Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za mě Stará Bělá, vybírali jsme hodně a prozatim spokojenost
oběhala jsem 8 škol, takhle to vyhrála.. Dřív kluk chodil do jiné, přestěhovali jsem se, museli školu změnit a volba dobrá.
Ja chodila do červené na 30.dubna a myslím, že to byla dobrá škola. Rozhodně asi lepší než jiné v té lokalitě.
Nedávno jsem se bavila s maminkou, která si chválila Matiční v centru.
Ahoj, ráda bych se zeptala na Váš názor na ZŠ Dětskou v Ostravě - Porubě. zajímá mě Váš názor nebo zkušenosti. Bohužel dcera navštěvuje tuto školu a jsem slušně řečeno znechucená. Vážně uvažuji o změně. Popřípadě jakou školu doporučujete. Děkuji za názory. ![]()
Ahoj všem,
prosím máte některá zkušenosti se Základní školou gen. Zdeňka Škarvady? A také mě zajímá ZŠ Ostrčilova?
Budu moc vděčná za jakoukoliv zkušenost s těmito školami
![]()
@StaráZnámá píše:
Ahoj všem,prosím máte některá zkušenosti se Základní školou gen. Zdeňka Škarvady? A také mě zajímá ZŠ Ostrčilova?
Budu moc vděčná za jakoukoliv zkušenost s těmito školami![]()
![]()
Dle mého je ZŠ gen. Zdeňka Škarvady úžasná škola. Přístup učitelů k výuce je skvělý. Znalosti z 8. a 9. třídy usnadňují prvák na střední, protože mnoho témat z prváků se probírá už v 9. třídě.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti se základními školami v Ostravě. Mám na mysli první stupeň. Mohly byste tu vaši doporučit, nebo spíše ne. Máte někdo zkušenosti s Waldorfskou základkou v Porubě? Nebo s nějakou jinou „alternativní“ školou? Nebo máte zkušenosti, že státní je lepší? Máme sice ještě rok čas, ale ráda bych vysondovala nějakou školu, která by byla v poho. Díky za vaše rady a zkušenosti.