Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, byla jsem u svého gynekologa tvrdil mi že nevidí srdíčko jsem prej v 7-8tt podle něj a plod je velký jak v 7tt jenže už se u 3 žen takto spletl má starý utz a taky jim řekl jak mě, že musí na vyškráb moc mu v tomhle nevěřím tak jsem sem se preregistrovala ke svojí staré gynekolozce a jdu tam zítra na utz. Údajně existuje pilulka na vyvolání což by pro mě bylo rozhodně příjemnější než jít pod narkózu.. Ale tuto možnost mi ani nenabídl smál se a říkal jestli jsem neskladala vagón uhlí v tu chvíli mi to nepřišlo moc vtipné… Pořád tak nějak doufám, že se zítra dozvím pozitivní zprávu protože nemám žádné příznaky krvácení nebo špinění tomu se i on divil.. A podle recenzí na nej tak každou z těch 3 poslal na revizi rovnou, že nevidí srdíčko a všem těm 3 když pak byli jinde na vyšetření tak vše bylo v pořádku… Chtěla bych se zeptat do jakého tt se ta pilulka může vzít? Nemůžu to nikde dohledat. Děkuju
Já jsem také nešpinila, když jsem měla zamlklé těhotenství. Určitě počkej na UTZ, uvidíš zítra. Držím palce.
Měla jsem ZT několikrát, špinění ani krvácení. Prostě plod byl menší než měl být.
@KMisa123 pilulka se myslím dává do 7tt, ono teda záleží asi i na velikosti plodu (já ji měla v 8tt ale odpovídalo 6tt), ale určitě bych si to nechala zkontrolovat jinde, snad ta nová/stará doktorka má lepší UZ. Jinak ZT nemívá žádné příznaky. Přeji hodně štěstí ať se srdíčko objeví
drž se ![]()
Byla si vcera v té nemocnici? 12.3. jsi psala že si zjistila před měsícem těhotenství. To bys už teď byla v 11 týdnu ne?
@karkarka ne nebyla jsem v nemocnici a myslel jsem si že jsem v 10tt teď a Dr mi řekl že když jsem za ním došla byla jsem cca ve 3 tydnu. Což teď prej odpovídá 7-8tt
@karkarka zjistila jsem to 17.2. když mi vys l pozitivní test
@KMisa123 no to je nějaký divný ne, já zjistila těhotenství asi 28.2. a dnes mi lékař potvrdil 8tt. Ačkoliv bych ti to moc přála, nevypadá to jako prosperující těhotenství…
@Anonymní píše:
@KMisa123 no to je nějaký divný ne, já zjistila těhotenství asi 28.2. a dnes mi lékař potvrdil 8tt. Ačkoliv bych ti to moc přála, nevypadá to jako prosperující těhotenství…
Já nevím mě to vycházelo na 9tt… Jsem s toho vážně zoufalá nic jsem se nedozvěděla dělal si pořád jen srandu a furt opakoval musíte na vyškráb🤦
@KMisa123 tak jsi teď v 10tt.to už musí být vidět srdíčko na ultrazvuku.
Tak to bohužel dopadlo špatně
ve středu ráno jdu na zákrok snad příště to vyjde ![]()
Prosím radu: poslední den menstruace 27.1. podle netu bych měla být 9 týden, včera jsem byla na kontrole a prej jsem 4-5 týden maximálně… jak je to možný? Radši ni řekla, že mám dojít za 14 dní na kontrolu.. to je jako pozadu o měsíc?? 😫 srdíčko nebylo..
@anonym1990 důležité je, kdy byla ovulace. Kolikateho si měla poprvé pozitivní těhotensky test?
@karkarka pozitivní nebo duch??
duch: 28.2. Jasně pozitivní 10.3.
@anonym1990 tak to nevypadá moc nadějně. Co viděl doktor na ultrazvuku? Gestacni váček s embryem?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.