X-lander X-move - spokojeni?

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
geminik
15.3.13 15:21

dotaz

Ahoj, prosim te, myslis, ze fakt je ta korbicka mala? tento kocarek je favorit, ale mimi se ma narodit na konci cervence, tak nevim, snad zimu zvladneme v korbicce, nebo pak s fusakem ve sportaku. dik

• Citovat
  • Upravit
1748
15.3.13 15:26
@geminik píše:
Ahoj, prosim te, myslis, ze fakt je ta korbicka mala? tento kocarek je favorit, ale mimi se ma narodit na konci cervence, tak nevim, snad zimu zvladneme v korbicce, nebo pak s fusakem ve sportaku. dik

Já bych se toho nebála, pokud nemáte 2metry, tak si myslím že stam mimi v zimě vejde, kdyby náhodou ne, tak sporťák jde do lehu hezky a s fusakem se mu tam bude líbit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
27.3.13 17:37

@Miškynka Ahojky…po přečtění diskuze a Tvých příspěvků jsem se už konečně rozhodla, že do X-move taky půjdu :palec: Už se mi z toho čtení recenzí motala docela hlava a hlavně jsem byla taky vyplašená z té „malé“ korbičky, ale po tom, co jsem se koukala na rozměry korbiček u jiných mých favoritů (Jané atd.) jsem zjistila, že to je hooodně podobné. Mi se ten X-move strašně líbí tvarově, designem, prostě celkově…a hlavně v zelené a modré barvičce. Čekáme chlapečka, v polovině srpna a už se moc těším, až půjdeme kočárek koupit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
27.3.13 20:42

@LendulkaM určitě nebudeš zklamaná, já měla kolekci předtím a jen co vyšla tato tak to byla láska na prví pohled a musela jsem ho mít :mrgreen: Máme modrý a je úžasný :palec: přidávám foto, malé bylo 9 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 09:22

@Miškynka Jéé, moc děkuji za fotečku. Moc Vám to všem sluší :kytka: Holčička v tom kočárku je fakt kouzelná a to je modrý :palec: Manžel je více přikloněný k zelené barvičce, ale mi se čím dál tím více líbí ten modrý. Ale ještě jsme kočárky neviděli na živo, tak se už těším, až je pojedeme omrknout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 09:24

@Miškynka Můžu se ještě zeptat, jen ze zvědavosti, odkud fotečka je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
28.3.13 09:33

@LendulkaM modrá je krásná, ale uvidíte na živo. Fotka je z Chorvatska z dovolené - na severu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 09:47
@geminik píše:
Ahoj, prosim te, myslis, ze fakt je ta korbicka mala? tento kocarek je favorit, ale mimi se ma narodit na konci cervence, tak nevim, snad zimu zvladneme v korbicce, nebo pak s fusakem ve sportaku. dik

@LendulkaM Ta korbička je opravdu malá. Já ho chtěla původně i na druhé, ale hluboké se budu určitě zbavovat. Malá se narodila koncem srpna a byla tam pěkně nacpaná. V 5ti měsících už jí byla korba malá… A na zimu se mi zdá pro mimčo lepší hluboká než sporťák, protože je tam dítko líp chráněno před větrem a sporťák navíc úplně do lehu nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 09:50
@Miškynka píše:
Já bych se toho nebála, pokud nemáte 2metry, tak si myslím že stam mimi v zimě vejde, kdyby náhodou ne, tak sporťák jde do lehu hezky a s fusakem se mu tam bude líbit :palec:

@Miškynka Koukala jsem a Tobě se narodila malá v prosinci, takže ty jsi se asi s problémem malé korby nesetkala… Mně se narodila dcera koncem srpna a v zimě jsme měli s korbou fakt krizi, jak byla malá! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.3.13 09:54

@wona Píšeš, že sporťák nejde dát do lehu a Miškynka, že jde…Nemáte jiné typy (verze)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 09:54

@LendulkaM Obě barvičky jsou krásné. My máme teda fialovej, protože jsem úchyl na fialovou a mám i holčičku, tak jsem volila takovej neutrál… Myslím, že všechny barvy mají krásný :palec: Jen možná lepší vidět naživo, protože fotky zkreslují… Náš vypadá na některých fotkách jako modrej a třeba ta zelená je zase naživo docela zářivá… Ale já barvy miluju, tak mně se to líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 09:55

@LendulkaM No do rovna ho nedáš :nevim: Mám jako golfky NUNA a ty jdou do lehu mnohem víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 09:56

@LendulkaM A máme stejné. X-move

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.3.13 09:57

@LendulkaM Zkusím ti to vyfotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
28.3.13 10:02

Ahoj @LendulkaM,
my máme holčičku koncem července a pořád je v hluboké. I s fusakem Lodger, který je dost velký. Sice teď už je tam natěsno, ale kdyby skončila ta pitomá zima, tak vytáhnu fusak a ještě chvilku pojezdíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí