Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jsem 38+2 tt a dnes mi dr řekla že se otevírám už sem na 2 palce a jestli mám ztahy, nic mi nebylo dnes po sexu my začalo bolet v podbříšku jako při menstruaci je to cca každou hodinu nevím nestopovala jsem to. může se jednat o začínající porod, měly ste to taky některá tak, ještě musím dodat že pokaždé co vypiju nebo s ním musím okamžitě na velkou a to mám poslední 4 dny
je to mozne…ja se pred porodem,taky tak nejak cistila…ridsi stolice a porad..pak to prislo.
podle mě je to dost možné, často se běhá na wc než to začne, tak držím pěsti a nejspíš se to každým dnem rozjede
taky si myslím, že porod,,, u nás ho vyvolal sex, dělali jsme to céleně, přenášela jsem..jinak už se tvoje tělo čistí…máš to ukázkové…zkus horkou vanu, porod rozjede, poslíčky zažene, uvidíš,,
ahoj. jak píší ostatní možné to je, ale i ne… já mám bolesti po sexu už dlouho, vždy tak po hodině, půl, dvaceti minutách, jak kdy, ale za dvě až tři to přejde.. jinak nic.. a průjmem trpím už asi tři týdny a te%d už vlastně 10 dní přenáším..
zkus teplou vodu a pokud nepomůže a bude se to stupnovat, pak bych asi teprve řešila že rodím.. ![]()
veverkas22 píše:
ahoj. jak píší ostatní možné to je, ale i ne… já mám bolesti po sexu už dlouho, vždy tak po hodině, půl, dvaceti minutách, jak kdy, ale za dvě až tři to přejde.. jinak nic.. a průjmem trpím už asi tři týdny a te%d už vlastně 10 dní přenáším..zkus teplou vodu a pokud nepomůže a bude se to stupnovat, pak bych asi teprve řešila že rodím..
10 dní? A to tě nechávají jen tak v pohodě dál? U nás nechávají přenášet max. 10 dní a pak už se porod vyvolává.
PeťulaK píše:veverkas22 píše:10 dní? A to tě nechávají jen tak v pohodě dál? U nás nechávají přenášet max. 10 dní a pak už se porod vyvolává.
ahoj. jak píší ostatní možné to je, ale i ne… já mám bolesti po sexu už dlouho, vždy tak po hodině, půl, dvaceti minutách, jak kdy, ale za dvě až tři to přejde.. jinak nic.. a průjmem trpím už asi tři týdny a te%d už vlastně 10 dní přenáším..zkus teplou vodu a pokud nepomůže a bude se to stupnovat, pak bych asi teprve řešila že rodím..
tyo to je dost u nás ani 10
ahoj.. řekli že nechávají 14 dní, ten poslední se musí porodit.. nakonec jsem přenášela 12… v úterý - 11 dní po termínu jsem nastoupila do nemocnice a první pokus na vyvolání nevyšel, druhý ano, takže ve středu se narodila Nikolka
a že se jí nechtělo holce ![]()
veverkas22 píše:
ahoj.. řekli že nechávají 14 dní, ten poslední se musí porodit.. nakonec jsem přenášela 12… v úterý - 11 dní po termínu jsem nastoupila do nemocnice a první pokus na vyvolání nevyšel, druhý ano, takže ve středu se narodila Nikolkaa že se jí nechtělo holce
Gratuluji k Nikolce!! Ta naše je taky Niki ![]()
děkuju
dlouho jsme přemýšleli o jméně a tohle byl nakonec hezký kompromis
tedy musím říct, že začínám mít někdy pocit, že nic nestíhám
že jsem stroj na krmení a přebalování ![]()
Ahoj prosim o radu jsem prvorodicka.. mam bolesti ale nepravidelne boli me podbrisek spise pod kalhotkama je to bolest na ms a jakoby se to stahne.. muze to byt zacatek??? mam nejak plasit?? v noci me par bolesti vzbudilo ale nevyhnaly me z postele.. od vecera mam hojnejsi vytok..
Zkus si dát horkou vanu, buď se to zklidní, nebo rozjede. Kolikátý tt jsi?
@olinka11 tp podle utz byl 17.4. a dneska by mel byt podle ms.. je mi divne ze to boli slabe i mezi tou silnejsi bolesti a kosti mezi nohama…
Mno zkus tu vanu a uvidíš, ale myslím, že se ti to asi rozjede. Počkej, až budeš mít kontrakce pravidelné, pokud by ti odešla plodovka, tak hned do porodky! Přeju rychlý a pohodový porod ![]()