X-lander - dítko se mi nevejde do kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
25.11.11 08:54
Conny píše:
X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme ;) …Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem 8o

Ahoj :mavam:
Moje mládě se narodilo v pulce ledna a s X-lanedem jsem byla maximálně spokojená. Do hluboké korby se mi vešel dlouho (v létě nebyl třeba fusak, že :mrgreen: ). Pak jsme přešli do sporťáku. Neprve do úplného lehu.. pohoda :palec: Hezky tehulkuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.11.11 08:55

Já když jsem kupovala X-landera, tak co jsem tak pročítala, je korbička fajn pro zimní děti. Na letní dítě je malá, protože se tam právě v zimě už s fusakem nevejde :( Takže já měla na první(letní) dítě kočár jiný a teď jsem si X-landera dopřála (termín mám za měsíc).
Obávám se, že řešení jsou jen dvě - buď dát do sporťáku nebo do jiného hlubokého kočáru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
25.11.11 08:56

Zrovna premyslim o tom samem, mala ma pul roku a uz se do korbicky x-landeru s fusakem od emitexu skoro nevejde, ale mam pocit, ze ten sportak nejde uplne do lehu, coz ale snad u pulrocniho mimca uz nevadi, ne? Stejne je to tam max na 2h denne, teda u nas, dyl venku nevydrzime. Starsi jsem dala do sportaku v sesti a pul, ale to uz se mi v korbe otacela a taky to bylo leto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.11.11 09:00
janicce píše:
Conny píše:
X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme ;) …Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem 8o
Ahoj :mavam:
Moje mládě se narodilo v pulce ledna a s X-lanedem jsem byla maximálně spokojená. Do hluboké korby se mi vešel dlouho (v létě nebyl třeba fusak, že :mrgreen: ). Pak jsme přešli do sporťáku. Neprve do úplného lehu.. pohoda :palec: Hezky tehulkuj :kytka:

Děkuju MOC :* !!!Naštěstí nás prodavačka upozornila,že u X3 nejde sportˇák do úplného lehu,tudíž jsme vzali ten XA,kde to jde :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
25.11.11 09:03
Conny píše:
Děkuju MOC :* !!!Naštěstí nás prodavačka upozornila,že u X3 nejde sportˇák do úplného lehu,tudíž jsme vzali ten XA,kde to jde :palec: !

Taky mám XA a jsem spokojená. Vybrali jste dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.11.11 09:10
janicce píše:
Conny píše:
Děkuju MOC :* !!!Naštěstí nás prodavačka upozornila,že u X3 nejde sportˇák do úplného lehu,tudíž jsme vzali ten XA,kde to jde :palec: !
Taky mám XA a jsem spokojená. Vybrali jste dobře :palec:

Děkuju moc :hug: ,to jsem ráda,bo bodně holek mě od něj odrazovalo,ale mně si líbí i vyhovuje se vším všudy - zatím teda jen teoreticky,ale věřím,že to praxe potvrdí!Argumenty typu,že nejde sportˇák obrátit mě nepřesvědčil vůbec,já jsem pro,aby dítko nečubrnělo furt jenom na mě,ale atˇ poznává svět ;) !!!! A malé korbičky - opravdu u většiny kočárků je dnes korbička menší,ikdyž vypadá,že ne - strašně to klame,kolikrát ji má X-Lander větší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.11.11 09:13

Já jsem taky byla nucena dát Davídka do sporťáku dřív než bych chtěla, dcera v korbičce vydržela do 10m! Ale ona byla menší no, nějak jsem doufala, že i Davča bude menší :mrgreen: , ve sporťáku se má fajn, má tam teplo, fusak ho hřeje, nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
25.11.11 09:14

Na X-lander jde nasadit jen korba Quinny. Jenže ta je stejně malá, takže to nevyřeší nic.
Napadlo mě, že by tam možná šly i MaxiCosi korby, ale to nemám ověřené :nevim:.
Ty korby jsou dneska celkově všechny malé, takže se těžko vybírá ideální kočárek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
25.11.11 09:17
Argumenty typu,že nejde sportˇák obrátit mě nepřesvědčil vůbec,já jsem pro,aby dítko nečubrnělo furt jenom na mě,ale atˇ poznává svět ;) !!!! A malé korbičky - opravdu u většiny kočárků je dnes korbička menší,ikdyž vypadá,že ne - strašně to klame,kolikrát ji má X-Lander větší!!!

Přesně, jak říkáš :! :palec:
Jedné, co mě zaskočilo byla šířka kočáru (zadní kola) - často musím otevírat i druhé křídlo dveří, abych projela. A taky jsem se jednou zasekla v uličce u pokladny v Intersparu (byla úzká) :zed: . Ale vždycky jsme to nějak vyřešili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
25.11.11 09:21

Myslim, ze X-lander je fajn kocarek, ze je to dobra volba. Mam sice model 2008, ale furt se mi libi, asi bych do nej sla zas kdybych ted vybirala. Ale u naseho XA ten sportak teda uplne do lehu nesel, ale naklon nebyl velkej, mozna uz to ty novejsi verze maj do lehu uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
25.11.11 10:04
fusa píše:
Myslim, ze X-lander je fajn kocarek, ze je to dobra volba. Mam sice model 2008, ale furt se mi libi, asi bych do nej sla zas kdybych ted vybirala. Ale u naseho XA ten sportak teda uplne do lehu nesel, ale naklon nebyl velkej, mozna uz to ty novejsi verze maj do lehu uplne.

U starých verzí se daly odpárat ty záševky na popruzích na polohování a rázem to šlo dát ještě o něco níž a naopak i více do sedu.
Ale to už ti teď asi moc platné není :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
25.11.11 12:13

Je diky, vyuziju to u druhy cacory. Ja si rikala ze by to mozna nejak slo, ale zas tak moc me to nestvalo. Kouknu na to, stejne ten sportak za chvili budem potrebovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.11.11 13:10

ahoj holky, taky máme X-lander, a jsem s ním spokojená, jenom pravda je, že hlubokej není moc velkej, ale my když jsme vybírali a koukali na velikosti, tak to plus mínus cenťák bylo stejné ,teda co se týká těch kombinací. Malá se narodila koncem září, už teď máme 65 cm, takže když jí oblíknu, dám do fusaku od X-landeru, tak už chybí jenom kousek a bude jí malej :-( mám i zimní fusak s beránkem, ale nejsem si jistá, že jí tam narvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
25.11.11 14:14

Měli jsme také X-lander,syn byl narozený v červnu a hodně velký (4,5 kg) :mrgreen:,takže nakonec musel v lednu do sporťáku. Strávil v něm pak i týden na horách a nebyl s tím žádný problém, neprochladl, běžně v něm pod sjezdovkou spal.. určitě byl spokojenější než v korbičce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
26.11.11 10:20
vitecek píše:
Měli jsme také X-lander,syn byl narozený v červnu a hodně velký (4,5 kg) :mrgreen:,takže nakonec musel v lednu do sporťáku. Strávil v něm pak i týden na horách a nebyl s tím žádný problém, neprochladl, běžně v něm pod sjezdovkou spal.. určitě byl spokojenější než v korbičce. ;)

SUPER :palec: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky