38tt bolesti jako při ms cca každou hodinu - začínám rodit?

139
3.1.11 20:03

začínající porod?

jsem 38+2 tt a dnes mi dr řekla že se otevírám už sem na 2 palce a jestli mám ztahy, nic mi nebylo dnes po sexu my začalo bolet v podbříšku jako při menstruaci je to cca každou hodinu nevím nestopovala jsem to. může se jednat o začínající porod, měly ste to taky některá tak, ještě musím dodat že pokaždé co vypiju nebo s ním musím okamžitě na velkou a to mám poslední 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5200
3.1.11 20:08

je to mozne…ja se pred porodem,taky tak nejak cistila…ridsi stolice a porad..pak to prislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.11 20:21

podle mě je to dost možné, často se běhá na wc než to začne, tak držím pěsti a nejspíš se to každým dnem rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.1.11 20:26

taky bych řekla,že ano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
3.1.11 20:37

taky si myslím, že porod,,, u nás ho vyvolal sex, dělali jsme to céleně, přenášela jsem..jinak už se tvoje tělo čistí…máš to ukázkové…zkus horkou vanu, porod rozjede, poslíčky zažene, uvidíš,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
3.1.11 20:39

ahoj. jak píší ostatní možné to je, ale i ne… já mám bolesti po sexu už dlouho, vždy tak po hodině, půl, dvaceti minutách, jak kdy, ale za dvě až tři to přejde.. jinak nic.. a průjmem trpím už asi tři týdny a te%d už vlastně 10 dní přenáším.. :-) zkus teplou vodu a pokud nepomůže a bude se to stupnovat, pak bych asi teprve řešila že rodím.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
3.1.11 20:52
veverkas22 píše:
ahoj. jak píší ostatní možné to je, ale i ne… já mám bolesti po sexu už dlouho, vždy tak po hodině, půl, dvaceti minutách, jak kdy, ale za dvě až tři to přejde.. jinak nic.. a průjmem trpím už asi tři týdny a te%d už vlastně 10 dní přenáším.. :-) zkus teplou vodu a pokud nepomůže a bude se to stupnovat, pak bych asi teprve řešila že rodím.. 8-)

10 dní? A to tě nechávají jen tak v pohodě dál? U nás nechávají přenášet max. 10 dní a pak už se porod vyvolává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.1.11 22:11
PeťulaK píše:
veverkas22 píše:
ahoj. jak píší ostatní možné to je, ale i ne… já mám bolesti po sexu už dlouho, vždy tak po hodině, půl, dvaceti minutách, jak kdy, ale za dvě až tři to přejde.. jinak nic.. a průjmem trpím už asi tři týdny a te%d už vlastně 10 dní přenáším.. :-) zkus teplou vodu a pokud nepomůže a bude se to stupnovat, pak bych asi teprve řešila že rodím.. 8-)
10 dní? A to tě nechávají jen tak v pohodě dál? U nás nechávají přenášet max. 10 dní a pak už se porod vyvolává.

tyo to je dost u nás ani 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
10.1.11 19:04

ahoj.. řekli že nechávají 14 dní, ten poslední se musí porodit.. nakonec jsem přenášela 12… v úterý - 11 dní po termínu jsem nastoupila do nemocnice a první pokus na vyvolání nevyšel, druhý ano, takže ve středu se narodila Nikolka :-) a že se jí nechtělo holce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
10.1.11 19:55
veverkas22 píše:
ahoj.. řekli že nechávají 14 dní, ten poslední se musí porodit.. nakonec jsem přenášela 12… v úterý - 11 dní po termínu jsem nastoupila do nemocnice a první pokus na vyvolání nevyšel, druhý ano, takže ve středu se narodila Nikolka :-) a že se jí nechtělo holce :-D

Gratuluji k Nikolce!! Ta naše je taky Niki :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.1.11 18:15

děkuju :-) dlouho jsme přemýšleli o jméně a tohle byl nakonec hezký kompromis :-) tedy musím říct, že začínám mít někdy pocit, že nic nestíhám :-) že jsem stroj na krmení a přebalování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.4.13 09:24

Ahoj prosim o radu jsem prvorodicka.. mam bolesti ale nepravidelne boli me podbrisek spise pod kalhotkama je to bolest na ms a jakoby se to stahne.. muze to byt zacatek??? mam nejak plasit?? v noci me par bolesti vzbudilo ale nevyhnaly me z postele.. od vecera mam hojnejsi vytok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
21.4.13 09:30

Zkus si dát horkou vanu, buď se to zklidní, nebo rozjede. Kolikátý tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.4.13 09:37

@olinka11 tp podle utz byl 17.4. a dneska by mel byt podle ms.. je mi divne ze to boli slabe i mezi tou silnejsi bolesti a kosti mezi nohama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
21.4.13 09:40

Mno zkus tu vanu a uvidíš, ale myslím, že se ti to asi rozjede. Počkej, až budeš mít kontrakce pravidelné, pokud by ti odešla plodovka, tak hned do porodky! Přeju rychlý a pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí