Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, my máme taky x-lander a máme úplně ten samej problém, jen že malej (půl roku) tam nemá vůbec místo a ve fusaku (od x-landeru) je tam narvanej jak blázen…ale spokojenej…ale už přemýšlím o sporťáku, má tam chudák už pokrčený nožičky :/
No, Kuba právě jak nemůže rozhazovat nohama, tak má pak bolení bříška
Nechce se mi dávat tam malé dítě do sporťáku (i když jde úplně do lehu), ale asi mi nic jiného nezbyde ![]()
TO je jedná velká nevýhoda x-landeru,pidikorba,ale celkově ty korby dneska jsou malé.Já mám taky x-lander.Už jste zkusily vyndat tu vnitřní vložku?to přibude taky nějaký ten centimetřík.
Já jsem nikdy nějak nepochopila, jaký je rozdíl mezi korbou a sporťákem do lehu, kor když je ve fusaku
Na druhé dítko jsem korbičku používala doma jako přenosnou postýlku (mám teda quinny freestyle, ale prťavá je šíleně) a venku jsem ho frkla do sporťáku, na rovným leží, že kolem sebe nemá „ohrádku“, no však on mi neuteče
V klidu bych dala do sporťáku, třeba se taky vzteká, že nevidí, ze sporťáku bude mít lepší rozhled ![]()
Mě přijde, že hodně mi zabírá ten zimní fusak od emitexu, ale nenechám dítko přece na mrazu ![]()
A kdybych ho místo do fusaku dala do kombinézy, tak se tam zase nevejde na šířku… Hele, mít jarní miminko, tak jsem v klidu…ale na zimu to fakt kočár není ![]()
Gladys - kurník, ty jsi ale drsná maminka (ber to jako pochvalu
)
tak jo, jsem zvědavá, jestli zvládnu dát ten sporťák dohromady…tak mám aspoň zábavu na víkend ![]()
jojo, malej se narodil v červnu a kdyby byl takhle malej i teď, je to nejlepší kočár
my jsme se rozhodli, že o víkendu smontujem ten sporťák, uvidíme no…a jak říká Katka86 - vyndavat jsem to nezkoušela, aby pak neležel na tvrdým chudák ![]()
Já mám teda zimní mimino a ve fuzaku se tam vlezl v pohodě i v 5 m i s fuzakem od emitexu-akorát jsem odepla ten spodní díl na nohy
A to měl přez 8 kg.Já mám naštěstí i další kočár,kde není ta naklikovací korba,ale jako na pevno s tou děckou přenosnou „taškou“ a tam je místo i pro dvouleťáka
.
simongap píše:
jojo, malej se narodil v červnu a kdyby byl takhle malej i teď, je to nejlepší kočármy jsme se rozhodli, že o víkendu smontujem ten sporťák, uvidíme no…a jak říká Katka86 - vyndavat jsem to nezkoušela, aby pak neležel na tvrdým chudák
Já už si to teda moc nepamatuju
ale myslím,že šly sundat jen ty boky ![]()
simongap píše:
jojo, malej se narodil v červnu a kdyby byl takhle malej i teď, je to nejlepší kočármy jsme se rozhodli, že o víkendu smontujem ten sporťák, uvidíme no…a jak říká Katka86 - vyndavat jsem to nezkoušela, aby pak neležel na tvrdým chudák
tak červnové miminko,to bych dala do sportáku.Hodíš nánožník,když fouká,slídu a je to.
Ahoj, my malou dali v 5 měsících (byl to prosinec) do sporťáku a žádnou újmu nemá, naopak, byla tam uplně spokojená, že mohla aspoň sem tam čočkovat ven ![]()
X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme
…Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem
…
tak to buď v klidu, to se vejdete určitě
na zimní mimouše je super, i já jsem s ním fakt hrozně spokojená…uvidíme co sporťák no…malej je zvyklej tam chrápat celý dopoledne, tak snad tam bude spát taky ![]()
Conny píše:
X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme…Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem
…
simongap píše:
tak to buď v klidu, to se vejdete určitěna zimní mimouše je super, i já jsem s ním fakt hrozně spokojená…uvidíme co sporťák no…malej je zvyklej tam chrápat celý dopoledne, tak snad tam bude spát taky
Conny píše:
X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme…Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem
…
Díky,bylo to 2měsíční hledání!!!
ahoj, netušíte někdo jestli by šla dát hluboká korbička od jiné firmy na podvozek od x-landeru? Kluk už tam má jen 15cm místa a to deset čísel zabírá fusak a oblečení. Takže se mi v kočírku vzteká a já se mu ani nedivím, že začíná nesnášet procházky
Asi ho fakt budu muset dát do toho sporťáku