Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je mi líto, musí to pro vás obě být opravdu těžké a tvému bývalému zřejmě nedochází, že tím ubližuje i své dceři. Také se jí musí stýskat. Bohužel ti vážně nezbude nic jiného, než vytrvat a bývalého přesvědčit, protože u soudu šanci mít nebudeš. Hodně štěstí ![]()
Proboha, 5 let se starat o cizího haranta a pak být odkopnuta.
Děkuj bohu, že neztrácíš svůj další drahocenný čas, nic lepšího tě potkat nemohlo.
Zapomeň na to, a jdi svoji cestou, jdi kupředu a přestaň ze sebe dělat blbce! ![]()
@Tomatam co trocha EMPATIE? Proč haranta?? i nevlastní rodič může k dítěti přilnout.. a ta holčička vážně jinou funkční mámu nemá!! to je teda zas reakcí, aby se na to zakladatelka vykašlala… dokážete se vůbec do té situace aspoň trochu vcítit?? ![]()
Cítím jedině se zakladatelkou a nezaujatě sdílím svůj názor v její prospěch.
Dále si namlouvejte co chcete, ale vlastní krev nic a nikdo nenahradí, a může to být největší lump na světě, přeci to bude vaše krev a nebude vám nikdy jedno i kdyby to byl vrah a naopak, sebeskvelejší člověk nikdy nebude vaše krev. Nežije v iluzi!
Zakladatelce přeji štěstí, zdraví, spokojenost a nevidím důvod, aby si za tím okamžitě nevykročila a neztracela cas s lidmi, co si to nezaslouží a smířila se, že promrhala 5 let života.
@andelka83 píše:
U soudu šanci má, jinak by ten zákon asi neexistoval.
Teď nevím jaký? Ale ona s ní přece nemá nic společného, jak by u soudu mohla docílit něčeho kloudného? Není s ní nijak spřízněná. Předem se omlouvám, jestli je to řečeno někde výš, nečetla jsem všechny reakce.
@katalyzator píše:
Na tuhle situaci by se mohl hodit § 927 NOZ.
No jasně, všichni víme co to je, nosíme v hlavě celý zákoník ![]()
@Mauša5218 píše:
No jasně, všichni víme co to je, nosíme v hlavě celý zákoník
To asi nenosíme, ale Google všichni máme, ne? Navíc výš v diskusi už to je i s vysvětlením.
@Mauša5218 píše:
Teď nevím jaký? Ale ona s ní přece nemá nic společného, jak by u soudu mohla docílit něčeho kloudného? Není s ní nijak spřízněná. Předem se omlouvám, jestli je to řečeno někde výš, nečetla jsem všechny reakce.
Ten, o kterém se tady už několikrát psalo. Ona je osoba blízká, a dítě k ní má citový vztah. A takoví lidé mají podporu, aby v životě dítěte hráli nějakou roli i nadále.
@pikola píše:
Ale někdo musel být na rodičovské doma, když to byl novorozenecasi ho dal nebrala matka dítěte. Neříkej, že jste ty peníze odmítli. Trošku divný ne
Proc by je odmitali???
to je zase hlaska..
@marcellia píše:
Proc by je odmitali???to je zase hlaska..
To je no. Rp lze pobírat a zároveň pracovat, když je o dítě postaráno. Což splnili. A bylo mu víc jak půl roku, takže o mateřskou už nešlo.
@Kassy nevím, proč bych to měla hledat na netu, když to sem můžeš rovnou napsat, že by se mi chtělo někde to hledat… No líná nooo ![]()
@Mauša5218 píše:
@Kassy nevím, proč bych to měla hledat na netu, když to sem můžeš rovnou napsat, že by se mi chtělo někde to hledat… No líná nooo
Víš, já ten zákon taky v hlavě nenosím, musela bych to hledat úplně stejně jako ty. Sorry, na to jsem taky moc líná.
@Jana206 píše:
Ty učí většinou distancne. V dálkové formě plně a v denní formě probíhají jen cvičeníAle ta pohadkarka může být klidně na střední a tyto školy jsou co chvíli nějaká v katantene
No, v Praze už byly ve chvíli, kdy jsem to psala, zavřené i některé vysoké a dnes už plošně všechny…