Zabudování myčky

3037
29.8.15 08:37

Zabudování myčky

Ahojky, potrebovala bych poradit.
Chci si koupit mycku, ale jediny misto kde by mohla stat, je nad prackou.Ale nikde jsem se nedocetla jestli muze byt mycka zabudovana vysoko. Nevite nekdo? Prosiiim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
29.8.15 08:43

Nikdy jsem nikde nevidela mycku „ve vzduchu“. myslim, ze to je nemozne kvuli vaze (mycka+nadobi+voda) a pak si nedokazy prakticky predstavit, jak bych tam to spinave nadobi davala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
29.8.15 08:46

Tak my jsme vysoci, nebylo by to nijak moc vysoko, spis by jsme se nemuseli ohybat :mrgreen: Vaha mne nenapadla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.8.15 08:50

@tejuho
vysoka jsem taky, ale stejne si neumim predstavit, jak plnim vrchni suplik mycky, pokud by stala nad prackou.

videla jsem nejake stolni mycky, ale jsou male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
29.8.15 08:50

Také se přikláním k názoru, že to nepůjde kvůli váze. Sušička třeba ano, ale ta lehká.
Jestli nemáte místo, tak jsem viděla malou stolní myčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
29.8.15 08:54

Kdyz do tech malych se nic moc nevejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.8.15 09:03

To by se na to asi musela nad pračkou vybudovat konstrukce, na které by myčka stála, aby nebyla vahou na pračce :think: Ale když už, tak bych dala nahoru pračku a dolu myčku. Já si nedokážu představit ani jako vysoká, jak bych dávala špinavý nádobí takhle do myčky. Když si vezmu, že každou chvilku při tom plnění něco ukápne, někdy se mi stane, že si nevšimnu, že je ve skleničce ještě voda, tak se to tam rozprskne a to všechno mít v úrovni obličeje :think: No nevím, radši obráceně :lol:

• Citovat
  • Upravit
3037
29.8.15 09:10

No ja jsem ani nechtela ji pokladat na pracku, to mne ani nenapadlo.Byla by na konstrukci.Ale ja kdyz to merim, neprijde mi to nejak vysoko prave ma vkladani nadobi :think: No nevim, asi si budu muset pockat na novou kuchyn :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.8.15 09:11

V posledním čísle časopisu Můj dům je o kuchyních. Na jednom obrázku je myčka zabudovaná tak, že pod ní jsou dvě zásuvky, takže asi nemusí nutně stát na podlaze. Nicméně pokud by byla na pračce, tak už je to zase daleko výš a neumím si moc představit manipulaci se špinavým nádobím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68047
29.8.15 09:14

Tak praccka na mycce mne prijde jeste vetsi blbost, hlavne pri zdimani :mrgreen:
Jinak mycka na pracce je asi taky blbost. Asi bych se nebala az tak vahy. Susicka ma taky 50kg + pradlo a v ta mycka neni plna vody ta voda tam strika, spis nadobi je tezke, ale kdyz se dava susicka na pracku tak jsou na to spesl mezikusy a ten urcite nesezenes. Navic teda plneni by bylo asi zajimave. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
29.8.15 09:34
@Ali-Ali píše:
@tejuho
vysoka jsem taky, ale stejne si neumim predstavit, jak plnim vrchni suplik mycky, pokud by stala nad prackou.

Souhlasím. Dosáhnout se tam dosáhne, ale manipulace s nádobím už bude horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
29.8.15 09:40

Rozhodně bych ji tam nedávala. Na manipulaci s nádobím to bude katastrofa. A určitě to ani není vhodné kvůli váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.8.15 09:41

Podle me hrozne neprakticke, mycka ma vyklapeci dvirka, ktere ti budou u plneni fest prekazet. Zvazila bych, jestli nejde jinam dat pracka a normalni velkou mycku misto ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
29.8.15 10:51

@tejuho Nedokážu si představit, pokud pominu technické problémy, jak bys vytahovala nádobí z horního koše 8o.
Mám relativně malou panelákovou kuchyň a vešlo se mi obojí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.8.15 11:05

@zuzu224 Tak ono už to ždímání dneska není to, co dřív. Když pračka stojí správně, tak se ani nehne. Zato když stojí blbě, tak je schopná zbourat celej byt :lol: Tu jsem pod sebou zažila :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max