Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Spíš je Nutrilon jediný, kdo dodržuje Kodex marketingu náhrad MM, takže si odsuzování nezaslouží
a podle toho kodexu výrobce nesmí bezplatně poskytovat vzorky umělého mléka… Každopádně jde koupit Nutrilon 1 v jednodávkových sáčkách po 5 ks, a to v DM. Tam mají i HIPP v jednodávkovém balení.
Ahoj. Nevíte prosim, jestli se vubec dají a kde sehnat vzorky Nitrilon 1? Neni podmínkou, aby byly zdarma. Nejlepe A. R.,ma reflux. Chtela bych zjistit, jestli cerstve trimesicni dcera bude po dokrmu spokojenější, aniz bych musela koupit celou krabici. Díky ![]()
@alhena píše:
Spíš je Nutrilon jediný, kdo dodržuje Kodex marketingu náhrad MM, takže si odsuzování nezasloužía podle toho kodexu výrobce nesmí bezplatně poskytovat vzorky umělého mléka… Každopádně jde koupit Nutrilon 1 v jednodávkových sáčkách po 5 ks, a to v DM. Tam mají i HIPP v jednodávkovém balení.
Toto pořád platí? Půjdu se podívat, díky ![]()
@Jana206 píše:… i sunar v malých sáčcích, ale ten premium na alergie a potom jsem ještě viděla hami jako jednorázovku, ale ne v každých dm je mají, třeba u nás jo, ale byla jsem i v jiných městech a v některých vůbec neměli
Toto pořád platí? Půjdu se podívat, díky
Příspěvek upraven 10.01.18 v 19:22
Poptej se v lékárně. Ja takto koupila Hipp za 12,– (tuším na 160ml vody).
@Jana206 v DM maji plno samostatnych pytliku, vcera jsem videla Nutrilon, Hipp, Sunar, Hami
Pokud objednáváš třeba plínky na feedu tak tam taky mají https://www.feedo.cz/…necke-mleko/#…
Edit, dej si řadit dle nejnižší ceny a prvně ti to nabídne ty vzorky
Jinak AR asi jako vzorek neseženeš, ale poradila bych se s dr, jestli dávat AR mléko nebo obyč UM a k tomu Nutriton, to je svatojánský chléb, dává se buď že se „udělá gel“ a ten se dá 10 min před jídlem, nebo se nasype rovnou do UM na zahuštění.
Diky moc všem
Ja kojim, mleka mám dost, i odsavam, ale malá je nespokojena a stagnuje na vaze, hodne od malinka trpí na bolení. Dnes jsem zacala davat gastrossus sirup proti refluxu. Jako malá neni, ma 6 kg, ale za posledni mesic pribrala minimum, dr. by to neresila, ale ona je fakt nespokojena a porad ma hlad. V noci ale spí. Na um prechazet nehodlam, jen bych to chtela zkusit strikackou.Kdyz tak dokrm alternativne.