Zákaz školek nebo ne? Koronavirus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15503
12.3.20 16:57
@Kriss Tina píše:
@Alušáček oni ale zavreli všechno, dyt zustali otevrene jenom potraviny a lekarny, bez toho se lidi neobejdou.

Otevřené jsou všechny obchody, restaurace, úřady, firmy, továrny, všude je spousty lidí.. Nas je v praci přes 300 zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
12.3.20 17:00

@Alušáček ja to beru jako ze sveho pohledu no, kdyz sem na materske tak fakt nemuzu jinam nez do toho kramu no. Kazdopadne cekam kdyz zacnou omezovat i tohle, firma kde pracuje kamoska uz planuje omezit provoz aspon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.3.20 17:03

Tak ty obchodnáky, bych i chápala, to je opravdu nahromadění lidí. to čekám, že bude..
NO a u firem??.. Takto, u nás je nás 50 lidi, ale prostě dospělý ví, že si má umýt ruce, že se neoblizujem anepujčujm svoje hrnečky, atd.. mylsím, že ty děti je něco jiného, já bych spíš chápala víc uzavřít teda školky, jak školy, protože už ty starší děti, pochopí, co se jim řekne, u těch malých je to takové..

Příspěvek upraven 12.03.20 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
12.3.20 17:03

U nás čb školka zavřená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
12.3.20 17:17

U nás teda školka zatím funguje ale vysí tam doporučení místního pediatra aby děti zůstaly doma, tak že 90% rodičů děti nechalo doma a podle učitelek je otázka času, kdy ji zavřou úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
12.3.20 17:18

U nás je školka otevřená - jižní morava. Já jsem dítě nechala doma, když je doma i školák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.3.20 17:26

My máme takto smůlu, že máme 11 letého, takže karanténa na něho prostě neni.. Kdybych byla doma se starším, tak mladšího taky neposílám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
12.3.20 17:35

Teplicko vesnicka skolka otevrena. Je spojili 2 skolky do jedne. Doufam, ze nezavrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.20 17:50
@Kriss Tina píše:
@Alušáček ja to beru jako ze sveho pohledu no, kdyz sem na materske tak fakt nemuzu jinam nez do toho kramu no. Kazdopadne cekam kdyz zacnou omezovat i tohle, firma kde pracuje kamoska uz planuje omezit provoz aspon.

Já do práce musím víc než kdy dřív, někdo vám ty mouky, čočky a těstoviny, musí objednat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1695
12.3.20 17:59

Praha 10 a školky fungují. Dceru už jsem nechala hned po prázdninách doma, čekala jsem, jak se to vyvine. Beru si Home Office a střídáme se s manželem. Popravdě, doufám, že je také brzo zavřou. Když u těch dětí vidím ty hygienické návyky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.3.20 18:03
@Alushka.S píše:
Praha 10 a školky fungují. Dceru už jsem nechala hned po prázdninách doma, čekala jsem, jak se to vyvine. Beru si Home Office a střídáme se s manželem. Popravdě, doufám, že je také brzo zavřou. Když u těch dětí vidím ty hygienické návyky… :roll:

Upřímně větší strach mám z dementů, co mají domácí karanténu a vesele si jdou nakoupit do obchodu a z pubošů, co se díky zavřeným školám nudí a poflakují se v obchoďácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
12.3.20 18:10
@Svistice píše:
Upřímně větší strach mám z dementů, co mají domácí karanténu a vesele si jdou nakoupit do obchodu a z pubošů, co se díky zavřeným školám nudí a poflakují se v obchoďácích.

Tak to já samozřejmě taky, ale ani bych teď nechtěla posílat dítě do školky. Vzala jsem si HO, ale z pohledu zaměstnavatele prakticky nemám důvod, když školka funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
12.3.20 19:06
@Anonymní píše:
Já do práce musím víc než kdy dřív, někdo vám ty mouky, čočky a těstoviny, musí objednat :lol:

Taky nejsou těstoviny a rýže? Kolega - Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
12.3.20 19:11

Jinak teda nevím - informace jsou protichůdné. Podle kolegyně a ředitelky naší školky - informace dnes ve 14 a 16 hodin od příštího pondělí celostátně školky zavřeny. Podle televize- informace v 18 hodin zůstávají školky v provozu. Tak si vyberete. Jsem samoživitel. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.3.20 19:32

Nam uz ji zrusili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie