Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@lachtanice86 Ráno přijdeš a odpoledne domů? Já už na revizi jednou bylo před 8 lety a byla jsem tam přes noc.
Přišla jsem na 7, kontrolni utz, papíry, prevleceni, na řadu jsem přišla cca v 9, před 12 jsem už byla doma.
@lachtanice86 Tak uvidíme…počkám na tu kontrolu v úterý, pokud to samo nezačně odcházet a pak bych na tu revizi šla…za jak dlouho po jste se mohli začít snažit?
@Anonymní píše:
@lachtanice86 Tak uvidíme…počkám na tu kontrolu v úterý, pokud to samo nezačně odcházet a pak bych na tu revizi šla…za jak dlouho po jste se mohli začít snažit?
Po revizi jsem musela dodržet 6 neděli a pak doktor doporučil počkat jeden cyklus. Ale nás to zlomilo, zt v 11tt, takže jsme to nechali být na delší dobu
@lachtanice86 Moc díky za info! Doufám, že pak už vše u Vás v pořádku! Jako já se té revizi nechci nějak bránit, pokud to prostě nepůjde. Jen jsem chtěla aspoň ten týden počkat. Ono už to od začátku bylo takový divný. První kontrola podle ms 8tt, velikost plodu 6 a bijící srdce, ale mě prostě nevycházely podle sexu dny, že by to bylo o 14dní mladší. A včera jsem byla podle MS 10+1, podle utz a už neživého plodu 7+5…a hlavně mě před nějakou dobou opustily bolesti prso, takže jsem měla pocit, že to nebude úplně dobrý… no uvidíme. Koupila jsem maliník a kontryhel, zásoby červeného vína máme a třeba to tělo samo vyčistí…
Jo teď už mám 1,5 letou dceru. Ja prave zase byla ráda že mě hnali na revizi celkem rychle. Přišlo se na to ve čtvrtek, další úterý už zákrok
Jsem autorkou toho dlouhého popisu zkušenosti s tabletkou. Tabletka se platí, když chceš přerušit živý plod. Omylem to po mě chtěli zaplatit a chtěli 1000 Kč. Když je to pro ZT, tak neplatíš nic!!!
Teď jsem zrovna po revizi po druhém ZT (7+3) a doktor říkal, že je to moc velké a výrobce v tomto stádiu pilulku nedoporučuje, měli s tím prý nedávno problémy. Takže doporučil revizi, popisoval, že už se to neškrábe, jak se všude dočteš, ale vysává právě tou trubičkou.
Zákroky se prý dělají kolem 9. a domů se jde v 15. hodin. Uspání je naštěstí rychlé, takže nepříjemné pocity jsem měla jenom chvilku. Za 5-10 min. bylo hotovo a rovnou mě vzbudili a pak převezli na pokoj, kde jsem dostala kapačku, pak ještě jednu na bolest. Před zákrokem se nesmí 6 hodin jíst ani pít.
@Anonymní píše:
To mě mrzí. O té trubičce jsem neslyšelaJá jsem v 8tt ukončovala ZT potratovou pilulkou, měla jsem na výběr buď to anebo revizi. Pilulku si platíš sama, cca 3500,– a dávají jí v nemocnici na předpis od tvého lékaře. Je ale možné že v tvém případě není vhodná, zeptej se na to Dr. Drž se.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
@lachtanice86 Ráno přijdeš a odpoledne domů? Já už na revizi jednou bylo před 8 lety a byla jsem tam přes noc.