X-lander X-move - spokojeni?

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
28.3.13 10:05

Já jsem s tím neměla problém, ale kamarádka má kluka narozeného v červenci - měli sice jiný kočárek ale korbička velikostně naprosto stejných rozměrů a malej jezdil v korbičce až do začátku května. rodiče malý nejsou a ani on není prtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 10:06

@Hančíí A natáhne nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 10:08

@wona Děkuji za ochotu :palec: Už se na ty barvičky těším. Já nejsem zastáncem tmavých „uni“ kočárků. A fialovou taky miluju, ale manželovi se nelíbí a nejraději by ten zelený..No, uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 10:10

@Hančíí Děkuji za příspěvek. No, já nečekám žádného obra, já jsem prcek (156cm) a manžel má sice 180cm, ale myslím, že chlapeček žádný dlouhán nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 10:10

@Miškynka Tak ono taky záleží na tvaru korby… Tahle je jako vajíčko :nevim: Kdyby byla hranatá, tak by byla zase větší… Dcera tam už potom nenatáhla s fusakem nohy :nevim: Protože ty nohy nemá úplně u sebe, aby jí směrovaly do té delší části…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 10:15

Holky, kočárek je docela težký (oproti Jané třeba)…Jak je to se skladností do auta? Pisněte mi prosím, v jakých autkách je převážíte vy…Ať mám představu, kam se vejde a kam ne. A ještě by mě zajímala jedna věc, my máme v autě ISOFIX, ale mám dojem, že na X-lander X-car se nedá koupit ta základna, nenašla jsem ji :( Asi to vajíčko poutáte pásy, že? Nebo máte jiná vajíčka na isofix? Moc děkuji za příspěvky, jste zlatíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.3.13 10:15

Když si dám záležet, tak nohy natáhne :-) Včera v poradně ji dr naměřila 71 cm.
Já si myslím, že hodně kočárků je teď malých. a ty velké se mi zase nelíbí. @LendulkaM třeba bude příští rok krátká zima :-)
Jinak my teda máme barvičku růžovou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
28.3.13 10:16

Měli tvar stejný, schválně jsme je poměřovali, protože jsem se divila že se jim tam ještě vejde, my brzo vytáhli sporták, protože dceru nebavilo ležet, tak jsem nemusela koukat jak dloudo se mi tam vejde, ale když sem korbičku prala- dcerce bylo 8 měsíců, tak se mi tam ještě vešla a i s fusakem by to bylo asi v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.3.13 10:17

@LendulkaM my máme velké auto, takže kočárek bez problémů, ale to ti moc nepomůžu. Vajíčko poutáme pásy, isofix máme, ale základnu plánujeme až na další autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 10:23

My máme Kia ceed, tak snad to bude v poho. Stejně si to v prodejně vyzkoušíme. Založila jsem před 14 dny diskuzi, které kočárky se vejdou do kia ceed, ale odepsala jedna mamča jen :( Tak když už vím, že chci X-lander, tak se ptám raději vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.3.13 10:28

@LendulkaM vyzkoušíte uvidíte :-) Ale já myslím, že vejde.
S tím autem Kia si mi připomněla, že jsem jela s kámoškou. Má Kiu, ale nevím blíže jakou. A představ si, že v zadu mají krátký pásy, tak jsem se pěkně nadřela, než tam zapásala malou v autosedačce!!! Musela jsem tu autosedačku nahýbat, aby jsem to zapla. To by mě nenepadlo!!! Ale ceed nemá určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 10:37

@LendulkaM Ta jejich autosedačka je malá… My koupili Cybex aton - ta má i výborný testy a je do 14kg. Dá se použít s pásy i se základnou isofix. V obchodě nám radili, ať si vybereme radši jinou sedačku než tu jejich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 10:38

@Hančíí Tak já včera taky měřila dcerku a měla taky 71cm :-) Měla včera 7 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.3.13 10:41
@wona píše:
@Hančíí Tak já včera taky měřila dcerku a měla taky 71cm :-) Měla včera 7 měsíců..

Malá má v sobotu 8 měsíců :-) Každé mimčo je jiné.. Kamarádce se syn v 8 měsících nevejde ani do Marity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 10:41

@wona No já jsem se právě na ten Cybex dívala už. A jde normálně nacvaknout na kočárek, že jo? A tu základnu k ní máte? Ty základny jsou docela drahé :( Nevím, jestli pak na tu základnu jde koupit i tu větší sedačku, aby člověk nevyhazoval furt peníze za základny. Napadlo mě, že bych vajíčko poutala pásy a pak koupila základnu na další sedačku až. My totiž budeme jezdit autem jen občas, ale i tak by to mělo být bezpečné, ja vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí