Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Kriss Tina píše:
@Alušáček oni ale zavreli všechno, dyt zustali otevrene jenom potraviny a lekarny, bez toho se lidi neobejdou.
Otevřené jsou všechny obchody, restaurace, úřady, firmy, továrny, všude je spousty lidí.. Nas je v praci přes 300 zaměstnanců.
@Alušáček ja to beru jako ze sveho pohledu no, kdyz sem na materske tak fakt nemuzu jinam nez do toho kramu no. Kazdopadne cekam kdyz zacnou omezovat i tohle, firma kde pracuje kamoska uz planuje omezit provoz aspon.
Tak ty obchodnáky, bych i chápala, to je opravdu nahromadění lidí. to čekám, že bude..
NO a u firem??.. Takto, u nás je nás 50 lidi, ale prostě dospělý ví, že si má umýt ruce, že se neoblizujem anepujčujm svoje hrnečky, atd.. mylsím, že ty děti je něco jiného, já bych spíš chápala víc uzavřít teda školky, jak školy, protože už ty starší děti, pochopí, co se jim řekne, u těch malých je to takové..
Příspěvek upraven 12.03.20 v 17:04
U nás teda školka zatím funguje ale vysí tam doporučení místního pediatra aby děti zůstaly doma, tak že 90% rodičů děti nechalo doma a podle učitelek je otázka času, kdy ji zavřou úplně.
U nás je školka otevřená - jižní morava. Já jsem dítě nechala doma, když je doma i školák.
My máme takto smůlu, že máme 11 letého, takže karanténa na něho prostě neni.. Kdybych byla doma se starším, tak mladšího taky neposílám..
Teplicko vesnicka skolka otevrena. Je spojili 2 skolky do jedne. Doufam, ze nezavrou
@Kriss Tina píše:
@Alušáček ja to beru jako ze sveho pohledu no, kdyz sem na materske tak fakt nemuzu jinam nez do toho kramu no. Kazdopadne cekam kdyz zacnou omezovat i tohle, firma kde pracuje kamoska uz planuje omezit provoz aspon.
Já do práce musím víc než kdy dřív, někdo vám ty mouky, čočky a těstoviny, musí objednat ![]()
Praha 10 a školky fungují. Dceru už jsem nechala hned po prázdninách doma, čekala jsem, jak se to vyvine. Beru si Home Office a střídáme se s manželem. Popravdě, doufám, že je také brzo zavřou. Když u těch dětí vidím ty hygienické návyky… ![]()
@Alushka.S píše:
Praha 10 a školky fungují. Dceru už jsem nechala hned po prázdninách doma, čekala jsem, jak se to vyvine. Beru si Home Office a střídáme se s manželem. Popravdě, doufám, že je také brzo zavřou. Když u těch dětí vidím ty hygienické návyky…
Upřímně větší strach mám z dementů, co mají domácí karanténu a vesele si jdou nakoupit do obchodu a z pubošů, co se díky zavřeným školám nudí a poflakují se v obchoďácích.
@Svistice píše:
Upřímně větší strach mám z dementů, co mají domácí karanténu a vesele si jdou nakoupit do obchodu a z pubošů, co se díky zavřeným školám nudí a poflakují se v obchoďácích.
Tak to já samozřejmě taky, ale ani bych teď nechtěla posílat dítě do školky. Vzala jsem si HO, ale z pohledu zaměstnavatele prakticky nemám důvod, když školka funguje.
@Anonymní píše:
Já do práce musím víc než kdy dřív, někdo vám ty mouky, čočky a těstoviny, musí objednat
Taky nejsou těstoviny a rýže? Kolega - Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí ![]()
Jinak teda nevím - informace jsou protichůdné. Podle kolegyně a ředitelky naší školky - informace dnes ve 14 a 16 hodin od příštího pondělí celostátně školky zavřeny. Podle televize- informace v 18 hodin zůstávají školky v provozu. Tak si vyberete. Jsem samoživitel.
![]()