Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak jsem ggffrree, konečně sem si totiž udělala účet k přihlašování ![]()
@gfre ahojky… prosímtě hlavně nepanikař… já do ted ani nevím že jsem těhotná.. nic mi nebylo, žádný nevolnosti prostě nic, je mi krásně…akorád bradavky mám citlivější jinak vubec nic. Cítím se uplně netěhotně jsem dnes 12+0
@gfre Jak říká @Bezinkaa, nepanikař, já jsem skoro do 10 týdne nic netušila, teda kdybych to neměla potvrzené doktorem v 6tt, bylo mi fajn a až časem mi začalo být zle, ale ne vyloženě zle, ale jen pocit na zvracení a bolely mě prsa a bradavky, to bylo tak všechno…
@pepeng Moc mě mrzí, co se stalo, když člověk narazí na kreténa, je nejlepší ho obejít ![]()
Tak jsem včera byla na kontrole, malá má 1096g a všechno v pořádku
a jsem 27tt
@gfre Taky bych řekla ať nevyšiluješ:) Mi bylo zle hned na začátku, ještě mi ani nevycházel pozitivní test. A zvracela jsem asi až v 15tt. Jinak mezitím též nic…mně jenom všechno jinak „smrdělo“ a ty bradavky. Také bych to z ničeho jiného nepoznala.
@gfre Bud v klidu, me nebylo cely prvni trimestr vubec nic. Jen jsem byla hrozne unavena.
@gfre jak jsi nám připomnela naše první tehu. Manžel se smál. Přestaly me boler prsa už jsem chtela je na pohotovost, to samé když mi přestalo být blbe. Preventivne jsme volali no ivf centra a tam jsou zvykli. Už nás dali k našemu dr., ale neodbyli nás a jednou me i dr. zkoukla.
Gratuluji ke kontrole a moc pekná váha mimča ![]()
Tak holky ja se na to uz asi vy…! Porad jsem resila ten zanet dutin, kdyz uz se zdalo, ze se to lepsi, tak me vcera vecer zacalo bolet v krku a rano 38, 5 a uz jsem nemohla ani mluvit. Doktor mi rekl ze mam hnisavou anginu a ze to bez antibiotik nedam, takze mam penicilin na tyden a kloktam acylpirin. Jsem hrozne nastvana a mam strach o malou. Hodne let uz jsem nebyla takhle nemocna a zrovna ted!?
@pepeng NEBOJ, brala jsem také ant 5 dní a pak hned vkládala dolu další na týden'.
@pepeng Ničeho se neboj, slyšela jsem, že penicilin v těhotenství tolik nevadí, jako jiná antibiotika ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na tom testu na cukrovku a v poradně, dneska jsem 23+5, vše ok a výsledky testu budou za týden, ale snad bude vše ok. a si představte, že jsem skoro dostala sprdung, že jsem přibrala jen 1kg od začátku těhu
prej to pro mimíska není moc dobře
a musela jsedm slíbit, že budu papat trochu víc ![]()
@jiso ty vogo tak to máš super doktora, já jsem sice stále na stejné váze, ještě jsem nepřibrala, ale dr mi velice
důůůrazně doporučovala, že nemám přibrat nic a mám držet dietu ![]()
Jo vlastně já něco stálým blitíčkem zhubla
a ještě se jí nelíbí ![]()
@JanduleD No taky jsem si říkala, že mám docela štěstí… a doktory, který nás kvůli postavám takhle kritizují a shazují fakt nechápu. Vím, že to není nejlepší, ale snad zločinci nejsme, ne? Nechápu… ![]()