Vzal mi dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
626
22.9.20 14:09

To je mi líto, musí to pro vás obě být opravdu těžké a tvému bývalému zřejmě nedochází, že tím ubližuje i své dceři. Také se jí musí stýskat. Bohužel ti vážně nezbude nic jiného, než vytrvat a bývalého přesvědčit, protože u soudu šanci mít nebudeš. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
22.9.20 14:24

U soudu šanci má, jinak by ten zákon asi neexistoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.9.20 15:15

Proboha, 5 let se starat o cizího haranta a pak být odkopnuta.
Děkuj bohu, že neztrácíš svůj další drahocenný čas, nic lepšího tě potkat nemohlo.
Zapomeň na to, a jdi svoji cestou, jdi kupředu a přestaň ze sebe dělat blbce! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
22.9.20 15:32

@Tomatam co trocha EMPATIE? Proč haranta?? i nevlastní rodič může k dítěti přilnout.. a ta holčička vážně jinou funkční mámu nemá!! to je teda zas reakcí, aby se na to zakladatelka vykašlala… dokážete se vůbec do té situace aspoň trochu vcítit?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.9.20 16:26

Cítím jedině se zakladatelkou a nezaujatě sdílím svůj názor v její prospěch.

Dále si namlouvejte co chcete, ale vlastní krev nic a nikdo nenahradí, a může to být největší lump na světě, přeci to bude vaše krev a nebude vám nikdy jedno i kdyby to byl vrah a naopak, sebeskvelejší člověk nikdy nebude vaše krev. Nežije v iluzi!

Zakladatelce přeji štěstí, zdraví, spokojenost a nevidím důvod, aby si za tím okamžitě nevykročila a neztracela cas s lidmi, co si to nezaslouží a smířila se, že promrhala 5 let života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
22.9.20 17:54
@andelka83 píše:
U soudu šanci má, jinak by ten zákon asi neexistoval.

Teď nevím jaký? Ale ona s ní přece nemá nic společného, jak by u soudu mohla docílit něčeho kloudného? Není s ní nijak spřízněná. Předem se omlouvám, jestli je to řečeno někde výš, nečetla jsem všechny reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
22.9.20 18:19

Na tuhle situaci by se mohl hodit § 927 NOZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
22.9.20 18:58
@katalyzator píše:
Na tuhle situaci by se mohl hodit § 927 NOZ.

No jasně, všichni víme co to je, nosíme v hlavě celý zákoník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.9.20 19:04
@Mauša5218 píše:
No jasně, všichni víme co to je, nosíme v hlavě celý zákoník :mrgreen:

To asi nenosíme, ale Google všichni máme, ne? Navíc výš v diskusi už to je i s vysvětlením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
22.9.20 19:55
@Mauša5218 píše:
Teď nevím jaký? Ale ona s ní přece nemá nic společného, jak by u soudu mohla docílit něčeho kloudného? Není s ní nijak spřízněná. Předem se omlouvám, jestli je to řečeno někde výš, nečetla jsem všechny reakce.

Ten, o kterém se tady už několikrát psalo. Ona je osoba blízká, a dítě k ní má citový vztah. A takoví lidé mají podporu, aby v životě dítěte hráli nějakou roli i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
22.9.20 20:54
@pikola píše:
Ale někdo musel být na rodičovské doma, když to byl novorozenec :roll: asi ho dal nebrala matka dítěte. Neříkej, že jste ty peníze odmítli. Trošku divný ne

Proc by je odmitali??? :lol: to je zase hlaska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
22.9.20 21:44
@marcellia píše:
Proc by je odmitali??? :lol: to je zase hlaska..

To je no. Rp lze pobírat a zároveň pracovat, když je o dítě postaráno. Což splnili. A bylo mu víc jak půl roku, takže o mateřskou už nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
22.9.20 21:47

@Kassy nevím, proč bych to měla hledat na netu, když to sem můžeš rovnou napsat, že by se mi chtělo někde to hledat… No líná nooo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.9.20 22:03
@Mauša5218 píše:
@Kassy nevím, proč bych to měla hledat na netu, když to sem můžeš rovnou napsat, že by se mi chtělo někde to hledat… No líná nooo ;)

Víš, já ten zákon taky v hlavě nenosím, musela bych to hledat úplně stejně jako ty. Sorry, na to jsem taky moc líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
22.9.20 22:16
@Jana206 píše:
Ty učí většinou distancne. V dálkové formě plně a v denní formě probíhají jen cvičení :mrgreen: Ale ta pohadkarka může být klidně na střední a tyto školy jsou co chvíli nějaká v katantene :lol:

No, v Praze už byly ve chvíli, kdy jsem to psala, zavřené i některé vysoké a dnes už plošně všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí