Zácpa při první době porodní

17.8.21 14:56

Zácpa při první době porodní

Dobrý den milé maminky,
Je tu někdo kdo ležel v nemocnici kvůli tomu že mu praskla plodová voda a nemohl se vyprázdnit? Jak jste to řešili? Prostě cítím, že bych šla ale nejde to. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
17.8.21 14:59
@Veronika 66 píše:
Dobrý den milé maminky,
Je tu někdo kdo ležel v nemocnici kvůli tomu že mu praskla plodová voda a nemohl se vyprázdnit? Jak jste to řešili? Prostě cítím, že bych šla ale nejde to. Děkuji

Tak v první době porodní se běžně dává klystýr, tak si o něj řekni ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36324
17.8.21 15:00

Nechala jsem si dát vždycky klystyr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14714
17.8.21 15:04

Já jsem šla na velkou vždy těsně před druhou dobou porodní. Sama od sebe bez klystyru. Tak třeba by stačilo počkat a jít na wc, až porod postoupí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
17.8.21 15:46

Já měla nucení na velkou celou dobu obou porodů, bylo to z tlaku na porodní cesty. Ale klystyr je dobrý nápad, hezky prohreje zevnitř :hug: držím palce ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.8.21 15:49

Hele buď klistyr a nebo si řekni sestřičce o glycerinovy čípek. Může se v těhotenství i při kojeni. Je to na změkčení stolice a není to tak nepříjemné jako klistyr. Nebo ať ti ho partner koupi v lékárně a přinese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
17.8.21 15:56

U první jsem se sama vyprazdnila ve druhé době porodní, u druhého jsem měla celý porod tlaky a nucení na velkou…a potom to vše odešlo až při tlačení syna ven, tak možná tě to čeká taky :jazyk:, neboj, jsou na to zvyklí :D věděla jsem to tak, že jsme to s partnerem ucítili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
17.8.21 16:03

Přijela sem do porodnice, řekla, že mi odtekla voda a první co bylo, tak už mě prolejvali klystýrem, pokud to neudělali, zkus si o něj říct,… maximálně se při porodu pose*eš, nic horšího se nestane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.8.21 16:08

Pockala bych, pujde to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.8.21 16:12

Řekla bych si o klystýr. Za mě je to jedna z nejlepších věcí, co můžeš v rámci „přípravy“ na druhou dobu porodní udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí