zakladam diskuzi o plinach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
853
18.12.05 17:50

AHOOJ píšete tu o Makro plenkách,já už o nich slyšela,ale stále netuším cenu.Prosim, kdo ví at napíše nejraději velikost 9-18kg nebo jak to mají.Děkuji
Jinak my používáme na den Huggies superdry nejsou nejhorší ani nejlepší jiné sem zatim nezkusila,které sou eště dobré?Pak dávám ještě látkové a na noc Huggies Superdry ty teda vážně jsou super lepší snad než Pampers.No a naše výdaje cca 300Kč měsíčně,ale s látkovými když tu čtu co a jak,že někdo dá 300Kč normál nevěřim to musí mít dítko tu plenku nacuclou jakou houbu.Jinak to nevidim.A huggies vždy kupuju pouze v akcích nedovedu si představit dávat za plenku 5Kč např. LIDL plenky a té kvalitě bych moc nevěřila.

[

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.12.05 19:50

Pampersky se mi neosvědčily už od začátku, vždycky nám kakání prolezlo na záda. Prvních pět měsíců jsem používala výhradně Huggies (je fakt, že jsou menší, než Pampers). Teď je kombinuju s obyčejnejma igelitkama Carefour. Ještě mi neprotekly ani se mi malá neoprudila a cenově jsou ideální. Na noc dávám jenom Huggies a přes den to střídám. Je fakt, že přebaluju pětkrát denně. Minimálně, někdy častěji. :D Nepočítala jsem, kolik utratím za měsíc, radši :lol: Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
18.12.05 21:06

Zblázněná všemi testy a diskuzemi jsem u prvního dítka kupovala pouze Pampers, tuším, že jsou jedny z nejdražších. pak jsem občas koupila Helen Harper nebo Huggies, podle toho, co bylo v akci. Když bylo malému rok a půl, vyzkoušela jsem úplně obyč „teskácké“ plíny a světe div se- opruzený nebyl, dokonce v nich vydržel celou noc a neprosákly! Takže jsem dala sbohem všem drahým plínám a dokud nebyl definitivně bez plín, používala jsem tyto. Pro druhého syna jsem do 2 měsíců měla Pampers - nakoupila jsem si zásobu, když bylo v akci dvoubalení za 500 Kč, teď nakupuji Huggies, mám štěstí na akce, asi před 14 dny měli v Hypernově jedno balení za 99 Kč!!!!, tak jsem se předzásobila. Neprotékají, není z nich opruzený, ale sousedka ofrněla, že oni JEDINĚ Pampers a nic jiného by nekoupila. No, když se jí chce tolik investovat. Beru to v případě, že děti mají nějakou alergickou reakci nebo by vám plíny protékaly apod. Ale když to někdo ani nevyzkouší a tvrdí, že jejich dítě prostě MUSÍ mít na prdelce luxus, tak mi to přijde trochu zvláštní…
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.12.05 21:47

Já kupuji pouze Huggies, ať už dražší SuperFlex nebo levnější Softand Dry. Kupuju je jen v akcích, čímž vyjdou levně. Jednou jsem se nezvládla předzásobit a Droxi tedy už nikdy, musela jsem je měnit podstatně častěji, čímž levnější nebyly. A nedržím se snobsky značky, jen nechci experimentovat.

Tak tak

Mia

• Citovat
  • Upravit
186
20.12.05 00:40

Hmm… :mrreen: no já nevím dokavaď jsme ze začátku používali pampersky tak mi Mišák protekl snaď 3× týdně ( a to jsem se snažila dát pozor jak je dávám jestli to třeba nedávám blbě :?) to se mi v Popolinách nikdy nestalo :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.12.05 09:30

Ahojte, já jsem myslela, že skončíme už jen na pamperskách. Vyzkoušeli jsme ještě huggies superflex a jsem s nimi moc spokojená. Pěkně drží a neprotečou. Tak střídáme pampers a huggies. Denně máme tak 6 plínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.12.05 22:56

Ahoj.

U nás vyhrály Pampersky - Active Baby. Už několik měsíců máme spotřebu cca 4ks za den ( někdy těžkotonážní,ale vydržely). Kupujeme v akcích Jumbo balení po 2 balících - cca 700,– za obě. Výhodnější cenu jsem viděla jen jednou. Na podzim měl Albert jednodenní akci -Jumbo za 299,– (pochopitelně počet balíků omezen na 4).

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
21.12.05 23:06

Ahoj,
u nás bohužel musely vyhrát dražší pampersky… Sice občas protékaly, ale poté, co jsem začala pořádně utahovat, se to spravilo:-) Po huggieskách se pěkně oprudil a jiné jsem raději nezkoušela. Až teď jsem se přemluvila a na zkoušku vzala babylove z dm drogerie. A ono dobrý:-) Střih nám vyhovuje (nejsme žádní cvalíci), neprotečou ani bobek na záda, přes noc v pohodě a opruzenina zatím nic:-) Uvidíme, třeba se dostaneme i na ty huggiesky:-)))
Petra a Mates 8,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.12.05 09:12

Tak u nas jednoznacne vyhrali pampersky........ i kdyz i Huggies soft dry jsou na den dobre, taky jsou super huggies superflex, vcera na noc jsem dala poprve babylove a rano mel malej na sobe kulicky gelu… jinak krasne sajou, jsou s gumickou a neprotekli

Takze u techto znacek zustavame

Jo a ta akce na podzim v albertu byla super, mam od nich 12 baliku.......ja lezela v porodnici a manza s babickami nakupovali:-)))

A pres den mame ted spotrebu tak 3-4 ks

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.12.05 21:48

Ahojky,

tak ze začátku jsme vyzkoušeli snad všechno - pampers, huggies, babylove z dm, rosmann plinky, tesco fialove a skoncili jsme u tesco obycejnych. Jedine u posledne jmenovanych nic neproteklo (a ze nekdy toho je opravdu hodne), nebyla opruzena (na rozdil od znackovych a predrazenych huggies). Nemuzu si pomoct,ale prijdou mi fakt dobry. Zajimavy je, ze nezavisle na sobe jsme to zjistili s kamaradkou, ktera ma o 14 dni starsi holcicku. Takze rada zni" vyzkousejte vse :-)) P.S: HLAVNE NE plínky z Kauflandu (Wickies) - opravdu nic horsiho snad neexistuje, jsou uplne prusvitne, vse z nich HNED PROTECE, i kdyz prebalujete kazdou hodinu, takze nakonec se nic neusetri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
22.12.05 22:28

Ty jo, připadám si jako břídil… Jak to děláte, že máte jen 4 pleny za den? 8O Asi jsem nějak úzkostlivá nebo co… :? Připadá mi, že když má malá pročůranou plenku (je sice suchá ale pořádně těžká) tak jí prostě přebalím a to dělám cca 7× (občas i 8×) denně… No dneska v noci jsem experimentovala a jednou nepřebalila, zdálo se mi, že není ještě tolik počůraná a ráno jsem musela hodit oblečení do prádla :( Dávám Babylove z DM, s Pamperskama jsem nebyla spokojená, sice se malá nikdy neoprudila, ale skoro pokaždé protekly a když jsem to o trochu víc utáhla, tak jí to zas škrtilo… Bohužel v mé blízkosti není Tesco ani Makro, seženu jen plíny z DM nebo Hypernovy :( A Huggies mi připadají drahé. nedostanu se často do města a většinou není zrovna akce.. Proto už uvažuju o látkových plenách.

adka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
22.12.05 22:38

Adko
kdyz byly delfinkovi dva mesice, taky jsme meli vetsi spotrebu plinek, vetsinou tak 6 - 7

market a krystufek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.12.05 08:02

Adko, ja taky davala 8-10 plin denne, kdyz Honzik jeste byl kojeny a mel ridkou stolicku, i se mi zdalo ze vic cural

Ted uz kaka pevnou, prikrmujeme, jenom jednou az 2× denne
U kojeni bylo v kazde plince pokakane......
A vtedy jsem kazde rano davala pyzamko na prani, nekdy i 2×:-((

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.12.05 19:31

My vyzkoušely taky plno plínek. Startovaly jsme na Pamperskách - s těma jsem byla spokojená až na ten divnej zápach při počůrání. Modrý Heleny se uvnitř cuckovaly, červený jsou velice dobrý. Už jsem si myslela, že se mi po nich začala opruzovat ale bylo to nějakejma ubrouskama, co jsme dostaly a teď zase ok. Babylove taky nebyly špatný, Huggies jsem měla jen dva vzorky takže nemůžu pořádně posoudit ale taky mě připadalo, že se uvnitř cuckujou. Teď mám nakoupený Fixies ( byly v akci ), a jsem s něma spokojená, dobře drží a necuckujou se. Háppy jsou taky moc dobrý. Jinak ty ceny plínek jsou dost podobný.Malá dřív kadila jen občas a když to přišlo, protekla každou plínou až po krk. Já z těch levných nejlépe hodnotím červený " Heleny ". Dávám je přes den a střídám s prodyšnýma. Teď má malá spotřebu max 5/den. Dříve to těch 8-10 bylo. Přes noc jí vydrží jedna plína. A cenově za měsíc jsem to nepočítala. Plíny kupuju jen v akcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.12.05 20:35

Já jsem také podlehla různým diskuzím a jako matka prvorodička, která chce pro dítko jen to nej jsem nakoupila Pampers a napsala si o vzorky. Jsem s Pampers spokojená, ale nedávno jsem se odhodlala koupit Huggis superflex a přijdou mi lepší než Pampers. Nehoda nekončí na zádech díky gumičce a po noci mi přijde na omak suchá, kdežto u Pampers cítím trochu vlhkost. Také se mi lépe zapíná. Přijde mi možná trochu užší.
Fixies jsem zkoušela jen vzorky a pak 20 ks newborn a byla jsem také spokojená.
Cenově na měsíc jsem to nepočítala, ale kupuji většinou v akcích v Globusu, kde Pampers vyjdou na 299,– asi 78 ks a nyní i Huggies za 299,–Kč a je jich tam 78 ks. V Makru skutečně levněji nevyjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí