Za jak dlouho se vaše dítě naučilo efektivně pít z prsu?

26583
10.3.19 12:06

Jsi si jista, ze pit neumi? V tomhle malem veku chteji opravdu jen cumlat, potrebuji urcitou davku kontaktu s kuzi i primo toho „sani“. Ono se to ustali, ten satek ti jednou pomuze, da se s tim delat prakticky vsechno, ted je jeste mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5154
10.3.19 12:11

Asi tě nepotěším, kojila jsem 8 měsíců a nejkratší kojení bylo až ke konci, 40 minut. Běžně jsem kojila hodinu, vždy z obou prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.3.19 12:29

První den v porodnici, kojila jsem vždycky z jednoho prsa 15 minut. Díky moji sestře, která je laktacni poradkyně… musela jsem ho teda dost štípat do brady, i když nespal a fakt začal sat hned… byl napitý tak, ze pak i ublinkaval. Na dudani měl dudlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
10.3.19 12:33

dcera tak od 2.mesice uz pijde 5-10 minut, ale u kojeni usinala jen ze zacatku asi 1. 2 tydny a pak uz skoro nikdy u toho neusnula a nedudá jen tak…na to ma dudel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.3.19 12:37

Zkus jí dát dudlík. Pak bude mít prsa na jídlo a nebude tě používat na dudlání.

• Citovat
  • Upravit
160
10.3.19 12:47

Dudlíky odmítá, už jsme jich vyzkoušeli 5 druhů. Ona jako pije, ale tak jako líně a pomalu, pak jednou za 10 minut to fakt jako rozjede, že se fakt slyšet jak hltá a funí, ale to vydrží jen tak 1-2 minuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
10.3.19 13:00

Mne dudliky odmitly vsechny tri deti. No ze zacatku jsem taky porad kojila, ale jak rikam, to se casem ubere. Misto dudlani jsem holt mela bud nositka nebo pak pomohla kolibka…
To ruzne teceni muze byt tim, jak tobe to mliko tece. Treba ji to jen chvilku trva, nez to zacne opravdu strikat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.3.19 13:44

Moje dcera se kojila 30-45 minut, protože byla první dítě a měla jsem na kojení čas.

Syn se narodil po 2 letech a jelikož na něj čas nebyl, tak v porodnici se kojil dlouho a po návratu domů se nakojil za 5-10 minut.

Je to hodně o tom, zda má matka dost času. Když nemá, tak se tomu musí přizpůsobit i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
10.3.19 14:31

Dcera se na porodnim sále prisala a bylo. Nikdy kojení netrvalo ale než 15 min. Pak toho sice furu vyblinkala, ale pribirala skoro kilo za měsíc. Prostě sala efektivně od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí