Vzorky UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
27.7.17 21:01

Spíš je Nutrilon jediný, kdo dodržuje Kodex marketingu náhrad MM, takže si odsuzování nezaslouží ;) a podle toho kodexu výrobce nesmí bezplatně poskytovat vzorky umělého mléka… Každopádně jde koupit Nutrilon 1 v jednodávkových sáčkách po 5 ks, a to v DM. Tam mají i HIPP v jednodávkovém balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
10.1.18 19:14

Ahoj. Nevíte prosim, jestli se vubec dají a kde sehnat vzorky Nitrilon 1? Neni podmínkou, aby byly zdarma. Nejlepe A. R.,ma reflux. Chtela bych zjistit, jestli cerstve trimesicni dcera bude po dokrmu spokojenější, aniz bych musela koupit celou krabici. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
10.1.18 19:15
@alhena píše:
Spíš je Nutrilon jediný, kdo dodržuje Kodex marketingu náhrad MM, takže si odsuzování nezaslouží ;) a podle toho kodexu výrobce nesmí bezplatně poskytovat vzorky umělého mléka… Každopádně jde koupit Nutrilon 1 v jednodávkových sáčkách po 5 ks, a to v DM. Tam mají i HIPP v jednodávkovém balení.

Toto pořád platí? Půjdu se podívat, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.1.18 19:18
@Jana206 píše:
Toto pořád platí? Půjdu se podívat, díky :kytka:
… i sunar v malých sáčcích, ale ten premium na alergie a potom jsem ještě viděla hami jako jednorázovku, ale ne v každých dm je mají, třeba u nás jo, ale byla jsem i v jiných městech a v některých vůbec neměli :nevim:

Příspěvek upraven 10.01.18 v 19:22

• Citovat
  • Upravit
12007
10.1.18 19:20

Mají i v lékárnách.. v benu eshopu jsem viděla vzorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
10.1.18 19:53

Poptej se v lékárně. Ja takto koupila Hipp za 12,– (tuším na 160ml vody).

• Citovat
  • Upravit
26256
10.1.18 20:00

@Jana206 v DM maji plno samostatnych pytliku, vcera jsem videla Nutrilon, Hipp, Sunar, Hami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
10.1.18 20:11

Pokud objednáváš třeba plínky na feedu tak tam taky mají https://www.feedo.cz/…necke-mleko/#…

Edit, dej si řadit dle nejnižší ceny a prvně ti to nabídne ty vzorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
10.1.18 20:16

Jinak AR asi jako vzorek neseženeš, ale poradila bych se s dr, jestli dávat AR mléko nebo obyč UM a k tomu Nutriton, to je svatojánský chléb, dává se buď že se „udělá gel“ a ten se dá 10 min před jídlem, nebo se nasype rovnou do UM na zahuštění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
10.1.18 20:42

Diky moc všem :kytka: Ja kojim, mleka mám dost, i odsavam, ale malá je nespokojena a stagnuje na vaze, hodne od malinka trpí na bolení. Dnes jsem zacala davat gastrossus sirup proti refluxu. Jako malá neni, ma 6 kg, ale za posledni mesic pribrala minimum, dr. by to neresila, ale ona je fakt nespokojena a porad ma hlad. V noci ale spí. Na um prechazet nehodlam, jen bych to chtela zkusit strikackou.Kdyz tak dokrm alternativne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová