Zahleněný kojenec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
4.6.13 14:08

Zdary mám 2mesíčního kojence plně kojím ale pořád chrchlá kašle a pak ty hleny naspátek poliká…v nosíku nemá nic…asi se mu to usazuje na průduškách…říkala jsem to dětské doktorce ona nám nic neporadila i když si ho poslechla…každý mě uklidňuje že je to v pořádku ale mě se ten kašel nelíbí? má někdo podobný problém nebo nějakou radu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
1.8.13 17:30

@wiki čiki něco podobnýho máme my. Malej má 3 měsíce a hrozně chrčí, občas zakašle, když brečí, tak úplně slyším, jak ty hleny frká do sebe. Když chci zkusit něco odsát, nic neodsaju. Doktorka si ho poslechla a nic. Tak jsem koupila Mucosolvan, včera jsem mu ho dala a dneska po jídle vyblinkal hleny. Tak snad se toho brzo zbavíme. Asi v měsíci dostal rýmu a příjde mi, že vysáváme skoro furt. Na chvíli se to zlepšilo, a byl klid a teď zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
1.8.13 17:53

@Ell.Z my už jsme se toho zbavili…:) pomohl Tussin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
4.8.13 22:31

@wiki čiki tak máme taky tussin a doktorka nám napsala fenistil. Malýmu se spustil takovej soplik-je to des. Snad bude brzo v pohodě. Do toho dneska dostal průjem.. ale prosvitaji mu dole jedničky, tak to možná bude všechno z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.9.13 12:12

Holky ta moje malá (4,5M) chrapotí, už skrz to bylo 2× odložený očkvání, týden je to OK, pak zas začne chraptět. Z nosu jsem něco málo odsála, teď při krmení ale bylo úplně slyšet, jak má v (asi) krku hleny, takovej ten mokrej hlen, kterej normální dospělej vykašle a je mu hej. S mudrou jsem mluvila včera, máme chodit hodně na vzduch a dát Mucosolvan. Ale teda teď nevím jestli kapky nebo sirup… Co vám zabralo a za jak dlouho…? Už bych ji i ráda naočkovala, nemá ani první dávku, poprvé byly hice a teď je takový to nachrblaný nahovno počasí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.9.13 12:13
@wiki čiki píše:
@Ell.Z my už jsme se toho zbavili…:) pomohl Tussin :)

Zkusím :palec:

@Ell.Z píše:
@wiki čiki tak máme taky tussin a doktorka nám napsala fenistil. Malýmu se spustil takovej soplik-je to des. Snad bude brzo v pohodě. Do toho dneska dostal průjem.. ale prosvitaji mu dole jedničky, tak to možná bude všechno z toho

Vidíš po tom Fensitilu nějaký zlepšení?? Mně ho dala taky, že prej jak je proti poštípání, tak snižuje otok, tím pádem i otok v krku.. Ale že by ji z toho dostal, to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.9.13 12:18

@Seizdra Tussin ne, ten je na tlumení kašle. Jestli má mokrej, tak určitě něco na vykašlávání. Tussin, ditustat a takový se dávají když už, tak na noc, aby se vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.9.13 12:21

@Seizdra Co vím já, tak Fenistil je „na zklidnění“. A je jedno, jestli jde o alergickou reakci nebo projev virózy. Při kašli se dává třeba večer, aby ti dítě neprokašlalo celou noc. Narozdíl od Mucosolvanu, který se dává ráno a v poledne, aby právě podpořil vykašlávání…

No ale k dotazu. Co zkusit Sterimar? http://www.sterimar.cz/ To je i pro mimina, pročišťuje to noc, stače to i do krku… Třeba stříknout a zkusit pak nos i odsát? (ale je trošku drahej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.9.13 12:28
@Sibyla0 píše:
@Seizdra Tussin ne, ten je na tlumení kašle. Jestli má mokrej, tak určitě něco na vykašlávání. Tussin, ditustat a takový se dávají když už, tak na noc, aby se vyspala.

takže ten mucosolvan třeba…?? nebo to jak píše @Wiolla … já nevím. Chci aby to vykašlala nebo spolykala, prostě aby se toho zbavila… ona zakašle třeba 2×, ale nedostane to ze sebe ven prostě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.9.13 12:31

@Seizdra No já nevím, u malý se vždycky rozjelo až do zánětu průdušek. :roll: Oni to nikdy nevykašlou, polykají to a pak z toho mají navíc ještě sračku :roll: Divný je, že se jí to pořád vrací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.9.13 12:38
@Sibyla0 píše:
@Seizdra No já nevím, u malý se vždycky rozjelo až do zánětu průdušek. :roll: Oni to nikdy nevykašlou, polykají to a pak z toho mají navíc ještě sračku :roll: Divný je, že se jí to pořád vrací :nevim:

nj, protože to má beztak vždycky od chlapa :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
19.9.13 12:40

@Seizdra A co Prospan? Nám pomohl. A píšou, že je to na uvolnění hlenů z dýchacích cest a usnadňuje vykašlávání.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
19.9.13 13:51

Ahoj zlato, máme stejný problém, včera jsem koupila Prospan, doporučila mi ho lékárnice, je to přírodní produkt za cca 120,– korun, využijí i dospělí. Mucosolvan jsem nechtěla, kamarádka si ho koupila, malému to sedlo na průdušky a doktorka jí pak dala pojeb, že to dohromady nedělá dobře. :nevim:

Očko jsme také odložili, u nás je to jen žloutenka, stejně je kosa a nikde po zemi lozit nebude, tak mi to žíly netrhá :).

• Citovat
  • Upravit
1457
19.9.13 20:15

@Seizdra nám teda ten Fenistil pomohl. Malýmu se to zahlenění uvolnilo a pak šlo krásně všechno odsát až zezadu, vždycky jsem měla plnou odsávačku. A tussin jsem dávala 3× denně, a je i na zánět horních cest dýchacích atd., takže já jsem s ním byla spokojená. Po dlouhé době jsme se zbavili zahlenění. Ještě jsem koupila v lékárně tymiánovou mast a s tou jsem teda taky spokojená. Natírám ji malýmu na zádíčka, hrudník, plosky noh, a čelíčko. Zrovna je zase nemocnej a po té tymiánce se mu krásně ulevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1457
19.9.13 20:17

@Seizdra trvalo to teda týden, než byl malej úplně v pohodě. Ale byl zahleněnej snad už od porodnice a pořád blinkal. Byla jsem šťastná jak blecha, když sme se toho zbavili. A skončilo i blinkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí