Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@LendulkaM přesně tak jsme přemýšlela já. A myslím, že právě základna na vajíčko se na další už použít nedá, ale nechci kecat. Já to tak pochopila.
@LendulkaM Podvozek je pořádně těžkej
A zabírá v kufru dost místa. Nám by se tam snad ani sporťák nevlezl, kdybychom chtěli na hory… Máme Nissan Qashqai a za měsíc bychom měli mít nový Ford S-max… Qashqai byl už malej a to máme jedno dítě
Když někam chceme jet - ne na výlet, tak bereme golfky. Mám ty NUNA a ty jdou víc do lehu jak xmove, takže jsou vhodné od narození. Do obchoďáku to stačí, lepší, než aby se mačkala a kroutila v autosedačce. A bydlíte ve městě nebo na vesnici? Já třeba chodím s x-landerem jen po vesnici, ale do Prahy si ho nedokážu představit - tahat do mhd… Jinak my teda zatím s ní nikam moc nejezdili. Nechtěli jsme ji moc tahat mezi lidi, když byly ty chřipky a když byla maličká, tak to jsme taky nikam nejezdili. Takže jsme ji měli na tom podvozku v autosedačce jen párkrát… Jinak kamarádka má MaxiCosi kočár a ten má větší hlubokou korbu…
Zdravím zkušené maminky. Také přemýšlíme o kočárku X-Lander X-Move. Chci se zeptat, zda nemáte zkušenost s tím, zda jde dát sporťák do úplného sedu a do úplného lehu???
Moc děkuji za odpovědi. ![]()
@wona Bydlíme ve městě, ale je to taková vesnice spíše
MHD nemáme, spíše hory kolem dokola (Radhošť, Javorník, Smrk…) A X-lander prý lesy zvládá ![]()
@LendulkaM S autosedačkou Cybex
To jsem si fotila ještě těhotná ![]()
@wona No asi to tak taky vyřešíme a pak koupíme základnu až na tu další sedačku. V zimě stejně autem nerada někam jezdím, tak mám pocit, že by ani ta základna nebyla využitá.
@wona Super! Ty autosedačky jsou jedny z nejkvalitnějších. Vypadá to dobře! A mimi jde dát v tom vajíčku pěkně do lehu, že jo? No, asi se ptám na blbosti, pač by to pak postrádalo smysl ![]()
@LendulkaM Do lehu to není, ale když je v kočárku, tak je víc autosedačka nakloněná, tak víc leží, v autě zase víc sedí…
@wona Ty máš tento typ toho vajíčka? Má super váhu, jen 2,9 kg, to je perfektní. Já bydlím ve 4. patře bez výtahu ![]()
@LendulkaM A tady je ten sporťák do lehu… Teda Sofču zrovna hrozně zajímala bouda a nemohla jsem ji donutit, aby v klidu ležela
Tak nevím, jestli to na tom uvidíš…
@LendulkaM Nene, já mám tuto: http://www.malvik.cz/…ld-Line-2013
Teda kolekci 2012.. Akorát to stínítko moc nezabrání větru ani slunci…
@wona Aha, děkuji. No, ta už je teda pěkně těžká pro mě
No, snad půjde nacvaknout i ta, co jsem Ti poslala. Byla by pro mě super na to tahání do schodů.
Tak mě těžký nijak extra nepřijde, občas do prahy MHD jedu, v pohodě ho i s malou(10,5kg) zvednu, schody delší bud někdo pomůže nebo zdrncám, kratší si bez probléu snesu. viděla jsem také víc maminek x-lander snášet
terén zvládá výborně, já kočárek brala všude, ted už teda chodíme celkem často bez něj.