Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveKorba je malá, jako prakticky u všech moderních kočárů, synovi je v šesti měsících beznadějně malá. Sporťák nejde do stoprocentního lehu, takže kupuji ještě jeden kočár, který do stoprocentního lehu půjde.
Podvozek zabírá místo v celém kufru nové Fabie, korbu dáváme na přední sedadlo ![]()
Tak jsme včera po dlouhéééém přemýšlení nakonec vybrali X-movie v barvě Asia. Celkem za 18.000 tis a je v něm v ceně autosedačka by Safe, slunečník, fusak, plaštěnka, adaptéry na autosedačku, taška ke kočárku, držátko na pití. ![]()
Tak už přestávám pokukovat a shánět! Jdu také do X-Landeru X-Move!
Dnes jsem si s ním opět jezdila na prodejně a přijde mi naprosto úžasný… Jen manželovi se moc nelíbí ta cena, radši by koupil tu starší verzi XA, ale já si na něj došetřim dokud ještě pracuji!
Teď ještě vybrat barvu! ![]()
@Budrum Schvaluju, já už taky po jiném nekoukám
My jsme původně chtěli tyrkysovou Australia, korbu i sporťák. Nakonec budeme brát korbičku Australia a sporťák Europa ![]()
Já jsem na prodejně jezdila s x-movie a korbučka byla svítivě zelená, úúžasná barva, nevím ke které kolekci to bylo, ale spodek byl x-movie. Vzhledem k tomu, že čekáme holčičku, tak u nás vede ta svítivě růžová.
No a tatínek je nadšený ze svítícího podvozku. ![]()
Taky se mi ta růžová líbí, až se zadaří druhé tak uvidíme jakou korbičku pořídíme, porták máme modrý. A svítící kočár je bomba, minulý rok v září jsme byli v chorvatsku a večer když jsme šli na zmrzku tak jsme šli i s dcerkou, která spinkala a lidi čuměli neskutečně
každý druhý se otočil co to jako je, fakt bomba
![]()
@emiliasofi Ta růžová je suprovní. Pokud bude druhé holka, tak jen koupím růžovou korbu a hurá do ulic ![]()
Ta růžová je luxusní, zamilovala jsem se do ní. Ale ještě nevíme, co to bude… Snad za týden…
Ale stejně budeme kočárek schovávat pro druhé dítko, tak budeme muset vybrat něco univerzálnějšího…
![]()
@Budrum píše:
Ta růžová je luxusní, zamilovala jsem se do ní. Ale ještě nevíme, co to bude… Snad za týden…Ale stejně budeme kočárek schovávat pro druhé dítko, tak budeme muset vybrat něco univerzálnějšího…
![]()
to já každé těhu mám jiný kočárek. Mě by asi nebavilo jedit takhle dlouho s jedním. Já jsem na kočárky úplnej úchyl
Korbičku mužeš prodat a pak příště koupit zase jinou barvu… ![]()
Prosím, kdo máte, vytáhli jsme teď místo korbičky sportovní kočár. Ale nemůžeme přijít na to, jak povolit ty pásy co drží dítě? Něco málo jsme povolili, ale to přece není možný, aby to nešlo víc, vždyť se tam má vejít dítě i s fusakem. Ale to by muselo mít tloušťku čtvrtky
Prosím zkušené maminky, kde povolím? (v návodu píšou, že to jde povolit, ale ne kde
) Jsem asi blbá… ![]()
Ahoj holky, jak jste s ním spokojené, po delším užívání? Tady na recenzích jsem byla v šoku, jak jsou maminky nespokojené ![]()
@panenka87 jsem spokojená. mám ho už dlouho. momentálně ho obývá druhé dítě a super.