X-lander X-move - spokojeni?

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1577
4.11.13 09:58
@Miškynka píše:
Já si ho nemohu vynachválit, těžký se mi nezdá, nikdy nevrzal ani nic podobného, vyloženě odpružený není, ale nemyslím si že by nějak extra drncal k tomu spoustě dětí se spinká líp když se drncá, kamarádka uspává stylem jízda přes ten nejhorší terén. Pásy extra dlouhé nejsou, ale dcerka se tam vejde v pohodě ve dvou letech a zimní bundě, pásy akorát a jinak tam má prostoru hodně, přitom je dost velká. Já naněj nemůžu říct jediné mínus. Jinak ho máme rok a půl, v zimě parádička, prostě super kočárek, teď jsme koupili akorát korbičku a bude v něm jezdit druhé mimí :pankac:

Tak to bude asi kus od kusu jiný :( Protože u nás teda zklamání hned při první jízdě. Jak jsem psala, třískaly neskutečně kolečka a vrzání..škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.13 11:01

@Miškynka a můžu se zeptat, kde jsi ho koupila? děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.13 11:02

@LendulkaM To je pěkně na prd když každý kus může být jinak kvalitní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
4.11.13 11:22

@panenka87 @LendulkaM No teda v létě by to ještě šlo, ale když má dcera zimní bundu, tak už tam takovou rezervu nemá a to je jí 14 měsíců :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
4.11.13 11:50

@panenka87 koupila jsem ho v malvíku- www.malvik.cz je mají ho tam pořád skladem, ikdyž ne všechny barvy, takže je možnost ozkoušet si ho. U nás jedí ještě dva a obě aminy spokojené co jsme se bavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
4.11.13 11:55

@wona Přesně tak, dítě 14 měsíců, v zimní bundě budou pásy do dvou měsíců nepoužitelné, dítě má cca 85 cm. Budu to řešit zapnutím pouze kolem pasu, což je fakt „super“. Naštěstí bude v zimě ve fusaku, takže za jízdy snad nevystoupí.

• Citovat
  • Upravit
13770
4.11.13 12:05

@Miškynka Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
4.11.13 12:16

@Poison Ivy No ale když ji chci připnout jen kolem pasu přes nohy, tak se ten pásek nedá nějak zafixovat :nevim: Myslím jako že se zapne, ale pás v tom jezdí :nevim: To jsem teda zvědavá :think: Snad nebudeme muset shánět takový ty šráky, jak byly za nás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
4.11.13 15:42
@panenka87 píše:
@LendulkaM To je pěkně na prd když každý kus může být jinak kvalitní :-(

To teda jo…Já už uvažuju o tom, že koupím hartan. Manžel mě asi přerazí, ale co už :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.11.13 19:57

@LendulkaM taky po něm koukáme :-D ale už je to pálka :cert: ne že by ani x-lander nebyl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
16.1.14 16:54

@LendulkaM Ahoj, chci se optat a prosim o radu :oops: psala jsi, ze vam cvakali pri jizde kolecka a manzel to vypodlozil, me to dela jen pravy predni, kdyz stojim na rovnym terenu, tak je i o kousek vys a nesedi uplne na zemi a ma dost vuli :roll: kde presne to prosimte vypodlozil :?: diky za odpoved, jsem uz zoufala :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
16.1.14 17:39

@stříbřenka No nám ty kolečka lítaly do stran jakoby..Teda to máš blbé, že nesedí úplně na zemi :think: On to předpokládám vypodložil na bocích. Pěkně mě to u toho kočárku naštvalo. Ale jinak jsem docela spokojená no..nemám s čím porovnat ale :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
16.1.14 17:51

@LendulkaM ja co se tyka vzhledu, tak jsem nadsena, libi se mi moc :palec: ale to cvakani me stve, hlavne kdyz kolem projizdi jinej kocar, tak to se vzdycky uplne stydim :oops: asi jim ho dovezu na reklamaci, at s tim neco udelaj :evil: jinak dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
16.1.14 17:57

@stříbřenka Jo no, jedině tak..ale v čem budeš vozit mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
16.1.14 18:11

@LendulkaM to netusim :( snad budou rychly :think: a doufala jsem, ze zacne poradne mrznout, to bysme stejne moc nechodili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí