Zahraniční dodavatel a stavebko

1475
12.10.11 23:56

Zahraniční dodavatel a stavebko

Zdravím vševědoucí mamči ;-)

Potřebuju ověřit informaci jestli mi banka může diktovat kde můžu utratit úvěr ze stavebka na rekonstrukci domu. Jedná se konkrétně o to, že se jim nezdá zahraniční dodavatel. Nechápu, proč by měl být problém v tom, kde produkty koupíme. Máme přeci otevřené hranice. Tahle byrokracie mě rozčiluje a ráda bych se jí nějak bránila. Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
13.10.11 09:26

O jakou spořitelnu se jedná? Českomoravská?

• Citovat
  • Upravit
1297
13.10.11 17:54

Českomoravská s tim zrovna problém nemá. Běžně bere faktury z polska, i účtenky třeba z Castoramy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
13.10.11 18:00

Jo, tak to jsem klidná, my teď budeme mít fakturu ze Slovenska. Prý Buřinka je nějaká přísnější, ale zkušenosti konkrétní nemám. Třeba některý věci nechce proplácet apod., ale to vím jen z druhý ruky.

• Citovat
  • Upravit
1475
13.10.11 22:18

No my máme myslim wustenrot, a agentka nějak straší, že neví jestli to půjde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.10.11 22:37

Tak to bohužel neporadím, může to mít každá spořitelna nějak jinak. Každopádně mi ale přijde od poradkyně zvláštní říct vám že neví. Je to její práce, kdo jinej by to měl vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
13.10.11 22:44

No je to složitější, bereme si hypotéku někde a na rekonstrukci chcem vytáhnout to stavebko které máme jinde a mělo by se to nějak skloubit s tou hypoškou, tak proto to ta bába neví přesně. Ale stejně mi přijde divný aby to nějak někdo omezoval když je EU ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel