Zakrvácení v 15.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
7.7.22 21:56
@Anonymní píše:
@klarrrinka deloha se nevycisti hned…nekdy to trva tyden nekdy mesic

Ale můžu říct, že to jsou fakt stresy. :( Závidím všem co mají bezproblémové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
7.7.22 22:01

@klarrrinka tak se pak nelekni.. po tom progesteronu můžeš opět víc zašpinit, pokud budeš zavádět..
Bolesti bych teď aktuálně asi nepřisuzovala moc pozornosti.. bude to spíše z nervů.. člověk je víc zaťatý, víc se sleduješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22926
8.7.22 06:30

@klarrrinka hnědá by měla být v pohodě, červená je zlé..jinak mě bolelo břicho jako na MS celé první těhotenství. Kolikrát jsem si říkala, že to je určitě špatně a nebylo.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 07:57
@klarrrinka
@klarrrinka píše:
Ale můžu říct, že to jsou fakt stresy. :( Závidím všem co mají bezproblémové těhotenství.

Ja to buhuzel znam, az moc dobre, bych mohla vypravet, ale to asi slyset nechces :zed: nee zatim se drzime oba, krvacela jsem opravdu hodne (hodne redim krev a navic byla preredena, pres hranici),takze cerstve cervene krve bylo spousta, ze jsem neverila, ze to muze byt dobre, hospitalizace, leky na zastaveni krvaceni. Uz je to mesic a teprve ted pocituji, ze spineni slabne… Takze ver, ze to bude dobre :kytka:

• Citovat
  • Upravit
112
8.7.22 12:31
@Anonymní píše:
@klarrrinkaJa to buhuzel znam, az moc dobre, bych mohla vypravet, ale to asi slyset nechces :zed: nee zatim se drzime oba, krvacela jsem opravdu hodne (hodne redim krev a navic byla preredena, pres hranici),takze cerstve cervene krve bylo spousta, ze jsem neverila, ze to muze byt dobre, hospitalizace, leky na zastaveni krvaceni. Uz je to mesic a teprve ted pocituji, ze spineni slabne… Takze ver, ze to bude dobre :kytka:

Jsem ráda že v tom nejsem sama a doufám že se to zlepší. Jak ležím, tak je to dobré. :) držím vám palce ať jste v pořádku :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 14:51
@klarrrinka
@klarrrinka píše:
Jsem ráda že v tom nejsem sama a doufám že se to zlepší. Jak ležím, tak je to dobré. :) držím vám palce ať jste v pořádku :srdce: :)

Dekuji, take Vam drzim palce :kytka: me ceka pristi tyden screening, tak jsem uz jak na trni, jak to dole bude vse vypadat…u me se prave seslo redeni krve, hematon a vcestna placenta :roll: tak doufam, ze nalez uz bude lepsi

• Citovat
  • Upravit
1056
8.7.22 19:13

Krvácela jsem od 9tt do 17tt skoro v týdenních intervalech, takže co týden na pohotovosti🤦‍♀️. První co zaznělo byla věta- nic jiného, než léky, co už máte udělat nemůžeme, je moc brzy a je to buď a nebo. Ani v nemocnici jsem nikdy neležela, protože ležet jsem mohla i doma🙏. Takže bohužel opravdu víc než zkontrolovat miminko a nasadit případně nějaké léky nedokážou🙏. Ale trochu tě uklidním, krvácela jsem pokaždé opravdu hodně a teď jsem ve 27.týdnu a ťukám, od toho 17.týdne bez krvácení, nikdo ani nevěřil, že se takhle daleko dostaneme a zatím si miminko v bříšku držím😃. Ale je tedy fakt, že od toho 9.týdne mám přísný klidový režim🙏 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.7.22 21:00

@Mamina 86 tak hlavně ať jste s miminkem v pořádku. :kytka: Já už dnes naštěstí nekrvácela, jenom když jsem se utřela, tak byly zbytky krve. Celý den jenom ležím a nic nedělám. Jestli tohle budu muset dodržovat několik měsíců, tak se asi zbláznim. :D Ale pro miminko všechno. :srdce: V pondělí si zavolám své dr. abych přišla na kontrolu. Jaký byl důvod tvého krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
8.7.22 22:01

@klarrrinka teď ti přijde, že by si se z toho zbláznila, ale ono ten čas tak nějak plyne, že to jde😄. Ale je dobře, že je to lepší🙏 🤗, ať to tak vydrží.
U mě to bylo vždy z hematomu. Proč k němu došlo v tom 9.týdnu nikdo nezjistil, stačilo prý, aby praskla nějaká překrvená cévka a utvořil se hematom, který se vždy vylil a díky tomu se udělal nový, takže to byl jak začarovaný kruh🙈. V podstatě jsem do nějakého 19.týdne nonstop špinila a mezitím krvácela🙈. Pak ze dne na den jak když utne, přestala jsem špinit a doteď se to drží🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí