Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
já vařím malé zhruba takto - maso (většinou krůtí) osmahnu na cibulce, přidám nějakou zeleninu co je zrovna po ruce nebo v mražáku, dám trochu soli, nebo solčanky, trochu nějakého koření a podusím, protože dost trpíme na zácpu, tak většinou taky přidám ovesné vločky nebo červenou čočku. rozdělím na jednotlivé porce, něco do lednice, něco zamrazím. malé pak dávám s přílohou kterou mám zrovna já ( většinou brambory, rýže, těstoviny). pokud vařím nám něco vhodného pro ní, tak jí většinou oddělím před finálním dochucením a má to s námi. pokud máme něco pro ní nevhodného, tak šáhnu do mražáku pro nějakou tu její porcičku.
rybu mám poctivě aspoň jednou do týdne já, ale malé zatím nedávám, manža má totiž silnou alergii na sladkovodní ryby, tak to nechci do 3 let radši ani zkoušet. zrovna před měsícem se mi podařilo ho přiotrávit pangasiem, žila jsem totiž v domění, že je to ryba mořská, a ejhle ona je sladkovodní:) no naštěstí to přežil:)
Sajo, tak teď jsi mě taky dostala! Já žila v domnění, že jde o rybu mořskou a teď jsem si to vyhledala na netu a fakt je sladkovodní! No to je mazec
No tak budu muset dělat asi víc lososa, to je mořská ryba ne? I vzhledem k jeho migracím během života ![]()
A co děláš z mořských ryb pro sebe???