Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@Miškynka píše:
Já si ho nemohu vynachválit, těžký se mi nezdá, nikdy nevrzal ani nic podobného, vyloženě odpružený není, ale nemyslím si že by nějak extra drncal k tomu spoustě dětí se spinká líp když se drncá, kamarádka uspává stylem jízda přes ten nejhorší terén. Pásy extra dlouhé nejsou, ale dcerka se tam vejde v pohodě ve dvou letech a zimní bundě, pásy akorát a jinak tam má prostoru hodně, přitom je dost velká. Já naněj nemůžu říct jediné mínus. Jinak ho máme rok a půl, v zimě parádička, prostě super kočárek, teď jsme koupili akorát korbičku a bude v něm jezdit druhé mimí
Tak to bude asi kus od kusu jiný
Protože u nás teda zklamání hned při první jízdě. Jak jsem psala, třískaly neskutečně kolečka a vrzání..škoda.
@LendulkaM To je pěkně na prd když každý kus může být jinak kvalitní ![]()
@panenka87 @LendulkaM No teda v létě by to ještě šlo, ale když má dcera zimní bundu, tak už tam takovou rezervu nemá a to je jí 14 měsíců ![]()
@panenka87 koupila jsem ho v malvíku- www.malvik.cz je mají ho tam pořád skladem, ikdyž ne všechny barvy, takže je možnost ozkoušet si ho. U nás jedí ještě dva a obě aminy spokojené co jsme se bavili.
@wona Přesně tak, dítě 14 měsíců, v zimní bundě budou pásy do dvou měsíců nepoužitelné, dítě má cca 85 cm. Budu to řešit zapnutím pouze kolem pasu, což je fakt „super“. Naštěstí bude v zimě ve fusaku, takže za jízdy snad nevystoupí.
@Poison Ivy No ale když ji chci připnout jen kolem pasu přes nohy, tak se ten pásek nedá nějak zafixovat
Myslím jako že se zapne, ale pás v tom jezdí
To jsem teda zvědavá
Snad nebudeme muset shánět takový ty šráky, jak byly za nás ![]()
@panenka87 píše:
@LendulkaM To je pěkně na prd když každý kus může být jinak kvalitní
To teda jo…Já už uvažuju o tom, že koupím hartan. Manžel mě asi přerazí, ale co už ![]()
@LendulkaM taky po něm koukáme
ale už je to pálka
ne že by ani x-lander nebyl ![]()
@LendulkaM Ahoj, chci se optat a prosim o radu
psala jsi, ze vam cvakali pri jizde kolecka a manzel to vypodlozil, me to dela jen pravy predni, kdyz stojim na rovnym terenu, tak je i o kousek vys a nesedi uplne na zemi a ma dost vuli
kde presne to prosimte vypodlozil
diky za odpoved, jsem uz zoufala
![]()
@stříbřenka No nám ty kolečka lítaly do stran jakoby..Teda to máš blbé, že nesedí úplně na zemi
On to předpokládám vypodložil na bocích. Pěkně mě to u toho kočárku naštvalo. Ale jinak jsem docela spokojená no..nemám s čím porovnat ale ![]()
@LendulkaM ja co se tyka vzhledu, tak jsem nadsena, libi se mi moc
ale to cvakani me stve, hlavne kdyz kolem projizdi jinej kocar, tak to se vzdycky uplne stydim
asi jim ho dovezu na reklamaci, at s tim neco udelaj
jinak dekuju ![]()
@LendulkaM to netusim
snad budou rychly
a doufala jsem, ze zacne poradne mrznout, to bysme stejne moc nechodili ![]()