Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
chelsea001 píše:
Snad jozase je lepší,že se to stalo teď než později.Akorát ten pocit,že včera než jsem šla na kontrolu jsem byla šťastná těhule a za chvilku se mi všechno zbořilo jak domeček z karet
Já si vzpomínám jak jsem v tom 12 tt čekala v čekárně,naplněna totálním štěstím, koukala na ostatní maminky,jak si hladí bříška a byla jsem v 7 nebi,že já za nedlouho budu mít taky takové bříško.Za 15 minut jsem se vracela z ordinace,v ruce místo těhu průkajdy žádanku na revizi a na ty těhulky jsem se dívala s obrovskou závistí a vztekem.
chelsee tak když je to poprvé tak obavy že jsi neschopná nejsou vubec na místě.Jedno zdravé dítě máš a když se povedlo jednou povede se zas
.Ber to tak že je lepší akle na začátku než později.mimink hold nebyl zdravé a příroda si poradila ![]()
Katka86 píše:chelsea001 píše:Já si vzpomínám jak jsem v tom 12 tt čekala v čekárně,naplněna totálním štěstím, koukala na ostatní maminky,jak si hladí bříška a byla jsem v 7 nebi,že já za nedlouho budu mít taky takové bříško.Za 15 minut jsem se vracela z ordinace,v ruce místo těhu průkajdy žádanku na revizi a na ty těhulky jsem se dívala s obrovskou závistí a vztekem.
Snad jozase je lepší,že se to stalo teď než později.Akorát ten pocit,že včera než jsem šla na kontrolu jsem byla šťastná těhule a za chvilku se mi všechno zbořilo jak domeček z karet
přesně to sem taky zažila.Navíc byl se mnou poprvé partner a těšili jsme se na miminko a odcházela sem sotva stojící
Kamča.dalmatinka píše:Katka86 píše:přesně to sem taky zažila.Navíc byl se mnou poprvé partner a těšili jsme se na miminko a odcházela sem sotva stojícíchelsea001 píše:Já si vzpomínám jak jsem v tom 12 tt čekala v čekárně,naplněna totálním štěstím, koukala na ostatní maminky,jak si hladí bříška a byla jsem v 7 nebi,že já za nedlouho budu mít taky takové bříško.Za 15 minut jsem se vracela z ordinace,v ruce místo těhu průkajdy žádanku na revizi a na ty těhulky jsem se dívala s obrovskou závistí a vztekem.
Tak já byla sama,sotva jsem došla do auta a tam začala řvát jak želva a nemohla uvěřit,že je po všem.
A pak má být člověk v klidu a užívat si těhu.při dalším těhu jsem z hrůzou chodila na prohlídky a při utz jsem zavírala oči a modlila se,at mudr zase nezačne slovy JE MI TO MOC LÍTO,ALE ......
Holky a byli jste na nějakých vyšetření, popř. zjistili vám něco?
marinka5 píše:
Holky a byli jste na nějakých vyšetření, popř. zjistili vám něco?
Ne nebyla jsem nikde,mudr říkal,že posílá,až se to stane třikrát.A já už jednou otěhotněla a miminko v pohodě donosila,tak bral ohled i na to,asi ![]()
Katka86 píše:chelsea001 píše:Já si vzpomínám jak jsem v tom 12 tt čekala v čekárně,naplněna totálním štěstím, koukala na ostatní maminky,jak si hladí bříška a byla jsem v 7 nebi,že já za nedlouho budu mít taky takové bříško.Za 15 minut jsem se vracela z ordinace,v ruce místo těhu průkajdy žádanku na revizi a na ty těhulky jsem se dívala s obrovskou závistí a vztekem.
OHledně toho snažení je to podle mě hodně různé - mě taky ve špitále řekli 3 měsíce, jenže na kontrole po 6. týdnech, jsem se normál bavila se svojí MUDr. a ta mi třebas řekla, že je všechno v poho, takže se můžeme začít snažit klidně hned… Nejhorší na tom však je to, že jakmile se vlastně upnete ke snažení, existuje taková malá „mrška“, která si prostě řekne, „oni teď prostě chtějí - takže teď zase nechci já“ a prostě neuděláte vůbec nic, ač se snažíte sebevíce… Doporučuji hlavně si nepřipouštět, co se vlastně stalo a začít přemýšlet nad úplně jinými věcmi… mě třebas pomohla práce… ač jsem tomu nechtěla věřit… Víte ono ani sex není na slovo „TEĎ“… zní to hrozně, ale i sex má své dny… a prostě ne vždy se mu chce… takže si jej užívejte a dočkáte se… třebas ne hned, ale určitě dočkáte… stejně jako my… Držím pěsti všem!!!
![]()
chelsea001 píše:
Ahoj,včera jsem byla u doktora na prohlídce,jsem v 8tt,ale mimi vypadá na 5tt.No a dneska jsem začala špinit.Doktor říkal,že to může přijít,ale chtěla jsem se zeptat jestli mám čekat,jestli si s tím tělo poradí samo,nebo mám čekat do pondělí,kdy jsem k němu objednaná.Chtěli by jsme se pokusit potom zase o mimi a nechci nic zanedbat.Děkuju za radyJinak to krvacení není silné,je to jen takové špinění
Ahoj, je mi to moc líto, obávám se, že je to opravdu to čeho se obáváš.Já na tom byla podobně, měla jsem před svým prvním ultrazvukem, no a pár dní před tím jsem začala špinit. Radila bych Ti na nic nečekat a ihned jeď do nemocnice. Nechci Tě strašit, já měla ze začátku velmi slabé špinění a pak najednou to přešlo ve velmi silné. Tak jsem skončila v Motole, bylo to na večer a hned ten večer mi udělali revizi. Na nic prosím Tě nečekej a jeď. Připrav se na to, že po stánce psychické Ti nebude nic moc, ale časem je to čím dál tím lepší, jo nám se totéž stalo v červenci 2009 a v jiném stavu jsem byla opět v listopadu 2009 a teď máme zdravou holčičku. Uvidíš, že to brzo bude jin=. Držím palce.
Včera jsem začala silně krvácet a mimi ze mě vypadlo,jela jsem nakonec do nemocnice a dneska mi dělali revizi.Teď už jsem doma.Alespoň už nemám bolesti,jinak je mi pořád na nic,myslim po psychické stránce.Hlavně jsem byla na pokoji s těhulkama a to mi moc nepřidalo ![]()
chelsea001 píše:
Včera jsem začala silně krvácet a mimi ze mě vypadlo,jela jsem nakonec do nemocnice a dneska mi dělali revizi.Teď už jsem doma.Alespoň už nemám bolesti,jinak je mi pořád na nic,myslim po psychické stránce.Hlavně jsem byla na pokoji s těhulkama a to mi moc nepřidalo
drž se.Bude to bolet dokud nebudeš těhu tak držim palce at je to brzy
Doktor mi říkal,že to máme zkoušet až za půl roku.
nejradši bych do toho šla hned,ale chápu,že si tělo musí odpočinout
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.