Zamlklé těhotenství bez revize?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ashermanka
22.1.13 15:00

No ona ta revize-pro jistotu není vždycky pro jistotu, kolik je holek, které museli na re-revizi, protože jim tam něco nechali a čím častěji se do té dělohy leze, tím hůř… Dokud to půjde, tak se tomu braň, je to tvoje zdraví, tvoje děloha a tvoje možnost mít děti, o kterou tě nějaký amatér (a tohle většinou nepochopitelně nechávají neatestovaným a nezkušeným) může připravit. Misoprostol tu povolený není, ale prý existuje něco podobného, jen nevím, jak se to jmenuje, ale je to něco na bázi potratové pilulky, která by měla fungovat u mladších těhotenství. Zkus to probrat v té nemocnici, ale neříkej jim, že kvůli rizikům revize, protože se ti vysmějí, že žádné nejsou…
Držím ti moc palce a ať to příště dopadne lépe!

• Citovat
  • Upravit
2846
22.1.13 15:03

Ještě párkrát a budu tam profláknutá a nebudou mě chtít ani ošetřovat :mrgreen:,na možnost bez revize jsem se zeptala hned, jak doktorka domluvila, moc se na to netvářila, ale vysloveně ani nevyloučila-asi mě chtěla ukildnit a zbavit se mě :mrgreen:
No snad už mě tam víckrát neuvidí, max jako rodičku-dva potraty mi budou jistě stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ashermanka
22.1.13 15:06

No držím ti palce, hlavně v dalších těhotenstvích.
Jinak teď jsem četla příspěvek nějaké holčiny, že 1cm gestační váček (ZT v 8tt, ale odpovídalo 5tt) sama potratila, tak snad se ti to taky podaří.

• Citovat
  • Upravit
2846
22.1.13 15:07

Ashermanka jj každá operace je riziková, ono i na rutinní operaci jako je slepák se dá umřít…a já se právě bojím nějakého amatéra, nebo naštvanýho doktora, kterej se s tím nebude vůbec párat -však to dělá furt…a udělá to blbě-nebyla bych první ani poslední…Na to už mám s nemocnicema příliš mnoho zkušeností, než abych jim všechno hned z fleku odkývala
no uvidím co bude zítra na UTZ, pokud se za ten týden nic nezměnilo, bylo by to asi nutné, jinak mě nejspíš neukecají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
22.1.13 15:09

Já měla snad 2mm, takže vlastně skoro nic…ani nevím, jak dlouho to nerostlo…asi dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ashermanka
22.1.13 15:09

Mrkni sem:

https://www.emimino.cz/…trat-131174/

A nedej se :D!!

• Citovat
  • Upravit
1493
22.1.13 15:12
@krokodylek píše:
Já měla snad 2mm, takže vlastně skoro nic…ani nevím, jak dlouho to nerostlo…asi dlouho

A poznala jsi na sobě nějak, že je něco špatně?? Přestaly příznaky? měla bych být 5+2 takže můj krizový týden..a nějak mě přešel ten můj hlad. A nic jiného mi není..tak se trochu víc bojím, že je něco zase blbě…acho jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
22.1.13 15:20

@Třešnička1 nepoznala jsem nic, prsa mě bolely, břicho a záda taky-ale to mám spíš z práce-bolí mě často, přibrala jsem skoro 2 kg, měla jsem pořád hlad a žízeň…teď už mě prsa nebolí a hlad nemám, ale to přešlo až teď o víkendu a to už jsem krvácela i věděla…takže minimálně těch 14 dní trvalo, než přestaly příznaky. Tak nějak mě to trvalo i minule-už jsem měla po potratu a pořád jsem se cítila divně. Teď už se těhotně necítím.
Ale to stejně nic neznamená-u kluků jsem žádné příznaky neměla, dokonce špatně mi bylo až od 12. nebo 13.tt,kdyby mi nevynechala MS ani bych nevěděla, že čekám mimčo. Na tom myslím nezáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
23.1.13 10:06

Tak jak to dopadlo:Já jsem byla dnes na příjmu a hned jsem hlásila, že o zákroku nejsem přesvědčená :mrgreen: Byla tam moc milá Dr, která mi řekla, že uděláme UTZ a uvidíme, jak to vypadá. Na UTZ Nic, jen mírně zvětšená sliznice. Závěr-vše odešlo samo, revize netřeba :mrgreen:,takže jsem dostala injekci na rychlejší stahování dělohy a odlučování té sliznice. V pátek kontrola kdyžtak další injekce. A jsem šťasná, že to tak dopadlo a že to jde a že to moje tělo zvládlo v pohodě, bez problémů i bez bolestí :mrgreen: Pokud by tam i po 4 dnech inetzivního krvácení stále vše bylo, asi bych s revizí nakonec souhlasila.Tak jsem ráda, že mě nehnali hned a dali mi ten týden čas a za ten týden se to prostě pořešilo samo.Jsem šťastná jak blecha, piju kontryhel a doufám, že příště to vyjde…
Taky mi doporučili konzultaci v jejich IVF centru kvůli těm dvěma potratům…no necháme to ještě být a snad do třetice už to bude v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.1.13 12:02

@krokodylek tak to gratuluju :-) jsem ráda, že to v tom špatnym nakonec dopadlo dobře. Nás hnal dr. taky hned na genetiku a imuno. Výsledky nakonec všechny negativní, a tímto jsme ztratili půl roku (doporučili nám chráněný sex, aby se výsledky stihly). Protože nás objednali na jedno vyšetření cca za měsíc, měsíc jsme čekali na výsledky, pak další objednání, další čekání na výsledky…a výsledek je, že jsme oba zdraví. S mým třetím pokusem jsem dostala Duphaston, který podporuje funci žlutého tělíska. (jak říkal doktor, je to „hnojivo“, aby vše lépe rostlo a prospívalo). V prosinci jsme dostali zelenou a hned jsou z toho //. Jestli to tentokrát dopadne dobře, tak ty potraty, resp. ZT způsobovala zhoršená funkce žlutého tělíska. Přeji ti, aby jsi měla co nejdříve //. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
23.1.13 12:34

@Třešnička1 ale vy ještě děti nemáte, nebo jo?
já už jsem měla dvě naprosto bezproblémová těhotenství. No ale taky už je to pár let a tělo nemládne…ale i tak prý ve 33 by to mělo být ještě v pohodě. Taky nám doporučili už nějaký vyšetření, protože to bylo podruhé za půl roku, ale já zatím nechci. Dám tomu ještě jednu šanci, třeba to vyjde na jaře. Obě děti jsou z jara :mrgreen: a to jsem zatím vždycky úspěšně odnosila až do finále :) -prostě věřím na jaro a na třetí a úspěšný pokus. Navíc mě se to nakonec snáší docela dobře-miminko tam nebylo, takže přijít o prázdný gestační váček není nakonec takové trauma-prostě tak trochu planý poplach, i když mě to mrzí
Tak do třetice-už to musí vyjít! :hug: Držím palce a čekám samé dobré zprávy…(a fotku z UTZ s mimčem i se srdíčkem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.1.13 13:59

@krokodylek nemáme, snažíme se o první…letos mi bude 33, takže už by bylo na čase…první pokus mě být termín porodu 31.12., říkali jsme mu silvestráček :lol: tak teď jsme to udělali obráceně. Dle dr. a vypoctu melo k poceti dojit 31.12. Tak snad budeme mít toho silvestráčka obráceně…neboj…jakmile dorazím od dr. tak napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
23.1.13 14:05

@Třešnička1 mě to taky krásně vycházelo-// skoro pod stromeček a 15.1. jsem měla narozky, tak jsem si říkala, že fotečka s miminkem by byla krásnej dárek…a termín na 24.8. a 25.8. máme výročí svatby, tak by se mohlo trefit…no nic, tak si ho nadělíme snad třeba pod stromeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
30.1.13 11:55

@krokodylek ahojky…tak kontrola v pořádku, máme :srdce:, zázraky se dějí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
30.1.13 11:58

Ježiš tak to je super! :palec: Gratulace obrovská! :kytka:
Tak snad už to bude do třetice dobrý a v září bude mimčo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty