Xbox X playstation

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31649
2.10.18 19:52

@finduska v tom případě jednoznačně Xbox :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.10.18 20:04
@Esucrab píše: .. manžel by určitě ocenil Playstation :lol:

No odolovam dlouho.pred rokem a půl jsem povolila tablet.A je to mor.Syn nastesti ma vetsinu tydne kroužky a pak ukoly(sam zvolené kroužky, ja bych brala o jeden mene :roll: uz tak jsem byla zlá ze jsem zatrhla fotbal kdyz uz hral florbal s tím,že nehodlá mit zabite cele vikendy a cele týdny jen létat po krouzkach :P )jsme dost sportovní vsichni takze u nás nehrozí každodenní dlouhodobá aktivita :mrgreen: :lol: teda takhle mi to vysvetlili :think:

• Citovat
  • Upravit
31649
2.10.18 20:06

@finduska heleď mezi konzolema a tabletem je dost podstatnej rozdíl - tablet je závislačina, je to stroj určený k práci a dítěti do ruky fakt nepatří. Konzole je určena k hraní, umí rozvíjet hned v několika směrech a opravdu zabavit, takže jestli něco, tak fakt tisíc krát radši konzoli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
2.10.18 20:30

@finduska manžel je herní maniak, takže za ty roky už mám přehled :mrgreen: dle toho co říkal, je lepší PlayStation než Xbox. Hry se neoplatí kupovat nové. Nejlepší je si udělat účet na oficiálních stránkách a sledovat akce. Manžel kupuje hry pouze v tom jejich storu a hlídá kdy mají akce. Takže už se povedlo koupit NHL z původních nějakých 1700 za 600 nebo PES z 1500 za 280,–. Někdy ty akce bývají až 80% a to se vyplatí. Jinak teď má 4, kterou mi nechce půjčit, ale když měl 3 hrál tam tenis a to běhal po celém obýváku s tím movie ovladačem :mrgreen: a mě pouštěl volejbal a taky super, akorát jsem se do toho párkrát tak zabrala, že jsem se srazila se zdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.10.18 21:05
@Nimie
@Nimie píše: :think: proč proboha?

Protože se může stát, že se to vymkne kontrole :roll: Kamarádka tak pořídila synovi Playstation a protože jeho kamarádi to mají taky, tak u toho všichni sedí a hrajou každý z vlastního domova. A když se navštíví, tak u toho sedí všichni pohromadě. Synek jí nechce chodit ven, protože jeho kamarádi hrajou :lol: a sám venku neví, coby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.10.18 21:07

@_0812_ s tímhle souhlasím určitě :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.10.18 21:08

@Esucrab to je selhání rodiče. Ps i xbox ma zámek ;) není nic snazšího než ho použit. Ale to se dnes nenosí, kontrolovat a omezovat činnost dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
2.10.18 21:12
@Esucrab píše:
@NimieProtože se může stát, že se to vymkne kontrole :roll: Kamarádka tak pořídila synovi Playstation a protože jeho kamarádi to mají taky, tak u toho všichni sedí a hrajou každý z vlastního domova. A když se navštíví, tak u toho sedí všichni pohromadě. Synek jí nechce chodit ven, protože jeho kamarádi hrajou :lol: a sám venku neví, coby :lol:

To není tak úplně chyba konzole ;) když už, tak možná spíš nevhodně zvolená konzole, jinak primárně nedostatky ve výchově. Playstation je v podstatě počítač s kontrolerem, takže ze všech na to nejhorší. A pokud neměl ani do té doby dostatečné vyžití nebo rodič neumí zacházet s technikou (tudíž neví jak jí dítěti představit a jak to uhlídat úměrně jeho věku) - a nebo hůř, obě varianty najednou, tak holt skončí takhle. Kolik je klukovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
3.10.18 00:00

u nas jsem si kdysi napsala o xbox jeziskovi ja :mrgreen:
mame s kinectem, ty pohybovky jsou super. pouzivame pouze v zimnim obdobi, v lete prakticky nebyvame doma. libi se mi, ze se s tim clovek hybe tak nejak “prirozeneji” nez aby rikal sedmiletymu a triletymu diteti tak pojdte, ted si dame 10 drepu… u naky ty hry drepujes cely odpoledne a nevis o tom. jasne se kdybychom byli vylozene outdoorovy typy (coz nejsme), na xbox se vyprdnem, snazime se byt denne venku i v mene priznivem pocasi, ale 12 hodin jako v lete o vikendu tam proste nenaboucham, nebavi to nas ani ty deti

no a pak je ten nepohybovy typ her, zpusobujicich silnou zavislost. uz maji vsichni vcetne te prtave vlastni ovladac a vetsinu her na nejake urovni zvlada i ona (resp zvladala uz loni, v cerstvych dvou). a tyhle hry jsou na pridel / za odmenu / kdyz musim pracovat z domova a nejde to jinak apod

srovnani s playstation nemam, ale za nas xbox super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
3.10.18 07:18

Jo tak právě díky dalšímu vyžití co máme,jsem si říkala,ze to průběhem.nekdy na to čas bude někdy ne.Zatim je syn v tom věku kdy si nechá domluvit a vysvětlit bez vzdoru a vzteku.????Proste se zepta a kdyz ne zase odejde ????jako ty hry jsou takhle drahé?A i ty xbox maji neco na stahování?Jako za menší cenu jako ten playstation?

• Citovat
  • Upravit
21311
3.10.18 07:43

@finduska no my si na xbox platíme tuším gold předplatné a tam mas pak porci her zdarma, nějaké bonus funkce pro hráče a slevu do shopu na dalsi hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.10.18 18:34

@Nimie je mu 11, zkoušeli všechno možné a vždy jim na všechno přišel :lol: nějaké rodičovské zámky a podobně opravdu nefungovaly. Nevýhoda, když jsou v technice děti napřed :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
3.10.18 18:39
@Esucrab píše:
@Nimie je mu 11, zkoušeli všechno možné a vždy jim na všechno přišel :lol: nějaké rodičovské zámky a podobně opravdu nefungovaly. Nevýhoda, když jsou v technice děti napřed :think:

A co dělal do té doby? To těch 10 let seděl a koukal do zdi nebo chodil furt ven a najednou záhadně v 11 přestal a přestali všichni jeho kamarádi? :) donutit dítě nehrát na konzoli opravdu není nic tak těžkého. Když nic jiného, stačí sebrat konzoli. Vypojit a zapojit jí je otázka 2 vteřin. Pokud jí teď dostal a je z ní nadšen, není to nic hrozného, ale nějak se mi nechce věřit, že by dítě bylo zvyklé se zabavit samo, mělo spoustu koníčků, bylo od rána do večera venku a najednou přišla konzole a jako zázrakem nic z toho není aktuální :nevim:

Ale jinak jasně no, pokud tomu rodič nerozumí a neumí si s tím poradit, tak má o něco horší pozici, protože se taky může stát, že to dítě zablokuje od něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.10.18 18:40

@Esucrab souhlasím s @Nimie navíc to, ze by obešel správně nastaveny rodičovský zámek je blbost. Pokud tedy nedají heslo 12345

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.10.18 18:42

Plus je tam možnost nastavit časový příděl, takže se mu to po hodině proste vypne a smolík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák