Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@klarrrinka deloha se nevycisti hned…nekdy to trva tyden nekdy mesic
Ale můžu říct, že to jsou fakt stresy.
Závidím všem co mají bezproblémové těhotenství.
@klarrrinka tak se pak nelekni.. po tom progesteronu můžeš opět víc zašpinit, pokud budeš zavádět..
Bolesti bych teď aktuálně asi nepřisuzovala moc pozornosti.. bude to spíše z nervů.. člověk je víc zaťatý, víc se sleduješ..
@klarrrinka hnědá by měla být v pohodě, červená je zlé..jinak mě bolelo břicho jako na MS celé první těhotenství. Kolikrát jsem si říkala, že to je určitě špatně a nebylo.. ![]()
@klarrrinka píše:
Ale můžu říct, že to jsou fakt stresy.Závidím všem co mají bezproblémové těhotenství.
Ja to buhuzel znam, az moc dobre, bych mohla vypravet, ale to asi slyset nechces
nee zatim se drzime oba, krvacela jsem opravdu hodne (hodne redim krev a navic byla preredena, pres hranici),takze cerstve cervene krve bylo spousta, ze jsem neverila, ze to muze byt dobre, hospitalizace, leky na zastaveni krvaceni. Uz je to mesic a teprve ted pocituji, ze spineni slabne… Takze ver, ze to bude dobre ![]()
@Anonymní píše:
@klarrrinkaJa to buhuzel znam, az moc dobre, bych mohla vypravet, ale to asi slyset nechcesnee zatim se drzime oba, krvacela jsem opravdu hodne (hodne redim krev a navic byla preredena, pres hranici),takze cerstve cervene krve bylo spousta, ze jsem neverila, ze to muze byt dobre, hospitalizace, leky na zastaveni krvaceni. Uz je to mesic a teprve ted pocituji, ze spineni slabne… Takze ver, ze to bude dobre
Jsem ráda že v tom nejsem sama a doufám že se to zlepší. Jak ležím, tak je to dobré.
držím vám palce ať jste v pořádku
![]()
@klarrrinka píše:
Jsem ráda že v tom nejsem sama a doufám že se to zlepší. Jak ležím, tak je to dobré.držím vám palce ať jste v pořádku
![]()
Dekuji, take Vam drzim palce
me ceka pristi tyden screening, tak jsem uz jak na trni, jak to dole bude vse vypadat…u me se prave seslo redeni krve, hematon a vcestna placenta
tak doufam, ze nalez uz bude lepsi
Krvácela jsem od 9tt do 17tt skoro v týdenních intervalech, takže co týden na pohotovosti🤦♀️. První co zaznělo byla věta- nic jiného, než léky, co už máte udělat nemůžeme, je moc brzy a je to buď a nebo. Ani v nemocnici jsem nikdy neležela, protože ležet jsem mohla i doma🙏. Takže bohužel opravdu víc než zkontrolovat miminko a nasadit případně nějaké léky nedokážou🙏. Ale trochu tě uklidním, krvácela jsem pokaždé opravdu hodně a teď jsem ve 27.týdnu a ťukám, od toho 17.týdne bez krvácení, nikdo ani nevěřil, že se takhle daleko dostaneme a zatím si miminko v bříšku držím😃. Ale je tedy fakt, že od toho 9.týdne mám přísný klidový režim🙏 🙈
@Mamina 86 tak hlavně ať jste s miminkem v pořádku.
Já už dnes naštěstí nekrvácela, jenom když jsem se utřela, tak byly zbytky krve. Celý den jenom ležím a nic nedělám. Jestli tohle budu muset dodržovat několik měsíců, tak se asi zbláznim.
Ale pro miminko všechno.
V pondělí si zavolám své dr. abych přišla na kontrolu. Jaký byl důvod tvého krvácení?
@klarrrinka teď ti přijde, že by si se z toho zbláznila, ale ono ten čas tak nějak plyne, že to jde😄. Ale je dobře, že je to lepší🙏 🤗, ať to tak vydrží.
U mě to bylo vždy z hematomu. Proč k němu došlo v tom 9.týdnu nikdo nezjistil, stačilo prý, aby praskla nějaká překrvená cévka a utvořil se hematom, který se vždy vylil a díky tomu se udělal nový, takže to byl jak začarovaný kruh🙈. V podstatě jsem do nějakého 19.týdne nonstop špinila a mezitím krvácela🙈. Pak ze dne na den jak když utne, přestala jsem špinit a doteď se to drží🙏.