Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveMám ke kočáru zcela vlažný vztah - je spolehlivý, odjezdí všechno, na druhou stranu mi vadí otřesný košík pod kočárem, přes nezakrytovanou slídu už jsem se přenesla, ta vadila, jen když dítě leželo. Znovu bych si ho nepořídila, vybírala bych jinak.
@panenka87 píše:
Ahoj holky, jak jste s ním spokojené, po delším užívání? Tady na recenzích jsem byla v šoku, jak jsou maminky nespokojené
No, já nevím jestli bych si tento kočárek podruhé koupila
Sotva jsme poprvé vyjeli ven, tak kolečka hrozně třískaly (měly dost vůli) a vrzal!! Manžel kola vypodložil a je to lepší. Jak tady holky psaly o té rukojeti, že některým praskla, tak my s manželem se tomu ani nedivíme, taky čekáme, kdy se to stane. Dále mi vadí že konstrukce je dost těžká. Když ji mám dát sama do kufru auta, tak musím zatnout zuby.
Ale abych nepsala jen o negativech, tak musím uznat, že se mi s ním velice dobře jezdí, pěkně se všude vytočím a líbí se ostatním lidem, všichni mi ho chválí, že je hezký
A pěkně se vejde do krátké kia ceed.
@Poison Ivy To je hrozně těžký, my vůbec nevíme jaký.
Manžel by chtěl tenhle, hlavně kvůli tomu, že by se na něj při druhém dítku dala dát autosedačka maxi cosi, kterou jsme měli na quinny buz.
Ale upřímně z těch recenzí jsem dost na vážkách.
A jak moc je ten prostor na sezení prostorný? Malej je v tom quinny úplně na těsno. A i ty pásy mu nestačí, hlavně teď v zimě, když je nabalenej. Téměř je nedopnu
@LendulkaM
Díky za příspěvek, toho se právě bojím, že cena nebude zdaleka odpovídat kvalitě ![]()
Spokojenost, a všechny kamarádky co mi s nim jezděj, taky spokojený, velice dobře ovladatelný, celkem lehký, jen mínus-malá se mi tam v zimě nevejde, mám větší holčičku a vidim to tak do 4 měsíců, pak budu muset rychle nějak improvizovat:-)
@panenka87 Bohužel dle manžela a mě neodpovídá
Já bych asi šla spíše do hartanu příště. Tento není odpružený a to je další mínus ![]()
Teď jsem narazila na tenhle http://www.detskydum.cz/…plus-867902/ Šel by i s naši autosedačkou ale už je zase o něco dražší, škoda:-(
@panenka87 Není odpružený, dítě mam hodně velké a v hluboké jsem vozila v zimě i tak do sedmi měsíců, stejně měl sám o sobě trošku pokrčené ve spánku nožičky, tak mu to nevadilo.
Ale - je mu přes rok a rozhodně mu v zimní bundě nebudou stačit ve sporťáku pásy. To mi zase tak nevadí, ale výrobce by na toto pamatovat měl.
@Poison Ivy To je pravda s těma pásama. To mě celkem štve, protože když dceru nepřipoutám, tak mi v něm vstává a snad by i vyskočila ![]()
@Poison Ivy @wona no tak to je fakt gól s těma pásama! To jsem myslela, že ty krátký pásy má snad jen ten náš quinny. A mě se to zdá celkem podstatný ![]()
Holky, nevíte o nějakém prostornějším kočáru, s nafukovacími koly (aspoň zadními) s lehkým skládání? (ne polsky)
@wona píše:
@Poison Ivy To je pravda s těma pásama. To mě celkem štve, protože když dceru nepřipoutám, tak mi v něm vstává a snad by i vyskočila
No tak to se mám na co těšit teda! Snad abych se toho krámu co nejdříve zbavila než mě z něho klepne ![]()
Já si ho nemohu vynachválit, těžký se mi nezdá, nikdy nevrzal ani nic podobného, vyloženě odpružený není, ale nemyslím si že by nějak extra drncal k tomu spoustě dětí se spinká líp když se drncá, kamarádka uspává stylem jízda přes ten nejhorší terén. Pásy extra dlouhé nejsou, ale dcerka se tam vejde v pohodě ve dvou letech a zimní bundě, pásy akorát a jinak tam má prostoru hodně, přitom je dost velká. Já naněj nemůžu říct jediné mínus. Jinak ho máme rok a půl, v zimě parádička, prostě super kočárek, teď jsme koupili akorát korbičku a bude v něm jezdit druhé mimí ![]()