Žádat znova o stejné místo

3
10.3.17 08:30

žádat znova o stejné místo

Zdravím,
hledám po skončení rodičovské dovolené nové pracovní místo. Vybrala jsem si firmu (obchod) kde bych chtěla pracovat. Na toto místo vybrali jiného uchazeče ale mají volné stejné pozice na jiných prodejnách. Má cenu posílat životopis znova na jinou prodejnu když mě už jednou odmítli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
10.3.17 08:32

Asi bych to zkusila, na tuto prodejnu dali přednost jinému, to ale neznamená, že na jiné prodejně bys nebyla nejlepší jako uchazeč ty.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
10.3.17 08:32

Když to zkusíš znova, co se stane, krom případného opětovného odmítnutí? Myslím, že nic. Normálně to pošli znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.3.17 08:33

Pokud si myslíte, že na to máte odpovídající životopis a schopnosti, tak proč ne, u řetězců to bývá, že zaměstnance si vybírá vedoucí dané pobočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
10.3.17 08:35

Když Tě nevzali na jedné prodejně, neznamená to, že tě nemůžou vzít na další. Řekli ti nějaký důvod, jako že bys třeba nesplňovala podmínky? Třeba ta jiná uchazečka na tom byla stejně jako ty, jen se líbila víc dané vedoucí, což na jiné pobočce může zase vyjít tobě. Za zkoušku nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.3.17 08:41

Někdy je prostě životopis málo vyzkoušej osobní návštěvu nebo telefonicky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
10.3.17 08:48

Ano zkusila bych to, já jsem tenkrát posílala životopis na jednu pobočku, nejspíš vybrali někoho jiného. Po roce když jsem chtěla odejít z práce ve které jsem byla jsem znovu zkusila na to stejné místo a vzali mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.17 09:17

No ono jde o manažerskou pozici, na základní se dostat není problém…Postoupila jsem do 2.kola výběr. řízení a dál už ne. Výběrové řízení dělal regionální manažer. Ten má pod sebou více prodejen a nevím které přesně. Jde mi o to, že když pošlu životopis znova a zase se dostanu ke stejnému regionálovi který mě už jednou nevybral, zda to není hloupé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.3.17 09:31

Určitě to zkus, mého muže taky poprvé nevzali, a po roce se přihlásil na tu stejnou pozici znovu a vzali ho.Taky nechtěl ale řekla jsem mu že za to mic nedá,Max.ho odmítnou. A vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.3.17 09:34

Hloupé to určitě není. Jenda věc je, jestli si tě bude pamatovat a na druhou stranu když ano, uvidí, že máš opravdu zájem a že se nevzdáváš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
10.3.17 09:35

Určitě zkusit, aktivní lidé mají víc šancí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
10.3.17 09:37

@LenkaL1 nebála bych se, to, že někdo jiný vyhovoval na pobočku Plzeň, neznamená, že ty nebudeš vyhovovat na pobočku Karlovy Vary ;)
Navíc, tys možná byla „druhá pod čarou“, takže by byli i rádi, žes přišla znovu :nevim: :mrgreen:
Maximálně bych se zkusila zamyslet, zda vyhovuješ základním požadavkům (jestli víš, proč si nepostoupila dál)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.3.17 09:38
@LenkaL1 píše:
No ono jde o manažerskou pozici, na základní se dostat není problém…Postoupila jsem do 2.kola výběr. řízení a dál už ne. Výběrové řízení dělal regionální manažer. Ten má pod sebou více prodejen a nevím které přesně. Jde mi o to, že když pošlu životopis znova a zase se dostanu ke stejnému regionálovi který mě už jednou nevybral, zda to není hloupé…

Podle mě to není hloupé. Právě naopak, budou vidět, že o to místo máš zájem. Já bych to naopak v motivačním listě ještě zdůraznila, že jsem se o to místo už zajímala a že tvůj zájem přetrvává, protože bla, bla, bla… Jo jdi do toho! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.3.17 10:12

Určitě to poslat na jinou prodejnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
10.3.17 10:13

Hloupé to není, naopak. Proč by to bylo hloupé? Projevíš, že o to stojíš a víš, co chceš. Vedoucí by se neměl nechat snadno odradit.

Příspěvek upraven 10.03.17 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat