Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
3.9.14 14:15
@Spenata píše:
Uf, tak jsem si pro něho šla trochu nervózní, ale paní učitelka hned ve dveřích hlásila, že malý ráno nebrečel moc dlouho a pak už se zapojoval a něco jim tam vykládal, jedl, dokonce byl i na záchodě. Tak teď jsem v pohodě a plná optimismu, ale tak nějak se připravuju ráno na další hysterickou scénu. To zas bude vědět celé sídliště, že jdeme do školky :mrgreen:

to je super, už se to zlepšuje, neboj, nejhorší jsou rána :hug: :hug: Hlavně pochválit :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.9.14 14:16

Tak a já si vyrazím pro tu svoju příšerku :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1307
3.9.14 14:22
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
3.9.14 14:46

My šli pro Anežku dneska i s taťkou, pravila nám, proč jdeme tak brzo, že tam ještě chce být :) A doma už mi zase mele, že do školky nechce :roll: :lol: Takže až pořešíme ty ranní loučení, tak to snad bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
3.9.14 14:54

Až bude malý ráno jenom brečet, tak to bude asi dobrý :D vylekal mě ráno ten hysterák…
a když jsem pro něho pro bobka dneska šla a viděla, jak tam čekali na lavičce a pokaždé vyskočili, když se otevřeli dveře, plní očekávání, že teď už to budou jejich rodiče, tak se mi sevřelo srdce při představě, že brzo tam už bude muset i spát… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.9.14 15:50

TAk u nás úplně v pohodě, jen prý chodím pod brzo :oops: :oops: :mrgreen: Paní učitelka ju pochválila že spapala všechno, měli filé a brambory, no ještě jsme nebyly ani oblečení a už měla hlad.. Už jde jest druhý talíř guláše hééééélp 8o 8o :mrgreen: :nevim: Dokonce chce i maso které vynechávala 8o sama si řekla že chce přidat 8o :mrgreen: :mrgreen: Ani živit, ani šatit :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11482
3.9.14 18:02

@sissi79 Jojo, to je docela legrační, naše mrně mělo taky po návratu ze školky žravou, a to mě ujišťovali, že všechno sní… asi jim tam lépe tráví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
3.9.14 18:20

@sissi79 Totéž u más, asi zpracovávají tu změnu a potřebují víc jídla :D Já jsem z toho nadšená, protože ta naše cácora má ve skoro dvou letech 11 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
3.9.14 18:44

Anežka je taky rozežranější :-D co dostane sebou ke svačině, to zbaští okamžitě po příchodu domů a kouká, co bude dál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.9.14 19:49

Kluk byl saranče už před školkou, ale teď je to už úplná katastrofa. Dneska prý snědl všechno, pak dostal od učitelky hrušku na cestu a doma si dal se mnou ještě oběd :zed:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.9.14 19:59

:mrgreen: :mrgreen: uf jsem ráda že to není jen u nás :lol: :lol: jako i večeře byla veliká tak snad dá do rána pokoj 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1163
3.9.14 20:27

Ahooooj, tak my jsme se dnes nepočůraly… :D zas jsem čekala plnou tašku moči připravenou, a učitelka se smála a jak to dnes zvládly, jak je šikulka. Zaplať pánbůh… :)
pochopila, že fakt musí hodně před spaním a pak ji prý nesou hned jak hodně zabere, že hajá na kraji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.9.14 20:31
@Zirafka11 píše:
Ahooooj, tak my jsme se dnes nepočůraly… :D zas jsem čekala plnou tašku moči připravenou, a učitelka se smála a jak to dnes zvládly, jak je šikulka. Zaplať pánbůh… :)
pochopila, že fakt musí hodně před spaním a pak ji prý nesou hned jak hodně zabere, že hajá na kraji :D

Tak to je super!! Tak ať se daří dál co nejlíp :dance:

• Citovat
  • Upravit
1163
3.9.14 20:52
@sissi79 píše:
Tak to je super!! Tak ať se daří dál co nejlíp :dance:

Moc doufám, že jo.. zatím teda většina dětí bulí.. jedna holčička se věší tatínkovi na kalhoty a bulí…a po mě se rodiče otáčejí, protože malá jede na motorce a od zastávky, cca 100m se rozjede rychle a řve „huráááá školká“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.9.14 21:02
@Zirafka11 píše:
Moc doufám, že jo.. zatím teda většina dětí bulí.. jedna holčička se věší tatínkovi na kalhoty a bulí…a po mě se rodiče otáčejí, protože malá jede na motorce a od zastávky, cca 100m se rozjede rychle a řve „huráááá školká“ :D :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: to je přístup :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin