Vzorečky zdarma pro miminka 2016

12
10.5.16 14:19

Vzorečky zdarma pro miminka 2016

Ahoj všichni:)
Narodilo se mi před měsícem miminko a tak jsem zkusila obeslat firmy s žádostí o vzorečky. Zatím přišel vzoreček Klorane a Nivea. Máte zkušenost s dalšími značkami? Posílá někdo něco?
 Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
10.5.16 14:30

V porodnici ty kufříčky už nedávají?

Tak obesílat firmy mě nikdy nenapadlo… A jak těm firmám dokazuješ, že se ti narodilo dítě? Posíláš rodný list?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.5.16 14:42

Nikdy jsem firmy neobesílala, tak nevím kdo pošle a kdo ne. Každopádně bych na mimču nic nezkoušela, moc toho nepotřebuje a spíše čím míň chemie tím líp. Na druhou stranu, ale alespoň víš co mu sedne a co ne a nemusíš kupovat velké balení. Hodně takových vzorečků dostaneš v lékarně a bývají také v dárkovém balíčku co se dává v porodnici. Většinou je tam sudocream, bepanthen, nebo dříve bývala i kosmetika Hipp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.16 14:45

My dostali jakýs blbinec v porodce.. nějak mi nenapadlo někde somrovat vzorky zdarma, k čemu je to dobré? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.5.16 14:48

No jen tak ať vyzkouším do čeho kdyžtak jít:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.16 15:00
@cyprise píše:
No jen tak ať vyzkouším do čeho kdyžtak jít:)

to seženeš v drogérii, když si řekneš.. ale zrovna u mimina bych neexperimentovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
10.5.16 15:12
@martina.se píše:
My dostali jakýs blbinec v porodce.. nějak mi nenapadlo někde somrovat vzorky zdarma, k čemu je to dobré? :think:

vis kolik usetri kdyz ji kazdej posle vzorek a mesic nemusi nic kupovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.16 15:13
@a12 píše:
vis kolik usetri kdyz ji kazdej posle vzorek a mesic nemusi nic kupovat? :mrgreen:

chudák mimčo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.5.16 15:34
@a12 píše:
vis kolik usetri kdyz ji kazdej posle vzorek a mesic nemusi nic kupovat? :mrgreen:

Se tomu směješ, ale mně třeba vystačily ty vzorečky Sudocremu pro prvního a ještě mi zbylo :mrgreen: Dostala jsem asi dva nebo tři ty malý kalíšky a kupovat už jsem ho fakt nemusela :mrgreen: Teď jsem dostala zase dva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9909
10.5.16 15:36

@cyprise V porodnici jsme taky dostali kufřík se vzorečky. Ale jediny co mě napadlo, je zkusit si najít na netu kontakty na firmy jako Sunar, Hipp atd. a zkusit jim napsat jestli neposílají nějaký vzorečky. Zkušenost nemám, tak nevím jestli něco poslou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.5.16 15:39

Jasně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
10.5.16 16:44
@Tunrida píše:
Se tomu směješ, ale mně třeba vystačily ty vzorečky Sudocremu pro prvního a ještě mi zbylo :mrgreen: Dostala jsem asi dva nebo tři ty malý kalíšky a kupovat už jsem ho fakt nemusela :mrgreen: Teď jsem dostala zase dva :mrgreen:

jj to je jasny :lol: segra to mela taky tak, me dali jen v malym kelimku nakou jejich maticku, smrdelo to spis jako rybilka nacpana do kelimku.. a pak takovou malinkou tubicku na bradavky s miminkem na obrazku ted si nemuzu vzpomenout na nazev :mrgreen: ale taky jsem to davala malymu na prdelku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.5.16 17:11
@a12 píše:
jj to je jasny :lol: segra to mela taky tak, me dali jen v malym kelimku nakou jejich maticku, smrdelo to spis jako rybilka nacpana do kelimku.. a pak takovou malinkou tubicku na bradavky s miminkem na obrazku ted si nemuzu vzpomenout na nazev :mrgreen: ale taky jsem to davala malymu na prdelku..

Jo a taky jsem vlastně dost dobře využila vzorečky Bepanthenu. Dávala jsem je k přebalováku, když měla dorazit tchyně, protože při prvním pokusu mu toho kydla na zadek strašně moc a na to je ten Bepanthen docela drahej :mrgreen: Ale stejně jsem nakonec tu velkou tubu ani nevypotřebovala, protože to malýmu nadělalo víc škody než užitku a pak jsem právě zkusila ten Sudocrem :lol:

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
10.5.16 17:20
@Tunrida píše:
Jo a taky jsem vlastně dost dobře využila vzorečky Bepanthenu. Dávala jsem je k přebalováku, když měla dorazit tchyně, protože při prvním pokusu mu toho kydla na zadek strašně moc a na to je ten Bepanthen docela drahej :mrgreen: Ale stejně jsem nakonec tu velkou tubu ani nevypotřebovala, protože to malýmu nadělalo víc škody než užitku a pak jsem právě zkusila ten Sudocrem :lol:

jo bepanthen, to je to co jsem myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
10.5.16 17:51

To jim jako napíšeš, že chceš vzorečky a oni Ti je pošlou aniž by sis něco objednala? 8o Já nevím no, mě dala vzorečky sestřička na gynekologii co dávájí všem a potom jsem dostala tašku se vzorečkama na předporodním kurzu, ale psát někomu ať mi je pošle? To nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí