Zamražování příkrkmů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
28.7.13 20:42

@soleile Tak to už jí větší kousky, to chápu, ty ve skleničkách 8+ nejsou :).

• Citovat
  • Upravit
497
28.7.13 20:42

@BohunkaP Ty skleničky jdou zašroubovat jenom trochu, a pak při mražení, asi jak se tam mění tlaky či co :nevim: to kolikrát odskočilo a nedrží to. Dostane se tam námraza z mrazáku, prostě nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.7.13 20:44

Mě nejvíce teda zaujaly ty pphárky 240ml:) Dívala jsem si na netu a zrovna u nás v lékárně mají 10 ks za 140 kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.7.13 20:52

Zamražuju ve skleničkách od Hello přesnídávek. Nebo v tvořítku na kostky ledu. Ty kostky pak dám do sáčku a můžu při rozmražení různě kombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.7.13 20:55

@Tiger-lily jojo, tak jsem dělala mrkev a bylo to v pohodě, ale tak na doma. Pokud pojedeme 3 hodiny cesty, tak bych raději kdybych to měla každé jídlo zvlášť :kytka: Ale pokud je nadúroda třeba té mrkve nebo tak, tak je to super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.7.13 20:57

@soleile Jestli to povezeš v horku, tak bych to raděj v těch skleničkách od přesnídávek zavařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.7.13 20:58

@soleile A přesně tak, zpracuju úrodu a nakostkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22069
28.7.13 21:00

@smultul, aha, vidíš, tak to jsem nevěděla, že s tím mráz udělá, s tím nemám zkušenost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
28.7.13 21:23

Já jsem zamrazovala jen do sáčků - ty jsem měla v hrnku a dávala tam tolik „šlichty“ kolik jsem věděla že malá sní. Pytlík jsem pak sklepala, splácla na placku a popsala co tam za blevajz je. Výhoda pytlíkování je ve skladnosti a rychlém rozmrazení jak na vzduch tak v mikrovlnce - tím jak je placka tenká je to raz dva. Brambory jsem měla skoro ve všem a vesele je zamrazovala. Dcera je zdravá a žádné nemoci či alergie nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.7.13 21:27

@klarisk tý jo tak to je supr:)to je teda asi nejlepší:)děkuju moc, nějak by mě to nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 21:41

ahoj

Pokud to povezete 3 hodiny autem tak máš lepší to zavařit. my zavařujeme taky ve skleničkách od hello přesnídávek a naprosto v pohodě to drží. Takové ty dražší přesnídávky mají totiž ta víčka slabší a máš podle nich poznat, jestli je původní obsah v pořádku. pak už ale netěsní. Jinak jsem mrazila v těch skleničkách od jogurtu ale to mražené bylo pak takové nechutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
28.7.13 21:50

Já mám toto od Aventu a naprostá spokojenost - http://www.zbozi.cz/…idelni-sada/. Jediná nevýhoda - malá mi nejí domácí věci, takže v tom zamražuju vše, kdomě jejího jídla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
28.7.13 22:12

Ty pohárky od Aventu také doporučuji. Já mám 180ml a 240ml, jdou pořádně zašroubovat nic se z toho nevylije a jsou plastové tak se nerozbijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí