Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My šli pro Anežku dneska i s taťkou, pravila nám, proč jdeme tak brzo, že tam ještě chce být
A doma už mi zase mele, že do školky nechce
Takže až pořešíme ty ranní loučení, tak to snad bude dobrý
Až bude malý ráno jenom brečet, tak to bude asi dobrý
vylekal mě ráno ten hysterák…
a když jsem pro něho pro bobka dneska šla a viděla, jak tam čekali na lavičce a pokaždé vyskočili, když se otevřeli dveře, plní očekávání, že teď už to budou jejich rodiče, tak se mi sevřelo srdce při představě, že brzo tam už bude muset i spát… ![]()
TAk u nás úplně v pohodě, jen prý chodím pod brzo
Paní učitelka ju pochválila že spapala všechno, měli filé a brambory, no ještě jsme nebyly ani oblečení a už měla hlad.. Už jde jest druhý talíř guláše hééééélp
Dokonce chce i maso které vynechávala
sama si řekla že chce přidat
Ani živit, ani šatit
![]()
@sissi79 Jojo, to je docela legrační, naše mrně mělo taky po návratu ze školky žravou, a to mě ujišťovali, že všechno sní… asi jim tam lépe tráví
@sissi79 Totéž u más, asi zpracovávají tu změnu a potřebují víc jídla
Já jsem z toho nadšená, protože ta naše cácora má ve skoro dvou letech 11 kg.
Anežka je taky rozežranější
co dostane sebou ke svačině, to zbaští okamžitě po příchodu domů a kouká, co bude dál ![]()
Kluk byl saranče už před školkou, ale teď je to už úplná katastrofa. Dneska prý snědl všechno, pak dostal od učitelky hrušku na cestu a doma si dal se mnou ještě oběd ![]()
uf jsem ráda že to není jen u nás
jako i večeře byla veliká tak snad dá do rána pokoj
![]()
Ahooooj, tak my jsme se dnes nepočůraly…
zas jsem čekala plnou tašku moči připravenou, a učitelka se smála a jak to dnes zvládly, jak je šikulka. Zaplať pánbůh… ![]()
pochopila, že fakt musí hodně před spaním a pak ji prý nesou hned jak hodně zabere, že hajá na kraji ![]()
@Zirafka11 píše:
Ahooooj, tak my jsme se dnes nepočůraly…zas jsem čekala plnou tašku moči připravenou, a učitelka se smála a jak to dnes zvládly, jak je šikulka. Zaplať pánbůh…
pochopila, že fakt musí hodně před spaním a pak ji prý nesou hned jak hodně zabere, že hajá na kraji
Tak to je super!! Tak ať se daří dál co nejlíp ![]()
@sissi79 píše:
Tak to je super!! Tak ať se daří dál co nejlíp
Moc doufám, že jo.. zatím teda většina dětí bulí.. jedna holčička se věší tatínkovi na kalhoty a bulí…a po mě se rodiče otáčejí, protože malá jede na motorce a od zastávky, cca 100m se rozjede rychle a řve „huráááá školká“
![]()
@Zirafka11 píše:
Moc doufám, že jo.. zatím teda většina dětí bulí.. jedna holčička se věší tatínkovi na kalhoty a bulí…a po mě se rodiče otáčejí, protože malá jede na motorce a od zastávky, cca 100m se rozjede rychle a řve „huráááá školká“![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
to je super, už se to zlepšuje, neboj, nejhorší jsou rána
Hlavně pochválit