Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, omlouvám se, že zakládám nové téma. Hledam neco o příkrmech a asi jsem to přehlédla a nemužu to najit. Napsala by mi některá hodná duše odkaz na začínáme s příkrmy?? Opravdu se omluvám, potom to klidně smažte ![]()
Super, mám to projitý a jsem našprtaná jako u zkoušek
. Ale čemu nerozumím je, že pokud malému dám po kojení, nebo před kojením mrkvičku, tak mi ji vyblindí, ne? Já si dát mrkev a potom mlíko, tak mi to v žaludku neudělá dobře. A mezi kojením mi často spínká.
ahoj, taky za chvili zaciname. dobre radyjsem nasla taky na www.kojeni.net
Tak já jsem měla odstup mezi kojením a příkrmem minimálně půl hodiny, ale většinou hodinu.
Ty rady na www.kojení.net jsou opravdu skvělí a přehledný. Taky jsem to celé pročetla. Já teda zkusím v nějakým tom mezičase mu dát příkrm a když to nebude vycházet, tak zkusíme po té hned dokojit. My jsme docela blindící, tak uvidíme co na to praxe
. Holky děkuju.
Tak nevim, malej mi snědl z celého krmení asi pul lžičky. Jinak to měl všude kolem. Potom jsem ho dokojila. Ale docela dost se mi vyblindil. A zitra jak?? Mám dát víc lžiček, nebo zase jen tři. Protože on mi snedl málo, tak nechci do něj futrovat víc. Teda já už si to u dvojčat vubec nepamatuju
![]()
Dobrý den. přišla jsem se za váma poradit. Když částečně kojím a UM dávam tak 1*2 denně tak se má začít s příkrmem od ukončeného 4 nebo 6m? už se nemůžu dočkat jak se bude malá na jídlo tvářit, ale nechci nic uspěchat ![]()
No…já si myslím, že je jedno, jestli ve 4. nebo v 6… Někde jsen četla, že když se dává od ukonč.4.,tak má pak dítě nižší riziko vzniku alergií na urč. potraviny.Ale nevim. Však ona si stejně jen lízne lžičky, takže to až tak žhavý s tim jezenim nebude… A za mě-já budu 6 m.jen kojit a pak příkrmy…a kojit dál a dál a dál ![]()