Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak na gynde by se dvoudenim zpožděním nic nenašly ani kdyby hledali mikroskopem. Nicméně 4 dny zpoždění není na test brzo, ten by vyjít měl, pokud si neměla zpožděnou ovulaci. Dal bych ještě počkala, za pár dní test opakovala a kdyby byl negativní tak bych zavolala na gyndu a poptala se treba na vyvolávačku.
Dobře , děkuji moc za radu skusím jeste počkat ale vyděsilo me to dost protože ja ty ms sem mela vždy přesné jak hodinky :/
@Petulinka1999 Zpozdeni MS muze byt ovlivneno i stresem. Taky bych jeste pockala a pak znova otestovala ![]()
@Kriss Tina
Mela jsem zpozdeni 3 dny a na utz uz byl gestacni vacek
nekdo ma ovulaci driv…
@Dianadiana právě že sem ve stresu nebyla v praci všechno v poho a doma taky žádné hádky nic :/ .
V pondeli mam jít ke své gyn. Která mi dneska Řekla že se test dělá nejdříve za 7 dní po vynechaní ms ![]()
Ale když píšete že by to mělo ukázat už po 4 dnesch tak to asi nebude těhotenství ![]()
@Kriss Tina
Reaguji na to ze jsi psala ze neni možné aby bylo v te dobe na utz neco videt… nebavím se o zakladatelce
@Anny A já reagovala na zakladatelku, na utz je něco vidět od hodnoty tak 1000 a to už by měla na testu dálnici. Jinak ano, vidět být může ale to musí být ovulace sakra brzo nebo když má ženská dlouhé cykly.