X-lander X-move - spokojeni?

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
AlenaCva
7.11.12 13:46

Děkujii ;)

• Citovat
  • Upravit
macíčekkk
3.12.12 13:51

Ahoj holky prosím vás, nemáte někdo z kolekce 2012 v barvě asia? chtěla bych x-lander koupit právě v této růžové, ale oběhané celé brno a jihlava a nikde jsem ho naživo nenašla :( a celkem se bojím ho objednat bez prohlédnutí.. díky moc

• Citovat
  • Upravit
anonym pepa
23.12.12 22:46

nájezd na obrubník

Ahojky holky, můžu vás poprosit o info, jak se s x-landerem move najížní a sjíždí na obrubník? Jestli se jen zlehka zabere za rukojeť a kočárek najede v pohodě nebo se musí opravdu dost zabrat a zvednout celou váhou? Měla jsem x-lander xq 2009 a muselo se strašně zabírat a mě z toho bolela zápěstí…
Připojila bych se k předešlému dotazu, zda někdo nemáte foto té barvy ASIA - jestli je spíše dočervena nebo dorůžova…
A barva EUROPA je spíše došeda, dofialova nebo dočerna?
Děkuji moc moc :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1748
23.12.12 22:57

Ahojda ja jsem s x-move naprosto spokojena a neměnila bych ani za nic, je to užasnej kočárek, najiždění na chodnik je naprosto v pohode. Asii je krásně ruzova, moc se mi libila, ale chceme druhé mimi a tak co kdyby to byl kluk :D europa jsem osobně neviděla ale kamarádka říkala že je šedivý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym pepa
23.12.12 23:23

Děkuji moc :-) přemýšlím, že si tento kočárek pořídíme pro druhé, čekáme holčičku, jen nevím barvu, občas by se ve sporťáku mohl svézt ještě i starší, babička ho často bude vozit (pro něj asi stejně pořídíme baby jogger city mini)…ale takhle bych mohla ještě někdy přehodit hlubokej na sportovní verzi…tak aby babička kočárek nemusela moc zvedat na obrubnících…
Je korbička opravdu tak malá? Nevíš vnitřní rozměry? Jestli je to aspoň 78 cm?
Jinak hezké svátky

• Citovat
  • Upravit
Naima
23.12.12 23:51

Europa je mix - fialovo/šedá barva.

• Citovat
  • Upravit
1748
24.12.12 10:34

My korbičku neměli, měla jsem před tím XA 2011, korbička byla srovnatelná s jinými kočárky co jsme tak zkoumali s kamarádkama. My máme prosincovou holčičku, v září se do korbičky v pohodě vešla. ale už jezdila ve sportáku. Stejně když sedí tak nechtěj být v korbičce ;) Janak ta modrá barva je krásná, máme holčičku a vůbec nevadí že jezdí v modrém kočárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macíčekkkk
24.12.12 11:22

Tak my jsme koupili asii a je nádhernej!!! zatím s ním jezdím jen po bytě ale jsem nejvíc nadšená, korbička je malá ale srovnatelná s ostatními kočárky, sporťák je ale mnohem hezčí, jsme nadšená, snad se v něm mimískovi bude líbit :)

• Citovat
  • Upravit
301
24.12.12 13:26

Ahoj holky, prosím Vás jsou ty kočárk od X landeru odpružená kolečka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
24.12.12 13:29

Odpružené nejsou, ale bez problému jezdíme po poli, do lesa a bez problému, ale i x-lander dělá vyloženě odpružený kočárek, myslím že je to x1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.12.12 14:03

Najíždí se na chodník naprosto v pohodě. zvednu ho i jednou rukou. máme od dubna a jsem maximálně spokojená.

asia je jasně růžová a europe je šedo-černá. do fialova mi teda nepřipadá
já mám Australia a je krásně modrá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
24.12.12 14:20
@paola white píše:
Najíždí se na chodník naprosto v pohodě. zvednu ho i jednou rukou. máme od dubna a jsem maximálně spokojená.asia je jasně růžová a europe je šedo-černá. do fialova mi teda nepřipadá
já mám Australia a je krásně modrá!

Já tam zase nevidím černou ani omylem :)… ale Europa je dost propírána, každý tam vidí něco jiného, většinou čtu fialová, hnědá, šedá (respektive mix), černou vidím poprvé.

• Citovat
  • Upravit
12743
24.12.12 15:04

@Naima jak v tomhle někdo vidět hnědou??? 8o 8o 8o naživo je ten kočár strašně podobný jako loňský carbon
 http://kocarky.heureka.cz/…opa/galerie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
24.12.12 17:51

Fialový kočárek je antarctica. europa je tmavě šedivá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
25.12.12 00:40

Tak my máme ten fialovej Antarctica :mrgreen: Miluju fialovou. Máme první dítko - holčičku a tato barva mi přijde neutrální a krásná :D Když bude druhý kluk, tak to bude OK :-) Jen co bych řekla, že je velké mínus, to je hluboká korbička. Je moc malá :( Už teď je tam Sofča se zimním fusakem nacpaná a to jsou jí teprve 4 měsíce :( Jinak mi přijde těžký - při manipulaci do auta nebo si nedokážu představit, že bych ho měla tahat do MHD. Naštěstí jsme na vesnici a na cesty jsme koupili golfky NUNA :D Doufám, že se nám bude dobře jezdit se sporťákem :! Už se na něj nemůžu dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí