X-lander X-move - spokojeni?

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
454
9.10.12 15:28

Zuzeca - dokud byl menší a tolik se nemlel tak to šlo. ale teď je to fakt na prd, nevím co budu dělat v zimě až bude v kombinéze a bude to klouzat ještě víc. kvůli tomu dost vážně přemýšlím o změně kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.10.12 15:57
@zuzeca píše:
Taky se přidám s dotazem. Dá se dítě ve sporťáku připoutat jen kolem pasu nebo musí být vždy i přes ramena? Z fotky to nějak nedokážu poznat :oops:

dá se připoutat přes ramena ale i kolem pasu. pokud ho mám k sobě čelem poutám jen v pase. pokud jede zády a já na něj nevidím radši ho poutám i přes ramena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
9.10.12 16:38

Já měla x-lander Xa 2011 korbička v pohodě, sporták mi vadil že při složení do auta se špinil o kola a nešel protisměru jízdy, ted mam x-move a maximální spokojenost. není úplně nejlehčí, ale s tím se musí počítat- nejsou to golfky že. mám jen sporták, korbičku dokoupím až na druhé. Mohu jedině doporučit. A stříška se slídou mi vůbec nevadí, když je potřeba otočím sporták ;) foto- Barča 10 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
9.10.12 20:07

Teprve se snažíme :oops:

Příspěvek upraven 04.01.13 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.10.12 21:50

Maminky co máte tenhle kočárek, můžete mi prosím prosím napsat, jaká je skutečná délka a šířka sportovní sedačky? Výrobce uvádí 90×32 cm, je to tak skutečně? Moc děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.10.12 18:51

Ahoj taky se přidám k tázajícím. Jak to je s X-move v terénu plánuju většinu cest do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
22.10.12 09:38

Beru, myslím že to sedí, je to už dýl ale přítel to měřil.
Dašule já taky jezdím všemožným terénem, i v lese jsme byli a v pohodě, zvládnul to dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.10.12 12:45

Miškynka: moc dík opravdu nad ním hodně přemýšlíme i když cenově vychází opravdu hodně draho, ale co bych pro toho našeho prvorozeného drobečka neudělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.10.12 07:41

Holky ještě jeden dotaz. Koukala jsme, že na rukojeti to má takový háček (asi na upevnění tašky) myslíte, že i když tak bude taška (na fotkách jsem nenašla detail) půjde pověsit chůvička?? A nebo celkově to děláte jak s chůvičkama v kočárku? předem dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
23.10.12 11:25

Ten háček je když se kočárek složí tak na upevnění. Na tačku jsou dva čudlíky na zacvaknutí. Chůvičku dávám když usne tak k hlavičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.10.12 11:41

Dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlenaCva
6.11.12 00:20

Čištění

Ahojky holky, taky mám sporťáček x-move v zelené barvě a chtěla jsem se zeptat jak kočárek respektivě boudičku čistíte? Máme ju dost ošmudlanou a nějak sem nepřišla na to jak ji sundat a případně vyprat(což mi přijde, že ani nejde, i v obchodě mi to tvrdili), takže jak jinak se ji dát dobře vyčistit? Díky moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1748
7.11.12 10:38

My ho máme krásně čistý, ale občas ho malá ušpiní, tak i přítel koupil pěnový čistič na potahy aut a jde to krásně, ale extra špínu to asi neveme, nemám vyzkoušeno, každopádně boudička by měla jít sundat a vyprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlenaCva
7.11.12 11:25

A jak se sundává asi nevíte že?

• Citovat
  • Upravit
1748
7.11.12 13:42

Odpoledne pokoumám ;)

• načítám...