Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jak sama nezavedeš, že je to pravidlo (ta rektálka) tak si nenavykne. Můj mladej měl několikrát denně vyprazdňování jen teploměrem téměř celé dva roky od týdne narození, a teď co je zoperovanej kaká naprosto sám!
No jako pravidlo to nemam. Davam ji to jen jeden krat do dne a to ne kazdej den. Ale vsichni me strasí že si na to navykne, jenže ja ji musím nejak pomoct. Díky za upokojováky fakt kdo nezažil neví. ![]()
Jo jako říkali to i nám, ale touha pomoct děcku byla prostě silnější. neboj snad si nevyžádá trubičku v prevní třídě!! ![]()
Ješte mám dotaz, malá mi spinka v noci celou noc, pres den pak uz velmi málo myslíš že je to tím? Přes den všeho všudy naspí hodku dohromady.
To myslím, že některý děti to tak mají, znám jich takových nespavců, hodně. je to určitě na nervy, jako malinké miminka by měli spát 3× denně dopoledne, odpoledne a ještě pozdě odpoledne, potom už jen dvakrát denně a kolem roku-roku a půl jeddnou denně (aspoň ve většině dětí), ale pokud není večer ospalá tak asi fakt nepotřebuje! Totaz jak je přesně stará a kdy stává a kdy jí dáváte spát, musíte mít na to přísný režim. naše malá má rok a půl a spí přes den až 3 hodiny v kuse. a v noci spí do 20 hodin do asi 6 hodin Vkuse!!
Mala má 2měsíce a týden. Večer ji dávame spat kolem 8 spí do rána do 4 nebo do 5 nají se a vecšinou usne, pres den málokdy spi 3hodky a to nema presne určené někdy mi spí 3 hodky dopoledne nekdy odpoledne. Dřív mi spaávala pěkne ted ani omylem, ![]()
Jako myslím, že to chce pravidelný režim, a půjde to pokud stává v 5 a pak si ještě zaspí, tak klidně, a pak by to chtělo udělat 2-3 hod normálka-potom o5 uložit a zase 2-3 hod a pak zase uložit. ale nevím. mám kamarádku, která tohle řešila taky a nevyřešila nic aji do oken lepily noviny, aby ráno dýl spal a nepomohlo nic
A tak to nám snad nehrozí, myslím že sve delají aj ty pařáky venku je to na ni videt že ji to vadí. A mám pocit že když mi spí celou noc tak přes den toho moc nenaspí. Uvidíme, jak říkam každé dítko je originál samo o sobe. Budit ji rozhodne nebudu v noci.
Ne to určitě ne, v noci se má spát a ve dne ne, to jen máma je unavená ![]()
Ty ani nejsem unavena, ale de mě o to že mi stojí práca v baráku, vařím na etapy o žehlení ani nemluvím, uklízím tak vubec nejak ani sama nevím jak to stihnu. Pak su nervní štekám na chlapa a jedno s druhým. ![]()
Mam 4tydeni holcicku a od patku ji davam sunar jelikoz se mi prestalo delat hgmlicko. Od te doby kakala jen jednou a dneska nic. nEchci ji davat zadne cajiky jelikoz bych rada zase od utery zacala kojit. Zatim ji davam jen trosku prevarene vody aby nemela zizen. Myslite ze kdyz potom prejdu na normalni kojeni ze zase zacne normlane kakat? Jak dlouhou maximalni dobu muzou miminka nekakat aby to bylo bez nasledku? dekuju
Ahoj. S tou převařenou vodou deláš dobře. Kojené dítko má pravidelnou stolici tak se neboj. Jesli nemá potíže tak ji nech ať se vykadí sama. nektere decka nekakají aj týden takže v poho. S mích zkušeností sunar je dobrej. Následku se noeboj, žádné nebudou to bys už nejaké postřehla aj při kojení. ![]()
Dekuju:-) vcera uz se vykakala tak sem klidnejsi a zitra jdem k pani doktorce do poradny tak uvidim co rekne.se furt bojim njn prvni dite ![]()