Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Poison Ivy píše:Že co nedělá dobře dohromady? Je to naprd. A to počasí tomu taky nepomůže
Ahoj zlato, máme stejný problém, včera jsem koupila Prospan, doporučila mi ho lékárnice, je to přírodní produkt za cca 120,– korun, využijí i dospělí. Mucosolvan jsem nechtěla, kamarádka si ho koupila, malému to sedlo na průdušky a doktorka jí pak dala pojeb, že to dohromady nedělá dobře.Očko jsme také odložili, u nás je to jen žloutenka, stejně je kosa a nikde po zemi lozit nebude, tak mi to žíly netrhá
.
@Seizdra Průdušky a Mucosolvan - co je na tom pravdy, nevím. Počasí je fakt na prd, malej to má horší, ale může to být tím, že se mu ty hleny uvolňují po tom přípravku. Minimálně mu ten sirup chutná ![]()
@Poison Ivy píše:
@Seizdra Průdušky a Mucosolvan - co je na tom pravdy, nevím. Počasí je fakt na prd, malej to má horší, ale může to být tím, že se mu ty hleny uvolňují po tom přípravku. Minimálně mu ten sirup chutná
Aspoň něco pozitivního
Já ji Muco zkusím dát zítra a pokud nebude lepší, tak o víkendu koupím ten tvůj preparát ![]()
Já mám pocit že nám nepomohlo nic měl ten kašel skoro 3měsíce zkoueli jsme stoptussin a pak tussin a nezaznamenala jsem zadne zmeny…a pak to z ničeho nic zmizelo…
Nemáte nějaký tip, jak na zahleněné 14m mimino? Nějak už se to táhne dlouho, vlastně už druhý týden. Průdušky má čisté, ale jinak hustou zadní rýmu. Ráno po probuzení a před poledním a večerním spaním odsávám, kapeme pamycon, inhaluje vincentku, na noc jí dávám přes postýlku mokrou plenu se stříknutým eucasolem.. a jinak nevím, stav stále stejný, spíš mám pocit, jako by se to furt zhoršovalo.. nemocná je jenom ona, syn měl něco podobného, ale jak smrká sám, tak už je z toho venku. Nerada bych aby malá kvůli takové „prkotině“ skončila na atb ![]()