Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všichni:)
Narodilo se mi před měsícem miminko a tak jsem zkusila obeslat firmy s žádostí o vzorečky. Zatím přišel vzoreček Klorane a Nivea. Máte zkušenost s dalšími značkami? Posílá někdo něco?
Simona
V porodnici ty kufříčky už nedávají?
Tak obesílat firmy mě nikdy nenapadlo… A jak těm firmám dokazuješ, že se ti narodilo dítě? Posíláš rodný list?
Nikdy jsem firmy neobesílala, tak nevím kdo pošle a kdo ne. Každopádně bych na mimču nic nezkoušela, moc toho nepotřebuje a spíše čím míň chemie tím líp. Na druhou stranu, ale alespoň víš co mu sedne a co ne a nemusíš kupovat velké balení. Hodně takových vzorečků dostaneš v lékarně a bývají také v dárkovém balíčku co se dává v porodnici. Většinou je tam sudocream, bepanthen, nebo dříve bývala i kosmetika Hipp.
My dostali jakýs blbinec v porodce.. nějak mi nenapadlo někde somrovat vzorky zdarma, k čemu je to dobré? ![]()
@cyprise píše:
No jen tak ať vyzkouším do čeho kdyžtak jít:)
to seženeš v drogérii, když si řekneš.. ale zrovna u mimina bych neexperimentovala..
@martina.se píše:
My dostali jakýs blbinec v porodce.. nějak mi nenapadlo někde somrovat vzorky zdarma, k čemu je to dobré?
vis kolik usetri kdyz ji kazdej posle vzorek a mesic nemusi nic kupovat? ![]()
@a12 píše:
vis kolik usetri kdyz ji kazdej posle vzorek a mesic nemusi nic kupovat?
chudák mimčo ![]()
@a12 píše:
vis kolik usetri kdyz ji kazdej posle vzorek a mesic nemusi nic kupovat?
Se tomu směješ, ale mně třeba vystačily ty vzorečky Sudocremu pro prvního a ještě mi zbylo
Dostala jsem asi dva nebo tři ty malý kalíšky a kupovat už jsem ho fakt nemusela
Teď jsem dostala zase dva ![]()
@cyprise V porodnici jsme taky dostali kufřík se vzorečky. Ale jediny co mě napadlo, je zkusit si najít na netu kontakty na firmy jako Sunar, Hipp atd. a zkusit jim napsat jestli neposílají nějaký vzorečky. Zkušenost nemám, tak nevím jestli něco poslou ![]()
@Tunrida píše:
Se tomu směješ, ale mně třeba vystačily ty vzorečky Sudocremu pro prvního a ještě mi zbyloDostala jsem asi dva nebo tři ty malý kalíšky a kupovat už jsem ho fakt nemusela
Teď jsem dostala zase dva
jj to je jasny
segra to mela taky tak, me dali jen v malym kelimku nakou jejich maticku, smrdelo to spis jako rybilka nacpana do kelimku.. a pak takovou malinkou tubicku na bradavky s miminkem na obrazku ted si nemuzu vzpomenout na nazev
ale taky jsem to davala malymu na prdelku..
@a12 píše:
jj to je jasnysegra to mela taky tak, me dali jen v malym kelimku nakou jejich maticku, smrdelo to spis jako rybilka nacpana do kelimku.. a pak takovou malinkou tubicku na bradavky s miminkem na obrazku ted si nemuzu vzpomenout na nazev
ale taky jsem to davala malymu na prdelku..
Jo a taky jsem vlastně dost dobře využila vzorečky Bepanthenu. Dávala jsem je k přebalováku, když měla dorazit tchyně, protože při prvním pokusu mu toho kydla na zadek strašně moc a na to je ten Bepanthen docela drahej
Ale stejně jsem nakonec tu velkou tubu ani nevypotřebovala, protože to malýmu nadělalo víc škody než užitku a pak jsem právě zkusila ten Sudocrem ![]()
@Tunrida píše:
Jo a taky jsem vlastně dost dobře využila vzorečky Bepanthenu. Dávala jsem je k přebalováku, když měla dorazit tchyně, protože při prvním pokusu mu toho kydla na zadek strašně moc a na to je ten Bepanthen docela drahejAle stejně jsem nakonec tu velkou tubu ani nevypotřebovala, protože to malýmu nadělalo víc škody než užitku a pak jsem právě zkusila ten Sudocrem
jo bepanthen, to je to co jsem myslela ![]()
To jim jako napíšeš, že chceš vzorečky a oni Ti je pošlou aniž by sis něco objednala?
Já nevím no, mě dala vzorečky sestřička na gynekologii co dávájí všem a potom jsem dostala tašku se vzorečkama na předporodním kurzu, ale psát někomu ať mi je pošle? To nevím. ![]()