Projevuje se takhle začátek těhotenství?

37136
19.3.19 21:34

Tak na gynde by se dvoudenim zpožděním nic nenašly ani kdyby hledali mikroskopem. Nicméně 4 dny zpoždění není na test brzo, ten by vyjít měl, pokud si neměla zpožděnou ovulaci. Dal bych ještě počkala, za pár dní test opakovala a kdyby byl negativní tak bych zavolala na gyndu a poptala se treba na vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.3.19 21:44

Dobře , děkuji moc za radu skusím jeste počkat ale vyděsilo me to dost protože ja ty ms sem mela vždy přesné jak hodinky :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.3.19 22:02

@Petulinka1999 Zpozdeni MS muze byt ovlivneno i stresem. Taky bych jeste pockala a pak znova otestovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.3.19 23:11

@Kriss Tina
Mela jsem zpozdeni 3 dny a na utz uz byl gestacni vacek ;) nekdo ma ovulaci driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.3.19 06:37

@Anny A to by ale měla pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 08:17

@Dianadiana právě že sem ve stresu nebyla v praci všechno v poho a doma taky žádné hádky nic :/ .
V pondeli mam jít ke své gyn. Která mi dneska Řekla že se test dělá nejdříve za 7 dní po vynechaní ms :D
Ale když píšete že by to mělo ukázat už po 4 dnesch tak to asi nebude těhotenství :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.19 12:03

@Kriss Tina
Reaguji na to ze jsi psala ze neni možné aby bylo v te dobe na utz neco videt… nebavím se o zakladatelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.3.19 12:05

@Anny A já reagovala na zakladatelku, na utz je něco vidět od hodnoty tak 1000 a to už by měla na testu dálnici. Jinak ano, vidět být může ale to musí být ovulace sakra brzo nebo když má ženská dlouhé cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí