila půlka tablety) a po dvou hodinách bolestí epidurál…jinak bych to nedala. Je fakt, že bolesti na rozdíl od spontánního porodu jsou hned tak intenzivní a nepolevující, že jsem občas lapala po dechu :o) první porod trval 12 hodin od začátku kontrakcí, z toho 2.doba 1,5 ho, druhý, vyvolaný porod 4 hodiny (20 min tlačení). Je to o hodně faktorech, řekla bych, nejvíc záleží stejně na psychice a taky zkušenosti personálu…

• Citovat
  • Upravit
255
4.7.11 21:33
Vidi2 píše:
Mám zkušenost se spontánním (jako prvorodička) a vyvolaným porodem a za mě mnohem lepší vyvolaný porod. Ovšem já měla porodní cesty úplně připravené (stačila půlka tablety) a po dvou hodinách bolestí epidurál…jinak bych to nedala. Je fakt, že bolesti na rozdíl od spontánního porodu jsou hned tak intenzivní a nepolevující, že jsem občas lapala po dechu :o) první porod trval 12 hodin od začátku kontrakcí, z toho 2.doba 1,5 ho, druhý, vyvolaný porod 4 hodiny (20 min tlačení). Je to o hodně faktorech, řekla bych, nejvíc záleží stejně na psychice a taky zkušenosti personálu…

me bylo v sobotu receno, ze lepsi a min bolestivy je vyvolany porod…tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
4.7.11 22:04

Vyvolání

Ahoj všem,
ráda bych se přidala do diskuse. Já mám za sebou vyvolávaný porod. Malý měl odhad 4.20 kg. Problém byl, že jsem neměla vůbec otevřené a připravené porodní cesty, neotvírala jsem se, nic nepomáhalo. Kontrakce byly silné a byla jsem vděčná za epidurál. Nakonec jsem zkončila akutním císařským řezem. Malý měl 4.250 a 54 cm. Teď čekám holčičku, na začátku 36. týdne ji naměřili 4 kila a ve čtvrtek mě čeká další kontrola, to už bude víc jak přes 4 a půl kila. Doktor zkoušel, že mě budou přeměřovat jestli vyvolávat a nebo císař. Vyvolání odmítnu a to hlavně proto, že nemám ani zkrácený čípek a pak vyvolávání nezabírá a je na dlouho. Tak snad to dopadne dobře. Pomáhá to že sebe vypsat, každý týden mě připravují na porod a pak to zad posunou, s takovou porodím malého sloníka:-)))
A ještě ke klystýru, tak nebyla to žádná hrůza, jen mi spustil kontrakce naplno. Daleko horší bylo, když jsem byla otevřená na jeden prst a píchali mi plodovou vodu, málem jsem PA odkopla, ale ona za to fakt nemohla, dělali co mohli, ale když mimčo nechce, tak s ním prostě nehnou:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.7.11 22:06
zuzkamar píše:
Ahoj všem,
ráda bych se přidala do diskuse. Já mám za sebou vyvolávaný porod. Malý měl odhad 4.20 kg. Problém byl, že jsem neměla vůbec otevřené a připravené porodní cesty, neotvírala jsem se, nic nepomáhalo. Kontrakce byly silné a byla jsem vděčná za epidurál. Nakonec jsem zkončila akutním císařským řezem. Malý měl 4.250 a 54 cm. Teď čekám holčičku, na začátku 36. týdne ji naměřili 4 kila a ve čtvrtek mě čeká další kontrola, to už bude víc jak přes 4 a půl kila. Doktor zkoušel, že mě budou přeměřovat jestli vyvolávat a nebo císař. Vyvolání odmítnu a to hlavně proto, že nemám ani zkrácený čípek a pak vyvolávání nezabírá a je na dlouho. Tak snad to dopadne dobře. Pomáhá to že sebe vypsat, každý týden mě připravují na porod a pak to zad posunou, s takovou porodím malého sloníka:-)))
A ještě ke klystýru, tak nebyla to žádná hrůza, jen mi spustil kontrakce naplno. Daleko horší bylo, když jsem byla otevřená na jeden prst a píchali mi plodovou vodu, málem jsem PA odkopla, ale ona za to fakt nemohla, dělali co mohli, ale když mimčo nechce, tak s ním prostě nehnou:-)))

ja mam obdobny problem…telo pripraveno, malej ve spravne poloze, uz jsem prenasejici ale porad ne a ne se otevrit…a to uz jsme na to zkouseli vsechno :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí