Vyznáte se ve vitamínech - které koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
14.9.11 22:10
Pleo píše:
Radunko - Imunoglukan mi doporučovala kamarádka, že ho také dává synkovi. Jak dlouho jsi ho dávala?

Dávám ho teprve od pátku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.11 22:16

Já zase četla, že Imunglukan se nemá používat u dětí, které nemají prokázanou sníženou imunitu :nevim:

Za sebe říkám, že vitamíny jsou na dvě věci. Zkoušela jsem echinaceu, Imunoglukan, Preventan, Multi-tabs a kdo ví, co ještě… Děti byly nemocné tak, jako tak :zed: Jediné, v čem vidím přínos, byl Multi-Sanostol, syn byl po infekci průdušek, pak měl mononukloézu a dělaly se mu afty. Sirup pomohl, ale to přičítám vit. B který obsahuje :wink: Jinak bych se na vitamíny vykašlala, pokud je pestrá strava 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.9.11 22:20

u dospeleho je to 5-6 porci zeleniny anebo ovoce denne, u ditete od 4let je to 4-5 porci denne, porci rozumine-jedno jablko, jedno rajce, jedna paprika, hrst hroznu, hrst dusene zeleniny atd. Nevim jak moc se to da dodrzet, asi je to dost individualni hlavne u deti, podle mne neni ani dulezity ty porce nejak strikne dodrzovat, hlavni je ta pestra strava.

Příspěvek upraven 14.09.11 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.9.11 22:24

Díky za odpověď papavlinko.
4-5 nedáme :cry: některé dny ano, ale jindy jen 1-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.9.11 22:28
Pleo píše:
Díky za odpověď papavlinko.
4-5 nedáme :cry: některé dny ano, ale jindy jen 1-2

to je jasny to nedam ani ja dospela, ale jen tak pro info, dobry vedet, taky jsem to nevedela, vygooglila jsem to, nejsem zastance nejake strikne zdrave vyzivy, ale ani te chemie, nejlepsi je asi se ridit selskym rozumem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
15.9.11 10:10

Trochu se přifařím do diskuze, jestli to zakladatelce nebude vadit. Máte někdo zkušenosti s tímto preparátem?

http://www.imunotop.cz/web.aspx?…

Dík. Jarka

• Citovat
  • Upravit
1757
16.9.11 08:42

My používáme Multi-Sanostol, syn bývá hodně nemocný a toto mu myslím pomohlo, jen se nesmí brát déle než 3 měsíce. Takže na zimu ho zase nasadím. Ovoce ani zeleninu do něj nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
16.9.11 09:13
Pleo píše:
Radunko - Imunoglukan mi doporučovala kamarádka, že ho také dává synkovi. Jak dlouho jsi ho dávala?

Pleo, tuším jsem kupovala dva, bylo to pro dvě děti a vystačilo mi to do prvních slunečných dnů někdy koncem března, pak už bylo myslím hezky a nebylo třeba. Navíc to nejspíš vydrží ještě nějaký čas v tělíčku působit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.10.11 20:09

U nás hodně pomohl Imunoglukan, syn býval hodně nemocný ve školce, a po tomto sirupu zatím úplně v pohodě :palec: . Ale pořádně prý zabírá až tak po 2 měsících, proto nasazuji hned na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5652
30.10.11 17:27

Mám děti 3 a 5 let. Od září dáváme 2× denně vit. C (80mg) a jednou denně kapky s echinaceou (třapatkou). Zatím se děcka drží :palec:
Máte taky někdo dobré zkušenosti s tou echinaceou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
6.11.12 10:19

Jaké vitamíny koupit? které jsou ty nej?

Laktobacílky, Preventan, Vibovit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
6.11.12 10:29

Vibovit nevím, měli jsme-přijde mi to jako předražené ovocné želatinové bonbony, Preventan kupujem a zdá se mi super i podle recenzí a obsahu látek a mechanizmu působení, Laktobacílky nevím, nemám zkušenost, děti mi zbaští hromady zakysaných mléčných výrobků, tak už další nedodávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
6.11.12 10:33

Nám se babička nabídla, že je koupí k mikuláši, jenže nevim, který vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
6.11.12 10:39

Aha, tak zkus ten preventan třeba, ten je dost chválený, nebo třeba i wobenzym, ale ten je teda pekelně drahý. No a až byste dobrali třeba ten preventan, zkuste pak zas laktobacílky a můžete je střídat, ono se to i má měnit. no ale zrovna třeba ten preventan je vhodný i na dlouhodobé užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
6.11.12 10:43

Ten má ségra, doporučily jí ho v lékárně, my měly laktobacílky a te|ď vibovit, ale nechci to furt měnit právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí