X-lander - dítko se mi nevejde do kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
pokymar
25.11.11 07:22

X-lander, dítko se mi nevejde do kočárku

ahoj, netušíte někdo jestli by šla dát hluboká korbička od jiné firmy na podvozek od x-landeru? Kluk už tam má jen 15cm místa a to deset čísel zabírá fusak a oblečení. Takže se mi v kočírku vzteká a já se mu ani nedivím, že začíná nesnášet procházky :?

Asi ho fakt budu muset dát do toho sporťáku :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
25.11.11 07:30

Ahoj, my máme taky x-lander a máme úplně ten samej problém, jen že malej (půl roku) tam nemá vůbec místo a ve fusaku (od x-landeru) je tam narvanej jak blázen…ale spokojenej…ale už přemýšlím o sporťáku, má tam chudák už pokrčený nožičky :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
25.11.11 07:44

No, Kuba právě jak nemůže rozhazovat nohama, tak má pak bolení bříška :? Nechce se mi dávat tam malé dítě do sporťáku (i když jde úplně do lehu), ale asi mi nic jiného nezbyde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20662
25.11.11 08:05

TO je jedná velká nevýhoda x-landeru,pidikorba,ale celkově ty korby dneska jsou malé.Já mám taky x-lander.Už jste zkusily vyndat tu vnitřní vložku?to přibude taky nějaký ten centimetřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.11 08:06

Já jsem nikdy nějak nepochopila, jaký je rozdíl mezi korbou a sporťákem do lehu, kor když je ve fusaku :nevim: Na druhé dítko jsem korbičku používala doma jako přenosnou postýlku (mám teda quinny freestyle, ale prťavá je šíleně) a venku jsem ho frkla do sporťáku, na rovným leží, že kolem sebe nemá „ohrádku“, no však on mi neuteče :mrgreen: V klidu bych dala do sporťáku, třeba se taky vzteká, že nevidí, ze sporťáku bude mít lepší rozhled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
25.11.11 08:07

Mě přijde, že hodně mi zabírá ten zimní fusak od emitexu, ale nenechám dítko přece na mrazu :nevim:

A kdybych ho místo do fusaku dala do kombinézy, tak se tam zase nevejde na šířku… Hele, mít jarní miminko, tak jsem v klidu…ale na zimu to fakt kočár není 8)

• Citovat
  • Upravit
pokymar
25.11.11 08:09

Gladys - kurník, ty jsi ale drsná maminka (ber to jako pochvalu :lol: )

tak jo, jsem zvědavá, jestli zvládnu dát ten sporťák dohromady…tak mám aspoň zábavu na víkend :D

• Citovat
  • Upravit
157
25.11.11 08:11

jojo, malej se narodil v červnu a kdyby byl takhle malej i teď, je to nejlepší kočár :)) my jsme se rozhodli, že o víkendu smontujem ten sporťák, uvidíme no…a jak říká Katka86 - vyndavat jsem to nezkoušela, aby pak neležel na tvrdým chudák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.11.11 08:13

Já mám teda zimní mimino a ve fuzaku se tam vlezl v pohodě i v 5 m i s fuzakem od emitexu-akorát jsem odepla ten spodní díl na nohy :nevim: A to měl přez 8 kg.Já mám naštěstí i další kočár,kde není ta naklikovací korba,ale jako na pevno s tou děckou přenosnou „taškou“ a tam je místo i pro dvouleťáka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.11.11 08:13
simongap píše:
jojo, malej se narodil v červnu a kdyby byl takhle malej i teď, je to nejlepší kočár :)) my jsme se rozhodli, že o víkendu smontujem ten sporťák, uvidíme no…a jak říká Katka86 - vyndavat jsem to nezkoušela, aby pak neležel na tvrdým chudák :)

Já už si to teda moc nepamatuju :oops: ale myslím,že šly sundat jen ty boky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.11.11 08:14
simongap píše:
jojo, malej se narodil v červnu a kdyby byl takhle malej i teď, je to nejlepší kočár :)) my jsme se rozhodli, že o víkendu smontujem ten sporťák, uvidíme no…a jak říká Katka86 - vyndavat jsem to nezkoušela, aby pak neležel na tvrdým chudák :)

tak červnové miminko,to bych dala do sportáku.Hodíš nánožník,když fouká,slídu a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
25.11.11 08:21

Ahoj, my malou dali v 5 měsících (byl to prosinec) do sporťáku a žádnou újmu nemá, naopak, byla tam uplně spokojená, že mohla aspoň sem tam čočkovat ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.11.11 08:21

X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme ;) …Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem 8o …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.11.11 08:25

tak to buď v klidu, to se vejdete určitě :)) na zimní mimouše je super, i já jsem s ním fakt hrozně spokojená…uvidíme co sporťák no…malej je zvyklej tam chrápat celý dopoledne, tak snad tam bude spát taky :))

Conny píše:
X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme ;) …Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.11.11 08:30
simongap píše:
tak to buď v klidu, to se vejdete určitě :)) na zimní mimouše je super, i já jsem s ním fakt hrozně spokojená…uvidíme co sporťák no…malej je zvyklej tam chrápat celý dopoledne, tak snad tam bude spát taky :))
Conny píše:
X-Lander máme od pondělka objednaný!Počítám s tím,že je korbička menší,ale to je u většiny kočárků!!!Si nevybereš,pokud chceš aby se ti líbil,byl kvalitní a nestál hromadu peněz…V půlce ledna čekáme mimíska,tak doufám,že to do léta v korbičce vydržíme,bo to už fusak potřebovat nebudeme ;) …Mám fusak Emitex i origoš od X-Landeru,tak uvidímem 8o

:* Díky,bylo to 2měsíční hledání!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky