Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveAhoj holky prosím vás, nemáte někdo z kolekce 2012 v barvě asia? chtěla bych x-lander koupit právě v této růžové, ale oběhané celé brno a jihlava a nikde jsem ho naživo nenašla
a celkem se bojím ho objednat bez prohlédnutí.. díky moc
Ahojky holky, můžu vás poprosit o info, jak se s x-landerem move najížní a sjíždí na obrubník? Jestli se jen zlehka zabere za rukojeť a kočárek najede v pohodě nebo se musí opravdu dost zabrat a zvednout celou váhou? Měla jsem x-lander xq 2009 a muselo se strašně zabírat a mě z toho bolela zápěstí…
Připojila bych se k předešlému dotazu, zda někdo nemáte foto té barvy ASIA - jestli je spíše dočervena nebo dorůžova…
A barva EUROPA je spíše došeda, dofialova nebo dočerna?
Děkuji moc moc
![]()
Ahojda ja jsem s x-move naprosto spokojena a neměnila bych ani za nic, je to užasnej kočárek, najiždění na chodnik je naprosto v pohode. Asii je krásně ruzova, moc se mi libila, ale chceme druhé mimi a tak co kdyby to byl kluk
europa jsem osobně neviděla ale kamarádka říkala že je šedivý. ![]()
Děkuji moc
přemýšlím, že si tento kočárek pořídíme pro druhé, čekáme holčičku, jen nevím barvu, občas by se ve sporťáku mohl svézt ještě i starší, babička ho často bude vozit (pro něj asi stejně pořídíme baby jogger city mini)…ale takhle bych mohla ještě někdy přehodit hlubokej na sportovní verzi…tak aby babička kočárek nemusela moc zvedat na obrubnících…
Je korbička opravdu tak malá? Nevíš vnitřní rozměry? Jestli je to aspoň 78 cm?
Jinak hezké svátky
My korbičku neměli, měla jsem před tím XA 2011, korbička byla srovnatelná s jinými kočárky co jsme tak zkoumali s kamarádkama. My máme prosincovou holčičku, v září se do korbičky v pohodě vešla. ale už jezdila ve sportáku. Stejně když sedí tak nechtěj být v korbičce
Janak ta modrá barva je krásná, máme holčičku a vůbec nevadí že jezdí v modrém kočárku ![]()
Tak my jsme koupili asii a je nádhernej!!! zatím s ním jezdím jen po bytě ale jsem nejvíc nadšená, korbička je malá ale srovnatelná s ostatními kočárky, sporťák je ale mnohem hezčí, jsme nadšená, snad se v něm mimískovi bude líbit ![]()
Ahoj holky, prosím Vás jsou ty kočárk od X landeru odpružená kolečka? ![]()
Odpružené nejsou, ale bez problému jezdíme po poli, do lesa a bez problému, ale i x-lander dělá vyloženě odpružený kočárek, myslím že je to x1 ![]()
Najíždí se na chodník naprosto v pohodě. zvednu ho i jednou rukou. máme od dubna a jsem maximálně spokojená.
asia je jasně růžová a europe je šedo-černá. do fialova mi teda nepřipadá
já mám Australia a je krásně modrá!
@paola white píše:
Najíždí se na chodník naprosto v pohodě. zvednu ho i jednou rukou. máme od dubna a jsem maximálně spokojená.asia je jasně růžová a europe je šedo-černá. do fialova mi teda nepřipadá
já mám Australia a je krásně modrá!
Já tam zase nevidím černou ani omylem
… ale Europa je dost propírána, každý tam vidí něco jiného, většinou čtu fialová, hnědá, šedá (respektive mix), černou vidím poprvé.
@Naima jak v tomhle někdo vidět hnědou???
naživo je ten kočár strašně podobný jako loňský carbon
http://kocarky.heureka.cz/…opa/galerie/
Tak my máme ten fialovej Antarctica
Miluju fialovou. Máme první dítko - holčičku a tato barva mi přijde neutrální a krásná
Když bude druhý kluk, tak to bude OK
Jen co bych řekla, že je velké mínus, to je hluboká korbička. Je moc malá
Už teď je tam Sofča se zimním fusakem nacpaná a to jsou jí teprve 4 měsíce
Jinak mi přijde těžký - při manipulaci do auta nebo si nedokážu představit, že bych ho měla tahat do MHD. Naštěstí jsme na vesnici a na cesty jsme koupili golfky NUNA
Doufám, že se nám bude dobře jezdit se sporťákem
Už se na něj nemůžu dočkat ![]()
Děkujii